Χριστουγεννιατικο δωρο!!!

Reaction score
1.815
Μπράβο για το δώρο που κάνεις.
Θα ήθελα να συμμετέχω κι εγώ στην κλήρωση, όχι για μέν,α αλλά για ένα γειτονόπουλο που θα ήθελα να το πάρει.
Ας επιτραπεί και σε άτομα που έχουν λιγότερο από 50 μηνύματα, να λάβουν μέρος στην κλήρωση, μιας και θα υπάρξουν υποψήφιοι που δεν είναι καν μέλη.

Reaction score
620
Προσωπικα οι συλλεκτες με χαλανε περισσοτερο απο αυτους που εχουν λιγοτερα απο 50 μηνυματα. Οποτε θα συμφωνησω με delamostre

Reaction score
447
Πολλά μπράβο και απο εμένα, ότι καλύτερο για τις δύσκολες μέρες που διανύουμε.
Μην με βάλεις στην κλήρωση.

Reaction score
11
Σαν ευγερτημένος μιας τέτοιας κλήρωσης, δεν μπορώ παρά να χειροκροτήσω για την κίνηση.
Δηλώνω ταπεινά ενδιαφερόμενος...

Reaction score
384
πολυ καλη κινηση,μπραβο.Με ολη την καλη προθεση,νομιζω οτι την επομενη φορα που θα θελησει καποιο μελος να κανει κατι αναλογο,να μπει η συσκευη-συστημα ,σε μια διαδικασια "δημοπρασιας",να το παρει οποιος προσφερει τα περισσοτερα φυσικα και τα χρηματα αυτα να δωθουν σε καποια ιδρυμα ή σε καποιον που εχει αναγκη. Και παλι μπραβο για την κινηση,απλα καταθετω την ιδεα μου για την επομενη φορα.
Ωραία ιδέα φίλε tanto.Θα μπορούσαμε να φτιάξουμε σαν μέλη του avsite ένα πλήρες συστηματάκι για να δημοπρατηθεί!Ο καθένας μας θα μπορούσε να βάλει και κάτι,από ενισχυτικά,ηχεία,πηγή,καλώδια κλπ...όλο και κάτι μπορούμε να προσφέρουμε νομίζω...και πρώτα εγώ θα μπορούσα να προσφέρω ηχεία και καλώδια για ένα τέτοιο εγχείρημα!!Τί λέτε...;

AriPetro

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.716
Ωραία ιδέα φίλε tanto.Θα μπορούσαμε να φτιάξουμε σαν μέλη του avsite ένα πλήρες συστηματάκι για να δημοπρατηθεί!Ο καθένας μας θα μπορούσε να βάλει και κάτι,από ενισχυτικά,ηχεία,πηγή,καλώδια κλπ...όλο και κάτι μπορούμε να προσφέρουμε νομίζω...και πρώτα εγώ θα μπορούσα να προσφέρω ηχεία και καλώδια για ένα τέτοιο εγχείρημα!!Τί λέτε...;
Μπράβο ρε παιδιά κουνηθειτε, και εγώ θα κάνω ανασκαφές στην αποθήκη μήπως βρω και τίποτα άλλο να χαρίσω.
Πολύ μουντίλα έχει πέσει δώστε χαρά να ανοίξει η καρδιά.

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75
Ομορφα πραγματα,οποτε ας ολοκληρωσω και εγω το συστημα με την προσθηκη ενος tuner Kenwood KTF 2010 και ενος τρικεφαλου κασετοφωνου Luxman K112,με την ελπιδα να δουλευει κανονικα,γιατι εχω να το χρησιμοποιησω κανα δυο χρονια. Βεβαια,στην χειροτερη των περιπτωσεων να θελει ιμαντα,αν και ειχε αλλαχτει πριν απο τεσσερα περιπου χρονια,αλλα θα το τσεκαρω αυριο και θα το επιβεβαιωσω.
Εννοειται πως δεν συμμετεχω στην κληρωση:)

AriPetro

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.716
Ομορφα πραγματα,οποτε ας ολοκληρωσω και εγω το συστημα με την προσθηκη ενος tuner Kenwood KTF 2010 και ενος τρικεφαλου κασετοφωνου Luxman K112,με την ελπιδα να δουλευει κανονικα,γιατι εχω να το χρησιμοποιησω κανα δυο χρονια. Βεβαια,στην χειροτερη των περιπτωσεων να θελει ιμαντα,αν και ειχε αλλαχτει πριν απο τεσσερα περιπου χρονια,αλλα θα το τσεκαρω αυριο και θα το επιβεβαιωσω.
Αυτά είναι μπράβο...

Reaction score
1.659
Γειά σου ρε Γιάννη!! Είσαι πρώτος!!!
Αλήθεια ο 2Χ600 που έφτιαξες πότε κληρώνει? Μπορώ να δηλώσω από τώρα?

Reaction score
5.893
Μπραβο Γιαννη!

Reaction score
1.657
χίλια μπράβο,

Θα ήθελα να συμμετέχω κι εγώ, έχω μείνει από ενισχυτή οπότε δεν θα με πείραζε να μοιραστώ τα υπόλοιπα.

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75
Ο ελεγχος του Luxman μολις εγινε. Ο ιμαντας του τελικα ''τραβαει'' με ροπες...τρακτερ και το κασετοφωνο δουλευει αψογα. Θα ηθελα να σημειωσω,πως αν ο τυχερος της κληρωσης δεν το χρειαζεται (ισως να μην εχει πλεον κασετες...) ,θα μπορουσε να γινει δευτερη κληρωση και να το παρει καποιος,ο οποιος και θα το χρησιμοποιησει.

Γειά σου ρε Γιάννη!! Είσαι πρώτος!!!
Αλήθεια ο 2Χ600 που έφτιαξες πότε κληρώνει? Μπορώ να δηλώσω από τώρα?
Γεια σου Δημητρη:) Αυτος,παιζει εδω και καμια 20αρια μερες με magnepan στην Θεσσαλονικη,μονο ... φωτογραφιες του εχω:p

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.853
Σωστός.
Λοιπόν παρακαλώ όσους υποπέσει κάτι τέτοιο στην αντίληψη τους να με ενημερώσουν με πμ.
Η τελική λίστα που θα δωθει στον zizik θα διπλο τσεκαριστει.

Μην ανησυχείτε, θα γίνει εξονυχιστικός έλεγχος. ;)

Reaction score
1.659
Γεια σου Δημητρη:) Αυτος,παιζει εδω και καμια 20αρια μερες με magnepan στην Θεσσαλονικη,μονο ... φωτογραφιες του εχω:p[/quote]

Θα κληρώσει δηλαδή μαζί με Magnepan??
Γουστάρωωωωω!!!!!

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.160
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound