- Reaction score
- 1
Απάντηση: Χτίσιμο απλού Home Cinema 5.1
Κανείς που να επενέβη αισθητικά στα ηχεία του; :138:
Κανείς που να επενέβη αισθητικά στα ηχεία του; :138:
Απορροφήθηκα τόσο στη κουβέντα και δε πρόσεξα ότι κατέληξες !!!!!:121: Καλορίζικα :123:Καλησπέρα φίλε μου θα σου πω τι έκανα την περίοδο των Χριστουγέννων που κατέληξα σε ένα πολύ καλό ηχοσύνολο έπιτα από αρκετό ψάξιμο.
Έψαξα στο skroutz για ενισχυτή και κατέληξα στον "Pioneer VSX-819H K" τον βρήκα και τον πήρα 325euro από το "artsound.gr" επειδή ήταν και Θεσσαλονίκη για να πάω να το ελέγξω κατα την παραλαβή.
Και για ηχεία με διευκόληνε βέβαια το internet γα σύγκριση τιμών και η άδεια που είχα και γύρισα σχεδόν όλα τα μαγαζιά που υπάρχουν στην πόλη.Κατα τύχη βρέθηκα σε ένα κατάστημα της Ηλεκτρονικής και είχε stock 1 τελευταίο κομμάτι set "Crystal Audio THX10 5.1ch" και το πήρα 270euro που το συγκεκριμένο αν δείς στο skroutz κάνει καμια 450 το λιγότερο.Πίστεψε με για το χώρο που το θές είναι πολύ καλό το set ενισχυτή - ηχείων το σαλόνι που τα έβαλα αρχικά ήταν 37τ.μ. αλλα κατ΄ληξαν στο δωμάτιο μου 15τ.μ. μιας και μένω ακόμη (δυστυχώς) τους δικούς μου!!!:110:
http://s892.photobucket.com/albums/ac126/johnies_84/Finally Upgrade my home cinema/
Αμα ψάξεις θα βρεις καλές τιμές .....:137:
Στην τιμή αυτή ήταν και το sub μέσα;et "Crystal Audio THX10 5.1ch" και το πήρα 270euro
Να 'σαι καλα!!! και λέω κι εγώ κάτι δε μου κόλλαγε στην απάντηση σου χεχε :107:Απορροφήθηκα τόσο στη κουβέντα και δε πρόσεξα ότι κατέληξες !!!!!:121: Καλορίζικα :123:
Ναι όλο το 5.1 στα 270 το πήραΣτην τιμή αυτή ήταν και το sub μέσα;
Nα το χαίρεσαι το συστηματάκι σου. Και εγώ περίπου στο ίδιο budget κινήθηκα πριν από 1 χρόνο και κάτι περίπου και θεωρώ ότι πήρα καλό hardware.επίσης είμαι πάρα πολυ ευχαριστημένος από ποιότητα και απόδοση!![]()
Να'σαι καλά φίλε! :116:Nα το χαίρεσαι το συστηματάκι σου. Και εγώ περίπου στο ίδιο budget κινήθηκα πριν από 1 χρόνο και κάτι περίπου και θεωρώ ότι πήρα καλό hardware.
Mην ξεχνάς πως όταν κάνεις μια σημαντική αλλαγή στο χώρο σου να τρέχεις το audyssey :126:
Απαγορεύονται τα up.
:137:
Κατάλαβα! λέω κι εγώ μήπως κατι δεν παει καλά!..Δεν έχω δουλεψει οντισι αλλά σχεδόν πάντα ρίχνει τις εντάσεις για να δίνει headroom ούτως ώστε να υπάρχει περιθώριο δυναμικής περιοχής σε καμιά έκρηξη.
Οπότε είναι κάτι φυσιολογικό.
Απ'ότι κατάλαβα το Audyssey είναι ενεργοποιημένο by default πλέον όταν επιλέγω τρόπο ακρόασης (dolby κλπ) ή προγραμματισμένο εφφέ που εμπλέκει τα 5 ηχεία.Εγώ χρειάστηκε να πειράξω την ένταση του κεντρικού γιατί παραήταν χαμηλά. Τώρα είναι οκ. Ακούμε σαν άνθρωποι τους διαλόγους και τον....μονοφωνικό καιρό της Πετρούλας :116:
Ξέρω δεν έχει σχέση με το Audyssey, αλλά κοίτα και τις στάθμες στις εισόδους των πηγών σου πάνω στον ενισχυτή. Συνήθως.....θέλουν σήκωμα!
Καλή και απλή λύση! :144:Σε αυτές τις περιπτώσεις φτιάχνεις την ένταση του κεντρικού ανάλογα με την ταινία, την ώρα κλπ.