- Reaction score
- 582
Η χωροταξία έχει μεταβληθεί λίγο: Το ανάκλιντρο έφυγε από την πλευρά της πλάγιας στέγης και πήγε στη γωνία ανάμεσα στον καναπέ και στη βιβλιοθήκη: Το πήγα εκεί γιατί τα αυτιά μου θεώρησαν ότι από αριστερά είχα λιγότερη ακουστική ενέργεια, απ' ότι δεξιά. Το πήγα εκεί για να ελευθερώσει την αριστερή πλευρά και να "απορροφήσει" λίγο τη δεξιά.It's got it bad and that ain't good , παραφράζοντας το στίχο από κάποιο παλιό κομμάτι.
Πρώτο ερώτημα, η χωροταξία έχει μεταβληθεί ή έχει μείνει όπως στις αρχικά δημοσιευμένες φωτό ;
Μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες με το περιστρεφόμενο μικρόφωνο, με τεράστιες κατηφόρες στις μετρήσεις λόγω λάθος ρυθμίσεων στη RTA
ψάχνοντας στο ASR βρήκα αυτό το βίντεο. Εφάρμοσα κατά γράμμα στη RTA τις ρυθμίσεις (αυτές: )

Αυτές λοιπόν προέκυψαν από το λιβάνισμα με το μικρόφωνο και τις ρυθμίσεις του κ. Sprinkle και της έξτρα εξομάλυνσης 1/6 οκτάβας από μέρους μου στο τέλος.

Ενώ αυτές είναι οι προηγούμενες "σημειακές" μετρήσεις που ήδη πόσταρα, που πάρθηκαν πάνω στη MLP με sweep σήμα, και αυτές με εξομάλυνση 1/6 οκτάβας. Και στα δύο γραφήματα κόκκινο το αριστερό κανάλι, πράσινο το δεξί.

Το ότι ακολούθησα πιστά τις οδηγίες στο βίντεο του Κυρίου Sprinkle, χωρίς να κατανοώ τις επιπτώσεις τους στην καταγραφή των μετρήσεων δεν ξέρω κατά πόσο τις κάνει και σωστές. Όμως, είναι αξιοσημείωτα όμοια τα αποτελέσματα των δύο μεθόδων. Θα μπορούσαμε ίσως να βασιστούμε σε αυτές; Αν ναι, τί στο διάβολο συμβαίνει στο χώρο; Στοιχειωμένος είναι; Τα ηχεία δε; Καυσόξυλα;
Ο θεός να βάλει το χέρι του, γενικά όσοι μπορούν να βάλουν χέρι, να περάσουμε καλά