- Reaction score
- 62
Έχω, πολύ λίγη.
Τα 12voltα που τα δουλεύουμε στα 5volt εννοείς;Τα πιο πολλά FAN στα 5v παραδίδουν πνεύμα.
Ναι..ΤΥ... δεν λειτουργούν όχι ότι καταστρέφονται.Τα 12voltα που τα δουλεύουμε στα 5volt εννοείς;
Ανεμιστήρες αθόρυβοι υπάρχουν, το θέμα είναι να τους κάνεις να ανοίγουν ανοίγοντας τον ενισχυτή και να κλείνουν κλείνοντας τον.http://www.e-shop.gr/product?id=PER.640123
αυτο και χωρις κοπο... οχι σαν αυτο αλλα ακριβως αυτο...
δεν ακους τιποτα...μονο μουσικη
Ωραία ιδέα. Δεν το είχα σκεφτεί. Μπορώ να βάλω και πρίζα που ανοίγει με τηλεκοντρόλ.Βάλε το στο ίδιο πολύπριζο και άνοιγε τα όλα μαζί.
Δεν κατάλαβα το λόγο που θα πρέπει να ανεβάζει θερμοκρασία ο ενισχυτής σου.Με ένα ανεμιστήρα 14cm με τροφοδοσία 4,5v αντί για 12v ο ενισχυτής δεν ζεσταίνεται, ίσως πρέπει να του μείωσω κι άλλο τα volt να τον αφήσω να ανεβάζει λίγο παραπάνω θερμοκρασία. .
Από θόρυβο μηδέν.
Εγώ έχω βάλει τον προενισχυτή μου στην πρίζα "Master" σε αυτό το πολύπριζο.Τρόπος να ανοίγει-κλείνει μαζί με τον ενισχυτή υπάρχει;
Σε ευχαριστώ.Εγώ έχω βάλει τον προενισχυτή μου στην πρίζα "Master" σε αυτό το πολύπριζο.
Ο διακόπτης "Master" είναι στο ΟΝ και όταν ανοίγει ο προ, τότε ανοίγουν οι πρίζες που είναι switched στο πολύπριζο.
Με αυτόν τον τρόπο ανοίγουν αμέσως οι ανεμιστήρες.
Κατά τα άλλα το trigger out του προενισχυτή μου, δίνει εντολή στον τελικό για να ανοίξει, o οποίος παίρνει ρεύμα κατευθείαν από την κεντρική παροχή.
Εσύ βάλε τον ενισχυτή σου στη "Master" πρίζα και σε μια από τις υπόλοιπες τον μετασχηματιστή ενός ανεμιστήρα που δουλεύει με USB (ή πολλών μέσω usb hub) και είσαι έτοιμος!![]()