Gebreselassie
Μαύρος!
- Reaction score
- 3.896
OK!
Η μετατροπη απο xlr σε rsa ειναι ευκολη υποθεση. (μου φαινεται πως δεν εχεις διαβαση το manual).διαβασετο ΩΠΟΣΔΗΠΟΤΕ!!!!!Στο θεμα συνδεση μπερι με προ,δεν γινεται ετσι απλα, αφου πρεπει να προσαρμοσεις,η,μαλλον να μειωσεις την εξοδο σε 2v,(οσο ειναι και τον περισσοτερον cd).απο την μανα του δουλειει πολλυυυυ πιο ψηλα,με αποτελεσμα να υπεροδηγητε η εισοδο του προ.Η μειωση γινεται με εναν διαιρετη τασης.Μπάμπης Θ. said:Τελικά δεν απάντησε κανείς που μπορώ να το βρώ και πόσο κάνει το μαραφέτι ?
Επίσης τι καλώδια επιπλέον θα χρειαστώ ?
Υπολογίζω ένα μονό XLR-AES/EBU (DAC OUT -> BEHRINGER)
και ένα ζεύγος XLR για (BEHRINGER -> PREAMP)
(- Οσοι δεν έχουν balanced preamp θα πρέπει να ζοριστούν λίγο εως πολύ ακόμα προφανώς.. Δεν θυμάμαι να είδα RCA εξόδους.. -)
Μάνο, δεν το έχω το μηχανάκι. Οπότε δεν έχω και manual ! (Μάλλον δεν έχεις διαβάση κι εσύ όλο το topic !ΜΑΝΟΣ (triangle) said:Η μετατροπη απο xlr σε rsa ειναι ευκολη υποθεση. (μου φαινεται πως δεν εχεις διαβαση το manual).διαβασετο ΩΠΟΣΔΗΠΟΤΕ!!!!!Στο θεμα συνδεση μπερι με προ,δεν γινεται ετσι απλα, αφου πρεπει να προσαρμοσεις,η,μαλλον να μειωσεις την εξοδο σε 2v,(οσο ειναι και τον περισσοτερον cd).απο την μανα του δουλειει πολλυυυυ πιο ψηλα,με αποτελεσμα να υπεροδηγητε η εισοδο του προ.Η μειωση γινεται με εναν διαιρετη τασης.Μπάμπης Θ. said:Τελικά δεν απάντησε κανείς που μπορώ να το βρώ και πόσο κάνει το μαραφέτι ?
(- Οσοι δεν έχουν balanced preamp θα πρέπει να ζοριστούν λίγο εως πολύ ακόμα προφανώς.. Δεν θυμάμαι να είδα RCA εξόδους.. -)
Αν έβγαζε ρε φιλαράκι, δηλαδή αν είχε ψηφιακές εξόδους, δεν θα ήταν digital to analog converter.Μπάμπης Θ. said:Το dac μου δεν βγάζει έξοδο AES/EBU.
Νίκος Τσαρουχάς said:Γειά σου Αντώνη :!:
Τι εννοείς πως έγινε? Με μικρόφωνο μετρήσεων. Στο μηχάνημα θα βλέπεις ακριβώς την απόκριση του χώρου σου και θα διορθώνεις ότι πρέπει να διορθώνεις. Ούτε στο περίπου ούτε στο σχεδόν… ΑΚΡΙΒΩΣ.platon said:Νικο αυτο το ......."(αφου το εχεις μετρησει)", πως εγινε?? :shock:
Αυτό ακριβώς κάνει. Είπαμε για την διόρθωση χώρου δύο δρόμους έχει η ζωή. 1. Ψηφιακή ισοστάθμιση και 2. παρεμβάσεις.platon said:Παντως για μενα το θεμα δεν ειναι το αν θα κανει τα ηχεια μου να παιζουν σαν 10000Ε, ενω ειναι του 1000αρικου, αλλα αν θα μου φτιαξει τα προβληματα του χωρου.
ΦΥΣΙΚΑ υπάρχει περίπτωση να μην σου αρέσει το αποτέλεσμα. Το μόνο σίγουρο είναι όμως ότι θα είναι σωστό, άρα αυτό μπορούν να βγάλουν τα μηχανήματά σου σε έναν περιποιημένο χώρο.platon said:Υπαρχει δλδ περιπτωση να εχει ενα η περισσοτερα peak, σε καποια/ες συχνοτητα/ες ο χωρος, και αν το διορθωσει το μπερι, να μην μ' αρεσει το αποτελεσμα???
Αν τα προβλήματά σου δεν είναι εντελώς τραγικά, θα τα λύσει μόνο του (αν ξέρεις να το χρησιμοποιείς). Φυσικά αν τα προβλήματά σου είναι εντελώς τραγικά, ούτε οι παρεμβάσεις στον χώρο θα σου τα λύσουν. 8)platon said:Εν ολιγις τα προβληματα του χωρου, θα τα λυσει, ενδεχομενως και με την παραλληλη χρηση καποιων μασοπαγιδων, διαχυτων, κ.λ.π.???????
Ego to exo to audyssey.Μπάμπης Θ. said:Μάνο, δεν το έχω το μηχανάκι. Οπότε δεν έχω και manual ! (Μάλλον δεν έχεις διαβάση κι εσύ όλο το topic !ΜΑΝΟΣ (triangle) said:Η μετατροπη απο xlr σε rsa ειναι ευκολη υποθεση. (μου φαινεται πως δεν εχεις διαβαση το manual).διαβασετο ΩΠΟΣΔΗΠΟΤΕ!!!!!Στο θεμα συνδεση μπερι με προ,δεν γινεται ετσι απλα, αφου πρεπει να προσαρμοσεις,η,μαλλον να μειωσεις την εξοδο σε 2v,(οσο ειναι και τον περισσοτερον cd).απο την μανα του δουλειει πολλυυυυ πιο ψηλα,με αποτελεσμα να υπεροδηγητε η εισοδο του προ.Η μειωση γινεται με εναν διαιρετη τασης.Μπάμπης Θ. said:Τελικά δεν απάντησε κανείς που μπορώ να το βρώ και πόσο κάνει το μαραφέτι ?
(- Οσοι δεν έχουν balanced preamp θα πρέπει να ζοριστούν λίγο εως πολύ ακόμα προφανώς.. Δεν θυμάμαι να είδα RCA εξόδους.. -))
Μετατροπή xlr -> rca εγώ προσωπικά δε θα χρειαστώ αλλά για πες πως γίνεται ? Είχα την εντύπωση
πως δεν είναι εύκολη υπόθεση.
Διαιρετή τάσης ???? Θα χρειαστώ ΚΑΙ τέτοιο ? Οι υπόλοιποι έχετε τέτοιο πράγμα ? Νίκο, Κώστα ?
Το λάθος που έκανα προηγουμένως στα καλώδια είναι ότι τελικά θα χρειαστώ 2 ζεύγη XLR.
Το dac μου δεν βγάζει έξοδο AES/EBU. Τελος πάντων ας το βρώ πρώτα και βλέπουμε.
Το audyssey είναι κάτι σαν το PARC από ότι κατάλαβα. Αναλογικό. Αλλά χωρίς balanced (ούτε in ούτε out, την πατήσαμε..) Επίσης το προτείνουν για Home Theater.
Εμφανισιακά πάντως μου αρέσει. Επειδή δε βλέπω ρυθμιστικά μαντεύω πως θα θες κάποιο laptop για να το σετάρεις.. Αλλα μπλεξίματα από κει..
Επίσης δεν υπάρχει κανένας που να έχει προσωπική εμπειρία με το audyssey..