A
AKARL
Guest
Αγαπητή μου Αντωνία προφανώς δεν έχεις γνωρίσει τον Κωνσταντή... 
με συγκινησες τα μαλλλαΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΧΟΡΤΟΠΙΤΑ
Πιτα με κορταρι θες να πεις μαλλον??ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ.
ΠΡΙΝ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΕΝΑ ΠΛΥΣΙΜΟ ΠΙΑΤΩΝ, ΣΙΔΕΡΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΧΟΡΤΟΠΙΤΑ.
Η σωστή ερώτηση είναι αν έχει βγει με μαύρο μαραθωνοδρόμο!Γειά σου Αντωνία. Νομίζω είναι καλοί οι Αλβανοί αλλά με μαύρο έχεις βγει ποτέ?
Βρε ας μη τηγανίζει ούτε αυγό...ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ.
ΠΡΙΝ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΕΝΑ ΠΛΥΣΙΜΟ ΠΙΑΤΩΝ, ΣΙΔΕΡΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΧΟΡΤΟΠΙΤΑ.
Επιτέλους κάποια έσπασε τη σιωπή της. Βέβαια έτρεξαν χθες κάποιοι να τη φιμώνουν.
Το δε ντελίριο σοβινισμού και "ανδρισμού" όσο και να καλύπτεται κάτω από δήθεν "χιουμοράκι" δεν μπορεί να κρύβει τη γουρουνίλα!
Μόνο λύσε μου μια απορία καλέ φιλενάδα. Πως και σου 'ρθε να πεις τον πόνο σου εδώ μέσα;
Μεταξύ άλλων, προφανώς έγιναν και επιπλοποιοί; ΙΙΙΙΙΙΙΙΙ, μας πήραν όλες τις δουλειές!!!!Όχι μόνο με αλβανούς δεν Είμαι ξενομανεις αλλά μ'αρέσουν οι αλβανοί κάνουν τέλειο κρεβατι
[DOUBLEPOST=1518024991][/DOUBLEPOST]
Έλληνες μονο
Από όλα έχουμε γίνει..Μεταξύ άλλων, προφανώς έγιναν και επιπλοποιοί; ΙΙΙΙΙΙΙΙΙ, μας πήραν όλες τις δουλειές!!!!
γκέϊ στη Θεσσαλονίκη...μη σου τύχει! καλή δύναμη στο παιδί
Που να δεις, βρε φιλενάδα, τι παίζει σε "άλλα" φόρμουμζ τα οποία, εφτυχώς, είναι male-chauvinist-pig-free.
Παραθέτω ένα δείγμα ερώτησης:
"Αγαπητές νεράιδες, έχω πρόβλημα. Είμαι 17 χρονών (όνομα θα προτιμούσα να μην πω), είμαι γκέι και μένω στην Θεσ/νίκη. Έχω γνωρίσει ένα παιδί 18 χρονών από τις αγγελίες αυτής της σελίδας. Το θέμα είναι ότι ενώ τα πηγαίναμε καλά, του έχω ζητήσει να μου στείλει φωτογραφία, και ενώ εγώ του έχω στείλει, αυτός κάθε φόρα λέει δικαιολογίες ότι δεν έχει καλώδιο για να συνδέσει το κινητό στον υπολογιστή(του έχω πει να μου στείλει και με MMS αλλά πάλι είπε ότι δεν μπορεί). Θέλω να τον συναντήσω, αλλά φοβάμαι μήπως είναι κανένας 40ρης. Από την άλλη, πρόσφατα ένα παιδί 21 χρονών διάβασε και αυτός την αγγελία μου. Το θέμα είναι ότι πήρα 2 φορές στο κινητο του με απόκρυψη 2 διαφορετικές μέρες, και το σήκωσε γυναίκα! Τί να κάνω με αυτους τους 2? Επί τι ευκαιρία, δεν γνωρίζει κανείς ότι είμαι γκέι και ούτε έχω βρει στον περίγυρό μου κανεναν(π.χ. στο σχολείο)"
Που να δεις, βρε φιλενάδα, τι παίζει σε "άλλα" φόρμουμζ τα οποία, εφτυχώς, είναι male-chauvinist-pig-free.
Παραθέτω ένα δείγμα ερώτησης:
"Αγαπητές νεράιδες, έχω πρόβλημα. Είμαι 17 χρονών (όνομα θα προτιμούσα να μην πω), είμαι γκέι και μένω στην Θεσ/νίκη. Έχω γνωρίσει ένα παιδί 18 χρονών από τις αγγελίες αυτής της σελίδας. Το θέμα είναι ότι ενώ τα πηγαίναμε καλά, του έχω ζητήσει να μου στείλει φωτογραφία, και ενώ εγώ του έχω στείλει, αυτός κάθε φόρα λέει δικαιολογίες ότι δεν έχει καλώδιο για να συνδέσει το κινητό στον υπολογιστή(του έχω πει να μου στείλει και με MMS αλλά πάλι είπε ότι δεν μπορεί). Θέλω να τον συναντήσω, αλλά φοβάμαι μήπως είναι κανένας 40ρης. Από την άλλη, πρόσφατα ένα παιδί 21 χρονών διάβασε και αυτός την αγγελία μου. Το θέμα είναι ότι πήρα 2 φορές στο κινητο του με απόκρυψη 2 διαφορετικές μέρες, και το σήκωσε γυναίκα! Τί να κάνω με αυτους τους 2? Επί τι ευκαιρία, δεν γνωρίζει κανείς ότι είμαι γκέι και ούτε έχω βρει στον περίγυρό μου κανεναν(π.χ. στο σχολείο)"
Μπας και είναι συγκαλυμμένη αγγελία για καυλώδια?
...."