να παρω πικάπ?

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: να παρω πικάπ?

BTW, μίλησα εγώ για audiophile δίσκους?

Ο Τσαρουχιτο κατι ελεγε...

Οσο πιο πολυ προσπαθησεις για κατι ,τοσο μεγαλυτερη απολαυση φερνει, αυτο ειναι γνωστο.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Re: Απάντηση: Re: να παρω πικάπ?

Ο Τσαρουχιτο κατι ελεγε...

Οσο πιο πολυ προσπαθησεις για κατι ,τοσο μεγαλυτερη απολαυση φερνει, αυτο ειναι γνωστο.
Μα κι αυτό καθ' αυτό το κυνήγι δεν σας εξιτάρει βρε παιδιά???

Να εγώ φερ' ειπειν, που έχω πλέον πατήσει τα 46 (λίγο μικρότερος από τον ΙΔΡΥΤΗ σας...) και ακόμα μ' αρέσει αυτό το κυνήγι (του τέλειου... :142:)

Reaction score
8
Παντως ασχετα απο την αιωνια παραφιλολογια αν τπ σιντι η το βινυλιο ειναι πιο σωστο μεσο αναπαραγωγης, η ολη διαδικασια ακουσματος των δισκων βινυλιου, δεν συγκρινεται με την ακροαση ενος σιντι. Αλλα και ως αισθηση το πλαστικο ευθραστο κουτακι του σιντι, δεν μπορει να συγκριθει με το εξωφυλο του βινυλιου που λογω και μεγεθους χωραει πολυ περισσοτερα στοιχεια, συντελεστες στοιχους κ.λπ. Ακομα και η καλλιτεχνικη δουλεια του εξωφυλου πως μπορει να αποτυπωθει στα 12 εκατοστα της επιφανειας του σιντι σε σχεση με τα 40 εκατοστα του βινυλιου;

Reaction score
8
Originally Posted by ΜΙΧΑΗΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ οrpheus
Νικο εχω ακουσει και διαθετω πικαπ στα 700- 800 ευρω που ξεφτιλιζουν αντιστοιχης τιμης cd player για πλακα οποτε?
περιμενω προτασεις....
το οτι ειστε εμπρορος δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να προτεινετε, ειδικα οταν ξερουμε την ιδιοτητα και την παρουσια σας στον χωρο...
να και ενα ηθικο διλημα.
Γνωριζοντας τον Γιαννη τον Μιχαηλο και εχοντας περασει απο το μαγαζι του στην Πετρουπολη, ξερω πως εχει παντα πλατω για επιδειξη. Το θεμα ειναι σε τετοιες περιπτωσεις το γραφουμε αυτο η οχι; Απο την αλλη γιατι θεωρειται ας πουμε θεμιτο να γραφουμε που βρηκαμε ενα προιον φτηνοτερο στο ιντερνετ και την ηλεκτρονικη του διευθυνση;
Δικη μου αποψη την οποια ασφαλως δεν θεωρω απολυτα σωστη και δεχομαι τις προτασεις σας ειναι οτι γραφουμε οτι στο παραπανω μαγαζι υπαρχουν πλατω προς επιδειξη για να τα ακουσει καποιος και παρακαλουμε και τους υπολοιπους εμπορους του χωρου η συνφορουμιτες που γνωριζουν και αλλα τετοια μαγαζια με πλατω για επιδειξη σε αυτην την κατηγορια να μας καταχωρησουν τα σημεια που μπορει να γινει μια τετοια ακροαση.

D

deleted user 10898

Guest
h dynavector dv 10x5 που ειναι υψηλοεξοδη πλισιαζει καθολου την karat 17d3?
2o ερωτημα. το phono ειναι μμ. με προσθηκη μετασχηματιστων γινεται μου ειπαν mc. ισχυει αυτο ή ειναι πατεντες?
Νικος

Reaction score
8
υπαρχουν καποια εξωτερικα στεπ απ, που πολλαπλασιαζουν το σημα, ωστε να ταιριαζει με την εισοδο mm των ενισχυτων και να μπορει να παιξει κεφαλες mc.
Ενα φτηνο εβγαζε η ορτοφον, αλλα δεν το εχω ακουσει.
Προσωπικα θα διαλεγα ειτε μια υψηλοεξοδη mc, οπως η BENZ ACE H, η καποιο εξωτερικο φονο οπως, ξεκινοντας απο το φτηνοτερο AZUR 640P, DINO, το φονο του Σπερτου, το PS AUDIO ,DARED MC7V και καποια κατασκευη με το DACT

D

deleted user 10898

Guest
εχω dared mc7p. απο εκει που το πηρα μου ειπαν οτι κυκλωματικα το σταδιο phono ειναι ιδιο με το 7v (που κατα τον κ.Βασίλη ειναι πολυ καλο) και οτι με εξωτερικη αναβαθμιση γινεται mc. να παω δηλ σε mc?

Reaction score
877
Πάντως αν θέλεις να δοκιμάσεις πριν αγοράσεις, πέρνα να σου δανείσω το παρακάτω από το οποίο ακούω τούτον τον καιρό...(Άμα βρείτε τι είναι...γράφτε μου...:140:)

D

deleted user 10898

Guest
ρε σουντοκου ο τανασης εχει πικαπ. εμεις προσπαθουμε να βρουμε ακρη...
παντος στο hi fidelity τα σχολια για το audio solid classic wood ειναι κολακευτικα.
πρεπει να παω και απο τον ορφεα να τα πουμε απο κοντα να ακουσω.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Πάντως αν θέλεις να δοκιμάσεις πριν αγοράσεις, πέρνα να σου δανείσω το παρακάτω από το οποίο ακούω τούτον τον καιρό...(Άμα βρείτε τι είναι...γράφτε μου...:140:)

Iδιοκατασκευή βασισμένη στο mk2;;

Reaction score
877
Ιδιοκατασκευή 1995...based on old direct-drive 1976 sansui SR-535

Συνολικό βάρος γύρω στα 25 κιλά
Υποσασί τετραπλό, αναρτημένο με 4 βίδες και διαφορετικά υλικά : ακρυλλικό-μέταλλο-deflex-μολυβδόφυλλο
Σασί διπλό: ακρυλλικό-μολυβδόφυλλο
Πλατώ: αλουμίνιο με μολυβδόφυλλο
Outboard ξεχωριστό τροφοδοτικό με μικρορύθμιση στροφών
Μοτέρ σύγχρονο-τερατώδες σε όγκο μηδέν θόρυβος
Επίχρυσα βύσματα on board
Βραχίονας και μοτέρ απομονωμένοι με φλάντζες από δέρμα-μόλυβδο-φελλό
Το strobo είναι selectable...on-off
Οι στροφές μικρορυθμιζόμενες
To antiskating μαγνητικό και μικρορυθμιζόμενο
Το VTA ρυθμίζεται με...προσθαφαίρεση pads στο πλατώ(μην τα θέλουμε και όλα δικά μας)
Το βάρος κεφαλής ρυθμίζεται με περιστρεφόμενο βαρίδι απομονωμένο από τον βραχίονα...
H κεφαλή είναι η SHELTER 501 II
Συντονίζει στους 17 κύκλους
Παίζει..........................................Μαγικά....

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.010
Members
38.524
Νεότερο μέλος
seos