gstriftos
gilectronikos
- Reaction score
- 4.430
Σε σχ'εση με το mk2;Τα πάντα!Δυναμικά,έκταση,ισορροπία,εικόνα....Μόνο οι φωνες ήταν σχεδον ισάξιεςκαι τι ακριβως λειπει απο τον ηχο που θα ηθελες να βελτιωσεις;
Σε σχ'εση με το mk2;Τα πάντα!Δυναμικά,έκταση,ισορροπία,εικόνα....Μόνο οι φωνες ήταν σχεδον ισάξιεςκαι τι ακριβως λειπει απο τον ηχο που θα ηθελες να βελτιωσεις;
απλα ο ηχος του βινυλιου ειναι διαφορετικος απο του σιντι. Το σιντι εχει ηχο πιο αναλυτικο και πιο ψυχρο και το βινυλιο ζεστο και πιο ογκωδη. Οσο αναιβενεις κατηγορια τα μειονεκτηματα μειονονται στο καθε μεσο. Και οταν λεω κατηγορια ποιοτητας και οχι απαραιτητα τιμης.δηλαδη με κατω απο 1000 ακουω αντιστοιχα με σιντι ακριβοτερο?
με την ιδια κεφαλη και στα δυο πλατω;Σε σχ'εση με το mk2;Τα πάντα!Δυναμικά,έκταση,ισορροπία,εικόνα....Μόνο οι φωνες ήταν σχεδον ισάξιες
Direct drive ηθελα να πω.τι ειναι direct?
Υπαρχουν και τα belt drive!:126:
Ναι...Και για να σε προλάβω το project είναι σωστά στημένομε την ιδια κεφαλη και στα δυο πλατω;
Γιατί νομίζω πως πρώτη φορά ακούγεται αυτό στο forum.... Και νόμιζα πως εγώ ήμουν τρελός. Δεν νομίζω πως υπάρχει πλατώ καλύτερο μεχρι τα 1000+ ευρώ. Αν κάποιος δε προβληματίζεται από το βάρος τον όγκο και την εμφάνισή του είναι ίσως η άριστη αγορά.... αλλά να ξέρεις πως κανένα από αυτά δεν θα παίξει καλύτερα από το Technics, και ούτε βέβαια θα έχει την ποιότητα κατασκευής και τις ευκολίες του.
Τι του λέτε βρε του ανθρώπου;
Συμφωνώ με τον Κώστα για την Karat, αλλά πάρε ένα μτχ παλιό Thorens (πχ ΤD160), Systemdek ή Gyrodec με έναν σχετικά καλό βραχίονα και βρες την υγειά σου!
Όταν έρθεις Σαλόνικα, έλα ν' ακούσεις το 160 του Μήτσου, να δεις για πότε το κατεβάζεις από το πατάρι. Με έναν SME 3009, θα φύγει έτη φωτός από το ΜΚ2Προσωπικα , εδω και 3 χρονια εχω το Thorens td 280 mk IV στο παταρι και ακουω με το Mk 2.
Τωρινο... του 89 ειναι.Υ.Γ. ΑρβαΝίκ, το 280 έχει ανάρτηση, ή είναι από εκείνα τα τωρινά, που Thorens είναι μόνο στο όνομα;
εχω το thorens td166mkII με κεφαλη shure και τα παει μια χαρα αν και ειναι 30 ετων!!!!!!!!!!!!!!Προσωπικα , εδω και 3 χρονια εχω το Thorens td 280 mk IV στο παταρι και ακουω με το Mk 2.
ΟΚ Νικολα, που να θυμαμαι μετα απο χχχ χρονια:138:Το SL 1200 ΜΚ2 φιλε lakiss ειναι direct.