να παρω πικάπ?

Reaction score
11
Και επειδή αισθάνομαι ότι καταχρώμαι τον χώρο του site, δεν βάζω τίποτε άλλο, αλλά το 1200 ΜΚ Ι, ΜΚ ΙΙ - ΙV, πιστεύω ότι δεν το έχετε προσέξει όσο του αξίζει! Αξίζει και για τον λόγο αυτό υπάρχουν εκατομμύρια οπαδοί σε όλο τον κόσμο, που ξεπερνούν κατά πολύ όλους τους κατόχους όλων των άλλων pick up μαζί!

Reaction score
8
Πιστεύω πως οι επιλογές στον ήχο όπως και στην ζωή έχει να κάνει με τα θέλω και τις δυνατότητες του καθενός.Και ο κάθε ένας μας παίρνει αυτό που του αξίζει στο τέλος. BEWARE λοιπόν!
αυτη ειναι η πιο σοφη κουβεντα, δεν θα ελεγες ομως οτι το φιατακι σου ειναι καλυτερο απο την Φεραρι.

Reaction score
11
Δλδ το συμπερασμα αυτων των λινκ ειναι υπερ του Τεκνικς?
Eαν πιστεύεις το αντίθετο και πάλι φίλοι είμαστε!

Ωστόσο το thread το κλείδωσαν γιατί με τα επιχειρήματά μου υπέρ του Technics είχα γίνει λέει .. τρόλλεϋ η κάτι τέτοιο! Μετά από έντονες διαμαρτυρίες μου ξεκλειδώθηκε και μόλις η συζήτηση ... ζωήρεψε ξανά τα ίδια!

Reaction score
8
Τελος παντων για να συνοψισουμε το θεμα, το Τεχνικς 1200 ηταν ενα κορυφαιο επαγγελματικο πλατω, που σταθηκε υπο προυποθεσεις και σε αρκετα οικιακα συστηματα και που θα μπορουσε παλι με τις ιδιες προυποθεσεις να σταθει σε ενα μετριου κοστους συστημα, οπως και αλλα σημερινα παρομοιας τιμης.Το μετριου κοστους δεν αναφερεται υτιμητικα - καθε αλλο - γιατι ξερω πολλους χομπιστες οι οποιοι θα μπορουσαν να ζησουν με ενα τετοιο συστημα.

Reaction score
0
Anyway...no harm done....

Δεν ακουσα το τεκνικς,ακουσα ομως το κλιαροντιο του Θαναση και μου αρεσε πολυ...και γενικα δεν μου αρεσουν τα πικαπ...αν και προτιμουσα το ψηφιακο που ακουγαμε εκεινη την ημερα;)

Reaction score
11
Για Guybrush:

Περίεργο! Εγώ κατάλαβα ότι διακόσια άτομα, (πλην κλίκας), συμφωνούσαν μαζί μου! Ο δε κ. Κόγιας δεν ασχολήθηκε γιατί απλούστατα δεν υπηρετεί, όπως και εγώ άλλωστε, τίποτε περισσότερο από το χόμπυ του! Εσύ όμως φίλε μου, επειδή σου δώθηκε η εξουσία έδειξες αμέσως αυτό που ήθελες κλειδώνοντας το thread! 'Oπως ZIBABOUE, BOTSOUANA, κτλπ.. Και τώρα έχεις το θράσος να θέλεις και διάλογο!

Mετά από καιρό έβαλες και την υπογραφή του ποιόν εκπροσωπείς...

Reaction score
8
φιλε caravelle δεν νομιζω οτι εχεις δικιο για τους χαρακτηρισμους σου για τον Guybrush. Ισως το παθος σου να υποστηριξεις κατι που πιστευεις, πραγμα που παθαινω και εγω, σε κανει να βγαζεις καποια λαθος συμπερασματα. Κι εγω που διαβασα τις παραπομπες μαλλον εναντιον σου οι περισσοτεροι ησαν. Αλλα αυτο δεν εχει σημασια γιατι ειναι αποψη και μπορει να διαφωνουμε.
Σε εκεινο που ειμαι καθετος και πιστευω δεν επρεπε να αναφερεις ειναι αυτο.

Εσύ όμως φίλε μου, επειδή σου δώθηκε η εξουσία έδειξες αμέσως αυτό που ήθελες κλειδώνοντας το thread! 'Oπως ZIBABOUE, BOTSOUANA, κτλπ.. Και τώρα έχεις το θράσος να θέυλεις και διάλογο!

Mετά από καιρό έβαλες και την υπογραφή του ποιόν εκπροσωπείς...
Προσωπικα δεν νομιζω οτι παρεβη την εξουσια που ειχε αλλα αυτο παλι ειναι προσωπικη εκτιμηση. Γι αυτο που ειμαι απολυτα σιγουρος ειναι οτι δεν χρησιμοποιησε την εξουσια του αυτη για προσωπικο η εμπορικο οφελος και αποδειξη αυτου, οτι μολις ασχοληθηκε εμπορικα με τον χωρο, παραιτηθηκε απο συντονιστης.
Επισης επειδη οι εκφρασεις

(πλην κλίκας), ZIBABOUE, BOTSOUANA, κτλπ..

φωτογραφιζουν αρνητικα αλλο σαιτ του χωρου, δεν νομιζω οτι προβιβαζουν το επιπεδο της συζητησης.

D

deleted user 10898

Guest
να υπογραμισω δυο πραγματα που μου εκαναν εντυπωση στο παρον νημα...

πρωτον. ο κκ για πρωτη φορα υπερασπιζεται ενα προιον (ουσιαστικα 2, η αναλυση μετα) χωρις να μιλα για μετρησεις κλπ ΑΛΛΑ για το ποσο καλα ΠΑΙΖΕΙ! δεν λεει μετρα, διαβασε χαρακτηριστικα και τα γνωστα του κογια, αλλα λεει ΠΑΙΖΕΙ! δεν σας κανει εντυπωση αυτο?

δευτερον. το προιον που προτεινει ΔΕΝ ειναι ουσιαστικα το ΜΚΙΙ ΑΛΛΑ ο συνδυασμος του με μια ακριβη βελονα την καρατ, με τα χρηματα που περισευουν απο το χιλιαρικο που εθεσα ως αρχικο μπατζετ. αραγε μηπως η ουσια ειναι εκει? παρε δηλαδη πιο φτηνο πλατο και σπρωχτα για καλυτερη βελονα (νομιζω και ο θανασηςκ το εχει πει καπου αυτο).

συνεχιστε εποικοδομητικα...

Νικος

Reaction score
11
Φίλε Θανάση, εσύ ξέρεις τα πράγματα από μέσα και πιστεύοντας στο τεκμήριο των καλών σου προθέσεων, δέχομαι καλόπιστα τα όσα λες! Ωστόσο ο οιοσδήποτε εκτός χώρου, μπαίνοντας για πρώτη φορά σε ένα forum, όπως εγώ, και αντιμετοπίζοντας αυτή την ΣΚΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ όλου του κόσμου συμπεριφορά, μόνο αυτό το συμπέρασμα θα μπορούσα να βγάλω! Την εξουσία ισως δεν την παρέβη, την ΕΞΑΣΚΗΣΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ όμως και κατά τρόπο που κανείς αξιοπρεπής άνθρωπος δεν θα μπορούσε να δεχτεί, πολύ περισσότερο δε ένας θεμιτά ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ άνθρωπος που κανέναν δεν έβλαψε ούτε έθιξε.

Reaction score
8
ναι αυτο που εχω πει, ειναι οτι για μενα τον σπουδαιοτερο ρολο τον παιζει η κεφαλη, μετα το φονο στειτζ και μετα το πλατω.

Reaction score
11
να υπογραμισω δυο πραγματα που μου εκαναν εντυπωση στο παρον νημα...

πρωτον. ο κκ για πρωτη φορα υπερασπιζεται ενα προιον (ουσιαστικα 2, η αναλυση μετα) χωρις να μιλα για μετρησεις κλπ ΑΛΛΑ για το ποσο καλα ΠΑΙΖΕΙ! δεν λεει μετρα, διαβασε χαρακτηριστικα και τα γνωστα του κογια, αλλα λεει ΠΑΙΖΕΙ! δεν σας κανει εντυπωση αυτο?

δευτερον. το προιον που προτεινει ΔΕΝ ειναι ουσιαστικα το ΜΚΙΙ ΑΛΛΑ ο συνδυασμος του με μια ακριβη βελονα την καρατ, με τα χρηματα που περισευουν απο το χιλιαρικο που εθεσα ως αρχικο μπατζετ. αραγε μηπως η ουσια ειναι εκει? παρε δηλαδη πιο φτηνο πλατο και σπρωχτα για καλυτερη βελονα (νομιζω και ο θανασηςκ το εχει πει καπου αυτο).

συνεχιστε εποικοδομητικα...

Νικος
Ένα είναι βέβαιο: το εργαλείο είχε, εδώ και 40 χρόνια, και έχει εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον κόσμο! Κάτι λέει αυτό!

D

deleted user 10898

Guest
φιλε καραβελ ξερεις τι ειναι τρολλ που λεει και ο γκευ!μπρας?
τι με νοιαζει εαν ειχε οπαδους το μκΙΙ?
καλα τα σχολια σου για τα χαρακτηριστικα του και το πως μετραει. ας μεινουμε σε αυτα πλιζ.

D

deleted user 10898

Guest
ναι αυτο που εχω πει, ειναι οτι για μενα τον σπουδαιοτερο ρολο τον παιζει η κεφαλη, μετα το φονο στειτζ και μετα το πλατω.
αυτο ειναι απαντηση που δινει τροφη για σκεψη.
φυσικα πιστευω πως το πλατο ειναι η βαση κλπ κλπ
αλλα η καλη κεφαλη ισως εμενα μου δωσει μεγαλυτερη ικανοποιηση ΑΡΧΙΚΑ απο ενα καλο πλατο με μετρια κεφαλη. ετσι ισως συνεχισω να ασχολουμε με το αναλογικο και δεν απαγοητευτω εαν τα αδ1865ν-κ μου μετατρεπεουν το ψηφιακο σε πιο "αναλογικο" ηχο απο την φτηνη κεφαλη.

Reaction score
11
φιλε καραβελ ξερεις τι ειναι τρολλ που λεει και ο γκευ!μπρας?
τι με νοιαζει εαν ειχε οπαδους το μκΙΙ?
καλα τα σχολια σου για τα χαρακτηριστικα του και το πως μετραει. ας μεινουμε σε αυτα πλιζ.
Το τρολλ δεν με ενδιαφέρει και δεν με αφορά! Πιστεύω το άλλο που λέει: "διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να τα λες!". Γαλλική επανάσταση και τρίχες στην σημερινή εποχή θα μου πεις ε;

Reaction score
0
Μάλλον θα επικαλεστώ την επέμβαση της διαχείρισης.

Ο κύριος caravelle αφήνει σαφείς αιχμές κατά του avclub και εκτός αυτού, με χαρακτηρίζει ευθέως φασίστα και αφήνει επίσης αιχμές και προς την Aphrodite's Vision με την οποία δεν είχα καμιά απολύτως σχέση εκείνη την εποχή.

Οπότε, παρακαλώ να ανακαλέσει τα λεγόμενά του, είτε να σβηστούν τα επίμαχα μηνύματά του, ειδάλλως θα αναγκαστώ να καταφύγω σε μέσα τα οποία δε θέλω.

Δεν επιτρέπω σε κανέναν, πόσο μάλλον σε ένα ανώνυμο troll, να αφήνει τις όποιες υπόνοιες για το ήθος μου.

Σας ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σας.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.032
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos