συνδεση home cinema-tv

Reaction score
15
Απάντηση: συνδεση home cinema-tv

καλησπερα σας! μια ερωτηση κι απο εμενα, η οποια πιθανων σχετιζεται με τις προηγουμενες! πως μπορω να βγαλω τον ηχο των ψηφιακων καναλιων στο home cinema? στα αναλογικα τον βγαζει...!!! επισης δε βγαζει ηχο ουτε στο xbox που συνδεω. το home cinema ειναι σχετικα παλιο και δεν εχει παραδειγμα hdmi καλωδιο. αυτη τη στιγμη, η συνδεσμολογια ειναι η εντελως απλη, ενα scart δηλαδη! η τηλ ειναι καινουρια της LG. περιμενω απαντηση σας! ευχαριστω..

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.101
Re: Απάντηση: συνδεση home cinema-tv

καλησπερα σας! μια ερωτηση κι απο εμενα, η οποια πιθανων σχετιζεται με τις προηγουμενες! πως μπορω να βγαλω τον ηχο των ψηφιακων καναλιων στο home cinema? στα αναλογικα τον βγαζει...!!! επισης δε βγαζει ηχο ουτε στο xbox που συνδεω. το home cinema ειναι σχετικα παλιο και δεν εχει παραδειγμα hdmi καλωδιο. αυτη τη στιγμη, η συνδεσμολογια ειναι η εντελως απλη, ενα scart δηλαδη! η τηλ ειναι καινουρια της LG. περιμενω απαντηση σας! ευχαριστω..
Καλώς ήρθες!!

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι: όταν βλέπεις τα ψηφιακά κανάλια από την τηλεόρασή σου έχεις ήχο, αλλά δεν έχεις ήχο από το home cinema? Ενώ έχεις στα αναλογικά? Γιατί κάτι τέτοιο μου φαίνεται κουφό:111:

Εκτός αν τα βλέπεις από εξωτερικό δέκτη - πράγμα κουφό και πάλι, μια και η τηλεόρασή σου είναι καινούρια.

Τέλος πάντων, δες τί εξόδους ήχου έχει η LG (RCA, optical, coaxial) και τί εισόδους το home cinema. Αν έχει κάποια ψηφιακή (optical ή coaxial) προτίμησε αυτήν.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: συνδεση home cinema-tv

αγορασα ενα home cinema lg με blu ray dvd το συνδεσα στην τηλεοραση philips με hdmi. το blu ray πεζει κανονικα με το home cinema αλλα δεν μου πεζει η τηλεοραση ακουγεται μονο ο ηχος απο τα δικα τησ ηχεια τι πρεπει να κανω για να εχω και στην τηλεοραση home cinema

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436

Αν η τηελόραση και το home cinema δεν είναι 3d τότε θα πρέπει να συνδεθούν και με κάποιον άλλο τρόπο μεταξύ τους(πχ με οπτική ίνα-toslink).Ποιά είναι τα μοντέλα τους;

Reaction score
0

η τηλεοραση ειναι philips 221T1 ΚΑΙ ΤΟ HOME CINEMA ΕΙΝΑΙ LG HB805PH

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436

Εισόδοι-εξόδοι της τηλεόρασης:
[/IMG]

Λοιπόν για να έχεις ήχο απο τα τηλεοπτικά κανάλια στο home cinema υπάρχουν 2 τρόποι:
1)Αναλογικά.
Απο την έξοδο 3 της τηλεόρασης(AV OUT) πας ένα καλώδιο ασπρο-κοκκινο στην αντίστοιχη είσοδα του LG(δεν έχω φώτο με τις εισόδους του αλλά στο site της εταιρίας αναφέρει πως έχει τέτοια είσοδο).Δοκίμασε το και δες αν έχεις ήχο.
2)Ψηφιακά.
Απο την έξοδο SPDIF OUT χρειάζεται ένα ψηφιακό ομοαξονικό καλώδιο(coaxial) που με ένα ανταπτοράκι(δλδ κάτι τέτοιο πχ) θα γίνεται οπτική(toslink) στην άλλη πλευρά για να μπεί καλώδιο οπτικής και να καταλήξει στην αντίστοιχη είσοδο του LG(το LG έχει μόνο toslink απ ότι είδα στο site της εταιρίας).

Το κόστος στην 1η περίπτωση είναι το πολύ κανά 5εύρω ενώ στην 2η θες μίνιμουμ κανά 20έυρω(με πολύ ψάξιμο).
Οπότε μόνο αν δεν σου δουλέψει η αναλογική σύνδεση βάλε ψηφιακή.

Reaction score
0

φιλε μου σε ευχαριστω αλλα με τον πρωτο τροπο δεν παιζουν ψυφιακα καναλια στην κερκυρα δεν εχουμε

Reaction score
0

με τον δευτερο τροπο θα παιζει το home cinema και σε αναλογικα καναλια

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436

Ρωτάς ή κάνεις διαπίστωση και στα 2 post;

Reaction score
0

ρωταω αν θα παιζουν και τα αναλογικα καναλια με τον δευτερο τροπο γιατι με τον πρωτο τροπο δεν παιζουν καθολου

Reaction score
0

ερωτηση κανω. Τα αναλογικα καναλια θα παιζουν με το δευτερο τροπο γιατι με τον πρωτο δεν παιζουν

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436

Δεν το ξέρω.
Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι ενοοείς δεν παίζουν τα αναλογικά κανάλια.Δεν έχεις ούτε ήχο,ούτε εικόνα;

Reaction score
0

εικονα εχω. ηχο απο το home cinema δεν εχω. Μηπως χρειαζεται καποια ρυθμιση στην τηλεοραση:

Reaction score
0

δεν εχω εικονα ουτε ηχο απο το home cinema δεν βρισκω πουθενα στην τηλεοραση το home cinema βρισκω μονο το blu rey. δεν ξερω τι γινεται . καλυτερα να θερω εναν ειδικο απο το μαγαζι που το αγορασα. σε ευχαριστω για την βοηθεια

Reaction score
0

η τηλεοραση ειναι philips 32PFL8404H/12 και το home cinema ειναι LG HB805PH πως γινεται συνδεσει με το home cinema;

Reaction score
80

Από το home cinema θα δώσεις εικόνα στην τηλεόραση με καλώδιο hdmi.

Για να ακούς την τηλεόραση από το home cinema θα την συνδέσεις με το home cinema με οπτική ίνα

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436

η τηλεοραση ειναι philips 32PFL8404H/12 και το home cinema ειναι LG HB805PH πως γινεται συνδεσει με το home cinema;
'Αλλη τηλεόραση είναι αυτή;

Reaction score
0

οχι δεν ειναι αλλη απλως το βιβλιο της τηλεορασης εγραφε τον προηγουμενο τυπο που ειχα γραψει και ετσι κοιταξα πισω απο την τηλεοραση και βρηκα τον ψηφιακο αριθμο της

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436

philips 221T1

philips 32PFL8404H/12

Πρόκειτε για 2 διαφορετικές τηλεοράσεις.

8404:

Πάλι κατά όμοιο τρόπο είτε συνδέεις αναλογικά(ασπρο-κοκκινο) είτε ψηφιακά.

Στο lg ενεργοποιεις την αντίστοιχη είσοδο που έχεις συνδέσει την τηλόραση;

Reaction score
0

αυτο το εκανα και δεν λειτουργη. μηπως χρειαζεται την οπτικη ινα που ειπε ο φιλος ekos;

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.202
Members
38.539
Νεότερο μέλος
jabe