- Reaction score
- 11.740
Για αυτό το λόγο δεν τα έχω πάρει ήδη. Εκτός αν τα πάρω και τα βάλω στην ταράτσα, χωρίς τοίχους και ανακλάσεις.
Βρε...τουλουμιασμένο:142: παιδί,ξεχνάς ότι το θέμα δεν το επιμελούμαι προσωπικά;Καλό λοιπόν θα είναι στα του Ear και RD να μην επέμβω, μιά και τους θεωρώ περισσότερο καταρτισμένους και ικανούς από μένα να σου απαντήσουν.Το θεωρώ ιεροσυλία να ΄΄χώνομαι΄΄ ενεργά στα καλώς καλλιεργημένα αμπελοχώραφά τους....
Βρε αγόρι μου Bhutia, κανένα ρεζουμί (άμπστρακτ, λιανό, κλπ) δεν μπορείς να δώσεις εντωμεταξύ με δικά σου λόγια, να καταλάβουν και άλλοι που μας διαβάζουν που όταν βλέπουν σεντόνια με μαθηματικά σύμβολα αισθάνονται άβολα;
Αυτή η έρμη η παλλόμενη χορδή, που έχει πάχος χιλιοστού, και όταν συμπιέζει τοπικά κανα-δυό χιλιοστά αέρα μπροστά της, σε απόσταση χιλιοστού πίσω της ακολουθούν κανα-δυό χιλιοστά υποπίεσης, τι πεδίο βγάνει; Και σε τι μορφή καταφθάνει αυτό εκεί που καθόμαστε;
Ποιο θέμα, για το ποιο μπάσο είναι καλύτερο?Όποιος έχει κάποια καλύτερη ιδέα (ή γνώση) ας μιλήσει, οχι τίποτα άλλο, αλλά για να "ξεκαθαρίσουμε τελειωτικά :107: :107: με το θέμα" όπως είχε ευχηθεί ο Costas Ear. Εγώ... εξαντλήθηκα! :130:
Πώς να κρυφτούν οι ΄΄ένοχες απολαύσεις΄΄...:142:Τα φυσερά μπασρεφλέξια δυστυχώς όσο και σωστά να τα στήσεις θα ακούσεις σε κάποια φάση την καμπίνα τους...
Παρεπιπτόντως, αυτό τον καιρό με φυσερά ακούω...
τι να κάνω ο άνθρωπας, αυτό τον καιρό δεν ακούω πολλή μουζίκα, οπότε οι 2 τελικοί, τα mg3a, ο λαμπάτος προ, το κρος και μερικά μέτρα καλωδιομακαρονάδας ήταν λίγο υπερβολή για το σαλόνι...Στην περίπτωση των μεμβρανών,έχουμε πολύ μικρότερες κινούμενες μάζες κι εκτελούμενες διαδρομές...
http://www.tricell-ent.com/Oskar.htm(ενδεικτικά γιά τις υψηλές συχνοτικές συνιστώσες)
Πώς να κρυφτούν οι ΄΄ένοχες απολαύσεις΄΄...:142: