- Reaction score
- 1.391
το κεντρικο με το ribon ποιο ειναι ?
Πάρε Piano Black. Αυτό θελω εγω!Υπαρχει και η τελευταια λυση!
Παιρνω ενα pb 13 ultra, αν για τον οποιοδηποτε δεν, αγγελια για να χρηματοδοτησω τα αλλα 2.
Μα καλα τοσο καλο ειναι αυτο το πραγμα που το προτεινετε με τοση ασφαλεια?
οτι πρεπει ειναι το pianο black, μπορει να χρησιμευσει και σαν τραπεζακι!Πάρε Piano Black. Αυτό θελω εγω!![]()
Λες ε? ειναι πανεμορφο το ατιμο σε μαυρη λακα. και μαλλον θα το βαλω απο η αριστερα η δεξια της οθονης. λες να φεγγιζει πολυ?piano black & home cinema = no go
λογο αντανακλασεων..
εκτός και αν δεν ειναι κοντα στην οθόνη ή δεν το βλέπουμε
Τοσο πολυ βρε! Σε ολα τα βιντεακια το βλεπω σε piano black. δε μου παει καρδια για κατι αλλο!Μακάρι τα δικά μου να μην ήταν καπλαμάς αλλά καραμπογιά υπερμάτ.![]()
βελουδιασε τα αν ειναι κοντα στην οθονη.Μακάρι τα δικά μου να μην ήταν καπλαμάς αλλά καραμπογιά υπερμάτ.![]()
μη μου το χαλασεις, μπορει να χρειαστω και κανα δευτερο, ποτε δε ξερεις!!!Μακάρι τα δικά μου να μην ήταν καπλαμάς αλλά καραμπογιά υπερμάτ.![]()
Δεν πουλάμε, μόνο αγοράζουμε.μη μου το χαλασεις, μπορει να χρειαστω και κανα δευτερο, ποτε δε ξερεις!!!![]()
Σαν να ανατέλλει ο ήλιος θα είναι.Λες ε? ειναι πανεμορφο το ατιμο σε μαυρη λακα. και μαλλον θα το βαλω απο η αριστερα η δεξια της οθονης. λες να φεγγιζει πολυ?
Σε είδαμε!Δεν πουλάμε, μόνο αγοράζουμε.![]()
Παίρναμε καινούργιο μάστορα.Σε είδαμε!![]()
Απαγορεύονται τα greeklish.Παίρναμε καινούργιο μάστορα.![]()