ChrisHat
Επαγγελματίας
- Reaction score
- 391
Απάντηση: Re: Απάντηση: 24/96 vs Vinyl
Σου έγραψα καλόπιστα πως είναι η διαδικασία μπάς και καταλάβεις για να μην εκτίθεσαι και να χρησιμοποιείς την σωστή φρασεολογία
αρνήσαι να κατανοήσεις το θέμα.
Εσύ μίλησες για λαμπάτες κοπές που δεν υπάρχει σαν έννοια και λαμπάτο mastering που δεν υπάρχει σαν έννοια.
Δουλέυω κάθε μέρα με λάμπες στο mastering αλλά δεν λέω πως κάνω λαμπάτο mastering γιατί θα γέλαγε ο κόσμος.
Μπορώ να πω πως χρησιμοποιώ επεξεργαστές με λάμπα για να πετύχω ενα συγκεκριμένο ήχο σαν μέρος του setup μου, κατάλαβες τώρα ?
Η χρυσή εποχή που αναφέρεσαι δεν έχει τίποτα το audiophile, ως επι το πλείστον είναι μέσα στη μπίχλα που δεν λέω είναι γοητευτική λόγω περιεχομένου.
Audiophile ηχογραφήσεις είναι της Chesky, της DMP, της Reference Recordings, του Atkinson απο το Stereophile για να αναφέρω μόνο μερικές , που ηχογραφουν 20 χρόνια ψηφιακά.
Καληνύχτα γιαυτό το θέμα, βλέπω πως όλοι σχεδόν πήγαν για ύπνο.
Δεν υπάρχουν κοπτικά direct cut πλέον, δεν υπάρχει η διαδικασία πλέον. Μου δείξατε κάτι direct metal που είναι άλλο πράγμα.Αυτό λέω ακριβώς *ας σοβαρευτούμε λίγο* αν και θάπρεπε πολύ και να μην λένε ορισμένοι χαζομάρες.
Σίγουρα μιλάμε για διαφορετικά πράγματα και αυτό δείχνει και πόσο πληροφορημένος ή απληροφόρητος είσαι.
Audiophile ηχογραφήσεις είναι ως επί το πλείστον οι λαμπάτες ηχογραφήσεις της λεγόμενης χρυσής εποχής. Οι περισσότερες γίνονταν μια κι' έξω ή για συμφωνική μουσική, ολόκληρο μέρος μιας συμφωνίας το οποίο θα επανελάμβαναν αν κάτι πήγαινε στραβά.
Φυσικά εσύ περιορίζεις τα πάντα σε αυτά που έχεις μάθει ή κάνεις στη δουλιά σου και φαίνεται να αγνοείς κάποια πράγματα Γιαυτό και μας είπες ότι δεν υπάρχουν πουθενά στον κόσμο κοπτικά αμέσου κοπής, όπως και ότι δεν υπάρχουν λαμπάτες ηχογραφήσεις και λαμπάτη κοπή μήτρας. Μετά λίγο το άλλαξες και όσον αφορά τα κοπτικά, σιώπησες. Είναι όλοι αυτοί οι καταξιωμένοι, απατεώνες που κάνουν όλα αυτά; Θάπρεπε να σε συμβουλευτούν φαίνεται προτού μιλήσουν!
Σου μοιάζουμε νάμαστε από εκείνους που δεν ακούμε μουσική αλλά μόνο τα μηχανήματα!!!
Έχω 20000 βινύλια για να τα βλέπω μάλλον!!! Και δεν τα κληρονόμισα! Λ.Σ.
Σου έγραψα καλόπιστα πως είναι η διαδικασία μπάς και καταλάβεις για να μην εκτίθεσαι και να χρησιμοποιείς την σωστή φρασεολογία
αρνήσαι να κατανοήσεις το θέμα.
Εσύ μίλησες για λαμπάτες κοπές που δεν υπάρχει σαν έννοια και λαμπάτο mastering που δεν υπάρχει σαν έννοια.
Δουλέυω κάθε μέρα με λάμπες στο mastering αλλά δεν λέω πως κάνω λαμπάτο mastering γιατί θα γέλαγε ο κόσμος.
Μπορώ να πω πως χρησιμοποιώ επεξεργαστές με λάμπα για να πετύχω ενα συγκεκριμένο ήχο σαν μέρος του setup μου, κατάλαβες τώρα ?
Η χρυσή εποχή που αναφέρεσαι δεν έχει τίποτα το audiophile, ως επι το πλείστον είναι μέσα στη μπίχλα που δεν λέω είναι γοητευτική λόγω περιεχομένου.
Audiophile ηχογραφήσεις είναι της Chesky, της DMP, της Reference Recordings, του Atkinson απο το Stereophile για να αναφέρω μόνο μερικές , που ηχογραφουν 20 χρόνια ψηφιακά.
Καληνύχτα γιαυτό το θέμα, βλέπω πως όλοι σχεδόν πήγαν για ύπνο.