6μηνος «εκτροχιασμός» για το Μετρό

Reaction score
164
δεν ειναι στραβος ο γυαλος στραβα αρμενιζεις
αν δεις λιγο πιο μακρια απο τα παπουτσια σου θα δεις οτι σε 6 μηνες...
Καλά, φτάνει που κοιτάζεις εσύ πιο μακρυά και ανοίγεις τα μάτια του κόσμου...
Όταν τελειώσει τα λέμε. Μέχρι τότε καλό είναι να μην λέμε, ή να διευκρινίζουμε ότι μιλάμε για μια στιγμή στο μέλλον. Διαφορετικά αναγκαζόμαστε να το ρίξουμε στις παροιμίες για να κρυφτούμε...
Βενιζέλο-Σύνταγμα το μετρό κάνει όσο θα έκανε και ο προαστιακός, αν πήγαινε μέχρι εκεί. Εκτός και αν η κίνηση στην Αττική Οδό επηρεάζει το μετρό, ενώ ο προαστιακός κάνει σφήνες...
Το Ρίο-Αντίρριο, έχει σχέση με το αεροδρόμιο;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Για το ίδιο ακριβώς θέμα, λέγαμε τότε τα ίδια ακριβώς πράγματα - χωρίς να υπολογίζονται οι οφτοπικισμοί - εκτός από έναν που εξέφρασε την εξής άποψη. Αυτό το μοναδικό ποστ, που ίσως προσφέρεται για διάλογο, και που ίσως δικαιολογεί την φαινομενική παραλογία του κλεισίματος της γραμμής, μέσα στο καλοκαίρι, δεν σχολιάστηκε από κανέναν μας....

το αν ειναι παραλογο δεν θα το πουμε εμεις,
γιατι δεν αποφασιζουμε εμεις το ποτε θα γινει.
Και ο οφτοπικισμος ξεκινησε απο το πως θα μετακινηθουν οι αεροπορικοι τουριστες.
Τοσο απλα

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Καλά, φτάνει που κοιτάζεις εσύ πιο μακρυά και ανοίγεις τα μάτια του κόσμου...
Όταν τελειώσει τα λέμε. Μέχρι τότε καλό είναι να μην λέμε, ή να διευκρινίζουμε ότι μιλάμε για μια στιγμή στο μέλλον. Διαφορετικά αναγκαζόμαστε να το ρίξουμε στις παροιμίες για να κρυφτούμε...
Βενιζέλο-Σύνταγμα το μετρό κάνει όσο θα έκανε και ο προαστιακός, αν πήγαινε μέχρι εκεί. Εκτός και αν η κίνηση στην Αττική Οδό επηρεάζει το μετρό, ενώ ο προαστιακός κάνει σφήνες...
Το Ρίο-Αντίρριο, έχει σχέση με το αεροδρόμιο;
παμε αναποδα
ξερεις γιατι δεν εγινε μελετη να περασει γραμμη τραινου απο την γεφυρα ριο, απο την στιγμη που υπηρχε προβλεψη να παει το τραινο μεχρι την ηγουμενιτσα? ΟΧΙ
και ξανα λεω
η γραμμη ανηκει στον οσε που παει στο βενιζελο
και την χρησιμοποιει το μετρο δωρεαν
ξερεις να δινει πουθενα δωρεαν ρευμα η δεη?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Καλά, φτάνει που κοιτάζεις εσύ πιο μακρυά και ανοίγεις τα μάτια του κόσμου... ναι εχεις δικιο τι ειπαμε οτι ειναι τα πεδιλακαλα που τα ξερεις εσυ και ανοιγεις εσυ τα ματια του κοσμου με τα πεδιλα

Reaction score
164
Το αεροδρόμιο βρίσκεται στο Ρίο ή στο Αντίρριο;
Έχει σχέση αν πληρώνει ρεύμα το Μετρό με το αεροδρόμιο;

Τέλος πάντων, το θέμα ξέφυγε.

Reaction score
164
Καλά, φτάνει που κοιτάζεις εσύ πιο μακρυά και ανοίγεις τα μάτια του κόσμου... ναι εχεις δικιο τι ειπαμε οτι ειναι τα πεδιλακαλα που τα ξερεις εσυ και ανοιγεις εσυ τα ματια του κοσμου με τα πεδιλα
Επειδή δεν μπορώ καν να καταλάβω τι γράφεις, ούτε καν από τα συμφραζόμενα όπως κάνω συνήθως, και επειδή οι εκθέσεις πρωτης Δημοτικού δεν είναι το φόρτε μου, θα σε αφήσω και εσένα και τα πέδιά σου και τα υπόλοιπα που δεν καταλαβαίνω.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
γκατς γιου
το κακο-καλο
ειναι οτι οι αλλοι εβγαλαν τα συμπερασματα τους
τι # πεδιλο φορανε τα γαλλικα?

Reaction score
1
Εγω παντως εβγαλα τα συμπερσαματα μου.
Το μετρο εκτροχιαστηκε και εφτασε στο Ριο και οι επιβατες θα πηγαινουν πλεον αεροπορικως στον Βενιζελο. :143:
....με πεδιλα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
οχι βεβαια απλα ειδαν πως καποιος κανει οτι ξερει κατι , και τελικα εκτειθεται.
Μετα συνεχιζει να κανει το ιδιο.
Οταν του ζητανε να παει στο υπουργειο για να δει τι ειναι ποιο,
συνεχιζει να λεει τα δικα του.
Σαν να μου λενε ελα να δεις κατι και να λεω τα δικα μου.
Δεν ειναι πρωτη φορα πουβλεπω κατι τετοιο.
Το λενε στρουθοκαμηλησμο

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Εγω παντως εβγαλα τα συμπερσαματα μου.
Το μετρο εκτροχιαστηκε και εφτασε στο Ριο και οι επιβατες θα πηγαινουν πλεον αεροπορικως στον Βενιζελο. :143:
....με πεδιλα.
Αν το πουμε του γιατρου θα σου κανει ακριβη διαγνωση
μονο να φορας τα πεδιλα

Reaction score
0
Απάντηση: Re: 6μηνος «εκτροχιασμός» για το Μετρό

Δεν αντεχω τις ακριβες διαγνωσεις, τιποτα πιο φτηνο? :136:
Εισαι πιο τσίπης κι απ το Γίδι. :136:

Reaction score
2
Το λενε στρουθοκαμηλησμο
Ομολογω πως, και απο την αλλη, ουτε εγω βλεπω την δικη σου συμπεριφορα πρωτη φορα. Λεγεται οξεια ξερολιαση με ολιγη απο ελλειψη επιχειρηματων, και κατι ψιλα απο συνομωσιολογια.

Αφου λοιπον δεν παει ποθυενα το θεμα (εκτος απο το Βενιζελο κολυμπωντας με αεροπλανικα πεδιλα) δεν το σταματαμε σιγα σιγα?

Reaction score
1
Απάντηση: 6μηνος «εκτροχιασμός» για το Μετρό

Αυτό που βλέπω εγώ είναι ένας φαύλος κύκλος , και ότι στην τελική αφού υπάρχει μέσο σταθερής τροχιάς , δεν βλέπω να υπάρχει πρόβλημα ...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Ομολογω πως, και απο την αλλη, ουτε εγω βλεπω την δικη σου συμπεριφορα πρωτη φορα. Λεγεται οξεια ξερολιαση με ολιγη απο ελλειψη επιχειρηματων, και κατι ψιλα απο συνομωσιολογια.

Αφου λοιπον δεν παει ποθυενα το θεμα (εκτος απο το Βενιζελο κολυμπωντας με αεροπλανικα πεδιλα) δεν το σταματαμε σιγα σιγα?
πες το οπως θες δικαιωμα σου
ομως κατι απλο και για να κοπει μια και εξω
βαζεις στοιχημα η τσαμπα μιλας
αν βαζεις ακουω
αλλιως τετοιου ειδους ξερολισμου τους κανω ταπετσαρια στο σπιτι
της μπεκατσας
ακουω τι βαζεις
η απλα σσσσσσσσσσσσσσσσσσ

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Λεγεται οξεια ξερολιαση
εγω τα τελαυταια 22 χρονια εργαζομαι σαν τεχνικος υπαλληλος στην εδισυ
και ασχολουμαι με την χαραξη γραμμης σταθερης τροχειας
και την ασφαλεια εργαζομενων
εσυ ?
και μιας και ξερεις τι σημανει εδισυ
και που εδρευεει

Reaction score
2
Ρε συ argi δεν εχω την παραμικρη αμφιβολια οτι εργαζεσαι εκει, ουτε οτι παιζει και να ξερεις 5 πραγματα παραπανω. Ξερεις/δεν ξερεις ομως, εχεις το υφακι του κατοχου της απολυτης γνωσης. Ξερεις 5 πραγματα παραπανω? Εξηγησε μας και μας με απλα Ελληνικα, και οχι με εξυπνακισμους του στυλ "πηγαινε εκει και ρωτα", δεν θα βρεθει ουτε ενας να σου πει τιποτα. Δεν ξερεις, ασε να πει τιποτα καποιος που ξερει. Δεν ζηταω κατι παραλογο.

Reaction score
164
Το λενε στρουθοκαμηλησμο
Ναι, θα πάω στο Υπουργείο για να δω ότι το Μετρό δεν έχει υποδομή και ότι αν του κάνει ένας μήνυση θα κλείσει...
Επίσης, θα πάω στο υπουργείο γαι να δω ότι στην Γάλλια, δεν θυμάμαι που είπες, μπαίνουν 40 άτομα στο Μετρό.
Επίσης θα τους ρωτήσω για πόσα db έχει το Μετρό, για να μάθεις και εσύ που δεν έχεις ιδέα. Γενικώς θα τρέχω σε υπηρεσίες επειδη το είπε κάποιος.
Και μάλιστα,αν κατάλαβα καλά τι γράφει, μιας και ο τρόπος που εκφράζεται είναι παιδιού των πρώτων τάξεων του Δημοτικού. Και οι γηπεδικές εκφράσεις, φανερώνουν αρκετά...

Μάλλον τα μέσα σταθερής τροχιάς έχουν πσρόβλημα, γιατί υποθέτω ότι θα σχεδιάζεις, όπως γράφεις. Δηλαδή, τρεις λαλούν και δύο χορεύουν. Δεν χρειάζεται να μας πεις άλλο για το τι δουλειά κάνεις. Τα γραπτά σου μιλάνε για σένα...

Και για να τελειώνουμε, στο επανειδείν φίλτατε! Ήταν χαρά μας που μοιράστηκες τις γνώσεις σου μαζί μας.

Reaction score
164
και μιας και ξερεις τι σημανει εδισυ
και που εδρευεει
Ρε συ, μην με ρωτάς τέτοια εφτασφράγιστα μυστικά... Μόνο εσύ το ξέρεις αυτό... Σε λίγο θα με ρωτήσεις για το Άγιο Δισκοπότηρο... :142:
Είσαι 38-22=16. Από 16 ετών δουλεύεις στον τομέα; Βρε μπράβο! :142:
Άντε...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.940
Members
38.629
Νεότερο μέλος
vespoukis