ifievadam
"Επαγγελματίας"
- Μηνύματα
- 509
- Reaction score
- 356
Γελοιοτητες...Δεν πειράζει. Δεν ξέρεις μαθηματικά.
Όλη αυτή η επιμονή μου δεν ήταν για να μάθετε πόσο είναι το αποτέλεσμα της πράξης. Ούτε για να διαπιστώσω αν ξέρετε μαθηματικά (σαφώς ορισμένη επιστήμη δηλαδή). Σκασίλα μου.
Ο σκοπός ήταν να δείξω ότι αυτό που νομίζετε σωστό μερικοί, θα συνεχίσετε να το νομίζετε σωστό ακόμα και αν σας εξηγούν το αντίθετο. Και δεν το λέω εγώ ότι είναι σωστό, το λένε αυτοί που θεμελίωσαν τα μαθηματικά. Το να μη καταλαβαίνετε είναι πρόβλημα, δεν είμαι ψυχολόγος για να το ονομάσω. Και φυσικά αυτό εκτείνεται και σε άλλες εφηρμοσμένες επιστήμες και αλλού, όπως για παράδειγμα στο αντικείμενο αυτού του site.
Επίσης, όταν σας στριμώχνει κάποιος επίμονα με τα σωστά επιχειρήματα, στρίβετε με πλάγιους τρόπους, απαξιώνετε την ερώτηση, λέτε έλα μωρέ, με αυτό θα ασχολούμαι; Έχω σημαντικότερα να κάνω.
Όσοι κατάλαβαν, κατάλαβαν. Και ξέρω κάποιους που το έχουν καταλάβει το παιχνίδι εδώ και καιρό.
Και πιστέψτε με, σας έπαιζα τόση ώρα, για να διασκεδάσω.