A Master of mastering

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
91.585
Πάθηση ή πάθος;:)
Δυσκολο να το διακρινω.
Παντως οσα ειδα μου προκαλεσαν οίκτο προς τους συνεντευξιαζομενους, και μεγαλο προβληματισμο για εμενα. Σοβαρα μιλαω, δεν θελω να τρολαρω καποιον ή το ACA, ψαχνω να δω μεχρι που ειναι η αγαπη για τη μουσική και που αρχιζει η παθηση.
Θα επαναπροδιορισω τις επιθυμιες μου και τον τροπο σκεψης μου μετα απο αυτο το video.

Παραδειγματα προς αποφυγην.

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Ας εστιάζαμε καλύτερα στην παρακάτω αναφορά:
"...In addition, our studio is properly grounded; we run the studio off huge batteries and create our own 60 Hz AC power..."
Εγω ηδη εβαλα τα πρωτα κερματα στον κουμπαρα.Που θα παει δεν θα τα μαζεψω καποτε? :p

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.924
Δυσκολο να το διακρινω.
Παντως οσα ειδα μου προκαλεσαν οίκτο προς τους συνεντευξιαζομενους, και μεγαλο προβληματισμο για εμενα. Σοβαρα μιλαω, δεν θελω να τρολαρω καποιον ή το ACA, ψαχνω να δω μεχρι που ειναι η αγαπη για τη μουσική και που αρχιζει η παθηση.
Θα επαναπροδιορισω τις επιθυμιες μου και τον τροπο σκεψης μου μετα απο αυτο το video.

Παραδειγματα προς αποφυγην.
Υγιής αντίδραση.:hi:

Μη τους φοβάσαι πάντως, δε δαγκώνουν.:D:D:D

Γω που ήμουν χρόνια στο συναφι αυτό, μου φαίνονται και τώρα πολύ οικεία, και τα βλέπω με συμπάθεια. Αλλά συ που ζγα ζγα από νορμαλ άνθρωπος πας να γίνεις έτσι, πρόσεξέ το. Δεν είναι καλό, ε; :roflmao::roflmao::roflmao:

Γι'αυτό σε λέω, δεν ακούς πριν πάρεις, ούτε τα καλώδια δεν ακούς, τα βάζεις και τέλος, ακούς μουσική όταν θες. Αλλιώς, βλαμενοποιείσαι.:gotcha::gotcha::gotcha::gotcha::gotcha:

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Δεν ειναι πάθηση ούτε βλακεία ούτε κάτι άλλο το να έχεις βρεί τον τρόπο να εκτονώνεσαι, να αποσυμπιέζεσαι απο την καθημερινότητα και την ρουτίνα σου.

Εγώ πάντως, προτιμώ αυτή τη "βλακεία" απο κάτι άλλους μίζερους που συναντώ καθημερινά που δεν έχουν καταφέρει να βρούν καμία διέξοδο απο την καθημερινότητα και είναι έτοιμοι να περάσουν μια θηλιά στο λαιμό.

Πήγαινε μια εκδρομή ρε άμοιρε... ένα tae kwon do, μια πτάνα, πάρε το Pono να ακούσεις High Res, κάτι ρε διάολε... αρκεί να "ξεφύγεις" για λίγο.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.816
Συμφωνώ απόλυτα με το "ό,τι θέλει και ευχαριστεί τον καθένα", όμως σαφώς είναι πάθηση.

Αυτό που προσωπικά με ενοχλεί είναι η συχνά τεράστια ανάγκη (αυτο)επιβεβαίωσης μερικών σε συνδυασμό με πίεση αποδοχής σ' όποιον βρίσκουν μπροστά τους. Ή αν κάνει το λάθος, σπίτι τους. :D

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.658
Υγιής αντίδραση.:hi:

Μη τους φοβάσαι πάντως, δε δαγκώνουν.:D:D:D

Γω που ήμουν χρόνια στο συναφι αυτό, μου φαίνονται και τώρα πολύ οικεία, και τα βλέπω με συμπάθεια. Αλλά συ που ζγα ζγα από νορμαλ άνθρωπος πας να γίνεις έτσι, πρόσεξέ το. Δεν είναι καλό, ε; :roflmao::roflmao::roflmao:

Γι'αυτό σε λέω, δεν ακούς πριν πάρεις, ούτε τα καλώδια δεν ακούς, τα βάζεις και τέλος, ακούς μουσική όταν θες. Αλλιώς, βλαμενοποιείσαι.:gotcha::gotcha::gotcha::gotcha::gotcha:
Μισό λεπτό, μισό λεπτό... Θες να πεις ότι ο Dimifoot δεν είναι μέλος της ΕΒΒΕ; (και για όσους δεν κατέχουν: Ένωση ΒΛΑΜΜΕΝΩΝ Βορείου Ελλάδος):lolsign::lolsign::lolsign:

Δεν ειναι πάθηση ούτε βλακεία ούτε κάτι άλλο το να έχεις βρεί τον τρόπο να εκτονώνεσαι, να αποσυμπιέζεσαι απο την καθημερινότητα και την ρουτίνα σου.

Εγώ πάντως, προτιμώ αυτή τη "βλακεία" απο κάτι άλλους μίζερους που συναντώ καθημερινά που δεν έχουν καταφέρει να βρούν καμία διέξοδο απο την καθημερινότητα και είναι έτοιμοι να περάσουν μια θηλιά στο λαιμό.

Πήγαινε μια εκδρομή ρε άμοιρε... ένα tae kwon do, μια πτάνα, πάρε το Pono να ακούσεις High Res, κάτι ρε διάολε... αρκεί να "ξεφύγεις" για λίγο.
:hi:

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Αυτό που προσωπικά με ενοχλεί είναι η συχνά τεράστια ανάγκη (αυτο)επιβεβαίωσης μερικών σε συνδυασμό με πίεση αποδοχής σ' όποιον βρίσκουν μπροστά τους. Ή αν κάνει το λάθος, σπίτι τους. :D

Σωστός ο zizikός και προσυπογράφω, όμως δεν είναι ένα και το αυτο με το χόμπι.
Είναι συμπεριφορά που θα εκδηλωνόταν σε οποιοδήποτε κομμάτι της ζωής τους.
Είναι κομμάτι του "χαρακτήρα τους" και δεν πηγάζει απο το εν λόγω χόμπι.

Και συλλογή με γραβάτες να έκαναν, την ίδια συμπεριφορά θα είχαν για το πόσο αρμονικά και τέλεια δένουν τα πουά μεταξύ τους και πόση ακρίβεια έχουν οι αποστάσεις μεταξύ τους.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
91.585
Μισό λεπτό, μισό λεπτό... Θες να πεις ότι ο Dimifoot δεν είναι μέλος της ΕΒΒΕ; (και για όσους δεν κατέχουν: Ένωση ΒΛΑΜΜΕΝΩΝ Βορείου Ελλάδος):lolsign::lolsign::lolsign:

:hi:
Φυσικά, φυσικά! :party:, και τακτικοτατος στα κοψιδια!

Θα προσπαθησω ομως να προσδιορισω και καποια ορια "βλαμμενοποιησης" μετα απο αυτο το video, για τον εαυτο μου. Το βρηκα σοκαριστικό, δεν ξερω αν το εχετε δει ολοι οσοι συμμετεχετε στην κουβεντα. Δειτε οπωσδηποτε και πειτε την γνωμη σας.

Ενταξει ειπαμε, να βελτιωσουμε τον τροπο που ακουμε μουσική, την ειχα την παθηση απο μικρος...Να βαλουμε και συνηχητές, και διαχυτές, και να μετραμε, και subwoofer, και να σκεφτομαστε το επομενο ηχειο...Που ειναι το σημειο που σταματάμε ωστε να μην ειμαστε ασθενεις; (το εχω αραγε ξεπερασει;)

Γιατι βελτιωση στον ηχο μπορει να εχεις συνεχεια, αγοραζοντας ολο και καλυτερα μηχανηματα/ βελτιωσεις χωρου. Στo βιντεακι ακουστηκαν καποια εξωφρενικά ποσά, και απο την αντιδραση μελων της οικογενείας φανηκε πως ηταν δυσαναλογα με το βιοτικό επιπεδο τους. Και ισως και "εις βαρος τους". Αν καποιος βεβαια κινειται μεσα στο μπατζετ διασκεδασης-χομπυ που καθοριζεται απο τα εισοδηματα του, με γεια του με χαρα του.Ας τα κρεμασει και στο δεντρο.

Αλλα αν στερειται η οικογενεια για να αγοραστει καινουργιος ενισχυτης, δεν παμε καλα παιδια...και αντε σγοραστηκε. Αν το μυαλο μας ειναι κολλημενο στην επομενη αγορα, και οχι στην απολαυση της μουσικής μας (δεν ξερω αν ισχυει και για προβολεις-ταινιες κτλ, φανταζομαι θα υπαρχουν παρομοιες καταστασεις)...του φοβου. Και το απολαμβανουν τουλαχιστον, ή κατι τους λειπει συνεχως;

Addiction? ψυχαναγκαστική νευρωση; αναγκη αυτοεπιβεβαιωσης ή αποδοχης απο καποιον περιγυρο; ανεπαρκης μουσική απολαυση για αλλους λογους (οχι μηχανηματων)

Που σταματαμε κυριοι;

Reaction score
11.802
Νομίζω αυτό το βίντεο είδε η Μέρκελ και αποφάσισε να βάλει μέτρα στους Έλληνες. :p:D

Ο Σκαλ, όταν κουνάει το κεφάλι την ώρα που ακούει μουσική δεν χάνει το sweet spot;:D

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
... Δειτε οπωσδηποτε και πειτε την γνωμη σας.
...
Addiction? ψυχαναγκαστική νευρωση; αναγκη αυτοεπιβεβαιωσης ή αποδοχης απο καποιον περιγυρο; ανεπαρκης μουσική απολαυση για αλλους λογους (οχι μηχανηματων)

Που σταματαμε κυριοι;
Σταματάμε στην...μακαριότητα.Μακάριοι οι ψυχαγωγούμενοι λοιπόν.:D
Έχοντας έλθει σ'επαφή με το εν λόγω πόνημα από την πρώτη στιγμή που αναρτήθηκε εδώ και χρόνια,όποτε το ξαναβλέπω προκαλεί κατά το πρώτο του μέρος νευρικά γέλια μέχρι δακρύων,για να καταλήξει σε μια μελαγχολική διάθεση κατά το δεύτερο κομμάτι του.

Οι κόκκινες γραμμές και οι προτεραιότητες σε μια ενασχόληση ορίζονται για καθέναν εξ ημών από τη νόηση και τον ψυχισμό του.

Παρακολουθώντας γι άλλη μια φορά τις περίφημες ατάκες του μακαρίτη (όπως και τη φράση εκείνου του μέλους περί αλλαγής 48 ενισχυτών...τον τελευταίο καιρό),ριζώνει στο μυαλό η ιδέα ότι στο κάτω κάτω της γραφής μπορεί κανένας να μη θυμάται με την πάροδο του χρόνου τις μάχες για τη γνώση που δόθηκαν σε διαδικτυακά πεδία όπως το παρόν,πλην όμως κάποιες κουβέντες θα μένουν απαθανατισμένες ως παντοτινά μνημεία...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.924
όποτε το ξαναβλέπω προκαλεί κατά το πρώτο του μέρος νευρικά γέλια μέχρι δακρύων,για να καταλήξει σε μια μελαγχολική διάθεση
Μπουτχια, τα ίδια συναισθήματα γεννάει και η θέαση του γνωστού γηραιού πλέον ριβιουερ του στερεοφιλ, που με κλειστά τα μάτια "κρίνει" μεμονωμένα μία συσκευή σε ένα ολόκληρο σύστημα-χώρο..

Έχει πλάκα, ναι, μέχρι δακρύων, αλλά συνάμα είναι και λυπηρό..

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.924
Και ενώ αυτά είναι γνωστά, ο άλλος κρίνει συσκευές με το αφτί.

Στείρωση.

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.134
Members