ACA

Reaction score
6
τα καλα.... τελειωνουν γρηγορα....:141:, ο φωτοκουβας ειναι ξενερωτος και τα σβηνει:141:

Αν ηταν ελληνικος ο φωτοκουβας θα τα κρατουσε ολα και πολλα...αλλα....καλα και ζουμερα:126:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: ACA

Πτουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ...........!!!!!!!!!!!!
Και δεν επρόκαμα να την σώσωωωωωω.........!!!!!!!!!!
Οποιος επρόκαμε παρακαλώ να την ξαναποστάρει...

Για παρτη σου τρελλο Κρητικιε τα κοκκινα εργαλεια ξαναεθεαθησαν στο ταπλω!!!!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Re: ACA

τα καλα.... τελειωνουν γρηγορα...., ο φωτοκουβας ειναι ξενερωτος και τα σβηνει

Αν ηταν ελληνικος ο φωτοκουβας θα τα κρατουσε ολα και πολλα...αλλα....καλα και ζουμερα
Εδιορθωθει νεαρουλι μου!!!!!!!
σελιδα 6 περικαλω............

Reaction score
6
που τα βρισκεις Βλαση αυτα τα ωραια?:111:

Εγω παντως λεω...οτι η ζωη ειναι μικρη και δεν αξιζει να ...σκοτωνομαστε για τα γαμ@#δια τα στερεο...φονικα και οτι αυτα σερνουν.

Η περιοδος αυτη της κρισης ,ως γνωστον ,ειναι η χειροτερη ολων των εποχων και χρειαζονται αλλοι χειρισμοι για να επιβιωσουμε . Δεν βοηθουν οι εγωισμοι, τα πλακωματα, οι κοντρες, οι τσακωμοι, τα βαρια λογια, και καθε ειδους στεναχωριες και απογοητευσεις.Δεν ασχολουμαστε με εμποριο οπλων , ναρκωτικων κλπ για να σκοτωνομαστε, μουσικη ακουμε βρε..γαμ@το...και απλα επικοινωνουμε καπου καπου για να ανταλασσουμε ιδεες , αποψεις και εμπειριες.

Αλλα ακομα και σε αυτο τον ειρηνικο (ας πουμε) χωρο ξεσπουν καταιγιδες και τσουναμια....

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Νίκο, συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λές, αρκεί να επιτρέπεται ο διαλογος...

Οχι να σε βρίζουν ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ (συμβάντα πριν 12 μέρες) 4-5 κλακαδόροι, μέλη 2 ετών με μηδενική προσφορά αλλά και μέλος του Δ.Σ...., που τόλμησαν κι εδώ να ανοίξουν θέματα για τη "νέα σελίδα" του A.C.A.!!! (sic!), ενω δεν σε αφήνουν να απαντήσεις (ούτε καν να δεις τι γράφουν για σένα!!!)

H κρυψίνεια και η θρασυδειλία σε όλο της το μεγαλείο!

Και έφτασε στο σημείο ο Γιώργος Χαιρόπουλος να ρίξει όλο το website του A.C.A. με ετών δουλειά, φοβούμενος μπας και γράψω κάτι εναντίον του!!! Η ΕΓΩΠΑΘΕΙΑ του ΑΝΕΠΑΡΚΟΥΣ σε όλη της την έκταση!

Οσο για το AVSite, η σκέψη τους ήταν να ανασύρουν στην επιφάνεια παλιούς τσακωμούς προ τριετίας, ώστε ούτε εδώ να υπάρχει ανεκτικο περιβάλλον για να μπορώ να απαντήσω...

Αυτή είναι η όλη αλήθεια! ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Οχι να σε βρίζουν ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ (συμβάντα πριν 12 μέρες) 4-5 κλακαδόροι, μέλη 2 ετών με μηδενική προσφορά αλλά και μέλος του Δ.Σ...., που τόλμησαν κι εδώ να ανοίξουν θέματα για τη "νέα σελίδα" του A.C.A.!!! (sic!), ενω δεν σε αφήνουν να απαντήσεις (ούτε καν να δεις τι γράφουν για σένα!!!)

Και έφτασε στο σημείο ο Γιώργος Χαιρόπουλος να ρίξει όλο το website του A.C.A. με ετών δουλειά, φοβούμενος μπας και γράψω κάτι εναντίον του!!! Η ΕΓΩΠΑΘΕΙΑ του ΑΝΕΠΑΡΚΟΥΣ σε όλη της την έκταση!

Οσο για το AVSite, η σκέψη τους ήταν να ανασύρουν στην επιφάνεια παλιούς τσακωμούς προ τριετίας, ώστε ούτε εδώ να υπάρχει ανεκτικο περιβάλλον για να μπορώ να απαντήσω...

Βρε Χρηστο σε παρακαλω.....αστα πισω...αστε τα να πανε στο διαολο...μπορει ολους σας για καποιους λογους κατι να σας εχει πειραξει απο χειρισμους λανθασμενους η ασκημες κουβεντες η πραξεις κακοπροαιρετες ....ομως τα ειπαμε βρε φιλαρακι και νομιζω να το βλεπετε και σεις....δεν ενδιαφερει τα μελη βρε φιλε....αστε μας στην ησυχια μας....λιγο πολυ ολοι μας εχουμε τα προβληματα μας και εδω μεσα το ψιλοπαλευουμε με την παρειτσα μας να τα ξεπερασουμε...εστω δια της κουβεντας.....

Να σου βαλλω μια φωτο απο αγωνα Bραζιλιανικο beach volley γυναικων που γινεται στην Coppa Cabana να δεις πως θα ξεχασεις το ΑCA ?????????:143::143:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.146

Δε βλέπω να βγάζει πουθενά. Νομίζω πως μπορείτε να τα βρείτε διά ζώσης.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Βρε Χρηστο σε παρακαλω.....αστα πισω...αστε τα να πανε στο διαολο...μπορει ολους σας για καποιους λογους κατι να σας εχει πειραξει απο χειρισμους λανθασμενους η ασκημες κουβεντες η πραξεις κακοπροαιρετες ....ομως τα ειπαμε βρε φιλαρακι και νομιζω να το βλεπετε και σεις....δεν ενδιαφερει τα μελη βρε φιλε....αστε μας στην ησυχια μας....λιγο πολυ ολοι μας εχουμε τα προβληματα μας και εδω μεσα το ψιλοπαλευουμε με την παρειτσα μας να τα ξεπερασουμε...εστω δια της κουβεντας.....

Να σου βαλλω μια φωτο απο αγωνα Bραζιλιανικο beach volley γυναικων που γινεται στην Coppa Cabana να δεις πως θα ξεχασεις το ΑCA ?????????:143::143:
Μα κι εγώ σε αυτή τη παρέα ανήκω! Δεν το 'χεις καταλάβει τόσο καιρό? :126:

ΥΓ Προχώρα το λοιπόν... :136:

Reaction score
1.845

... H κρυψίνεια και η θρασυδειλία σε όλο της το μεγαλείο!
...
Η ΕΓΩΠΑΘΕΙΑ του ΑΝΕΠΑΡΚΟΥΣ σε όλη της την έκταση!
...
Λαγός τη φτέρη έσειε,
κακό της κεφαλής του

:116:
... Φαντάζεσαι κάποιος να απαντήσει στο ερώτημα:
Διαβάζει κόσμος τα προγραφώμενα, Θανάση, Χρήστο ACA κλπ, ούτε ξέρουμε για ποιούς λέτε, λινκ απο εδώ λινκ απο εκεί... Μήπως θα έπρεπε να γίνει η κουβέντα πιο διαφωτιστική? Με δυο λόγια.
Όχι βέβαια με δυό λόγια, αλλά με όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Όχι μόνο τις καταγεγραμμένες, αλλά και τις κατ' ιδίαν εκμυστηρεύσεις. :125: ...
Δεν είναι όλοι από σίδερο, κάποιοι μπορεί να λυγίσουν ασούμε ... :125:

Reaction score
20

Κάποια στιγμή, το ταχύτερο-το καλύτερο, πρέπει να γίνουν κατανοητά πως:

--κανένας δεν θα είναι αγαπητός/αποδεκτός από όλους και εις τον αιώνα τον άπαντα,

--με 1 ή 5-6 προτάσεις του κάθε ενός η πλήρης αλήθεια δεν θα γίνει ποτέ γνωστή,

--όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται να λάμψει η πλήρης αλήθεια θα πρέπει
να συναντηθούν face to face με τους υπόλοιπους που "την γνωρίζουν"...

Δεν νομίζω πως τα υπόλοιπα μέλη εδώ, που δεν γνωρίζουμε πρόσωπα και πράγματα του ACA,
είμαστε τόσο αφελείς να πιστέψουμε πως τα αποσπάσματα που προσφέρουν όσοι κονταροχτυπιούνται για το θέμα, είναι όλη η αλήθεια...

Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι οι συμπάθειες του κάθε ενός να παραμείνουν και
οι αντιπάθειες προς την άλλη πλευρά να μεγαλώσουν/αυξηθούν...

Οι μόνοι που θα χάσουν εδώ είναι αυτοί που κονταροχτυπιούνται γιατί είτε έχουν δίκιο, είτε έχουν άδικο:
μας περνούν για αφελείς που θα τους πιστέψουμε
με τα ψίχουλα που μας πετούν, τα κοσμητικά και τις ειρωνείες τους...

Αλλά αφού έτσι θέλουν...

Reaction score
110
Παιδιά νομίζω ότι έχετε δίκιο για αυτά που λέτε και ίσως έκανα λάθος που άνοιξα αυτό το θέμα εδώ. Αλλά δεν μπορούσα να βλέπω τον ( 4-5 nick names) να βάζει φωτογραφίες και να μας ειρωνεύεται. Αυτό είναι όλο… δεν άντεξα.
Αν θέλει ο συντονιστής ας κλείσει αυτό το θέμα που εγώ άνοιξα, ώστε να σταματήσει όλη αυτή η ιστορία, που όπως πολύ καλά λέτε δεν αφορά και τα μέλη σας.
Να με συγχωρείται και πάλι.
Κυριάκος

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Re: ACA

Παιδιά νομίζω ότι έχετε δίκιο για αυτά που λέτε και ίσως έκανα λάθος που άνοιξα αυτό το θέμα εδώ. Αλλά δεν μπορούσα να βλέπω τον ( 4-5 nick names) να βάζει φωτογραφίες και να μας ειρωνεύεται. Αυτό είναι όλο… δεν άντεξα.
Αν θέλει ο συντονιστής ας κλείσει αυτό το θέμα που εγώ άνοιξα, ώστε να σταματήσει όλη αυτή η ιστορία, που όπως πολύ καλά λέτε δεν αφορά και τα μέλη σας.
Να με συγχωρείται και πάλι.
Κυριάκος
Τωρα μαλιστα φιλε Κυριακο......νομιζω πως ειναι καλλιτερα για ολους μας ετσι....διατηρειτε η λεπτοτητα,η ηρεμια και φυσικα ο σεβασμος σε πασης φυσεως προσωπικα δεδομενα!!!
Ακολουθησε φιλαρακι την παρεα μας....ειμαι σιγουρος πως και συ σιγουρα εχεις κατι να προσφερεις σε αυτο που λεμε ηχος-συστημα και γιατι οχι ...ερωτας σε αυτο το χομπυ...

Να σε ευχαριστησω προσωπικα για την παραπανω σου θετικη εκτιμηση σε οτι αφορα το συγκεκριμενο θεμα...νασαι καλα βρε φιλαρακι!!!!!

:437:

Reaction score
29.750

:142:Αν μου επιτρέπετε οι υπόλοιποι και ο κύριος συντονιστάς, εγω θέλω την πρώτη , που εχει και μια υποψία τριχούλας, στο αρ k@μάγουλο.Οι άλλες δικές σας , η μεσαία νομίζω του ear.

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: ACA

Τωρα μαλιστα φιλε Κυριακο......νομιζω πως ειναι καλλιτερα για ολους μας ετσι....διατηρειτε η λεπτοτητα,η ηρεμια και φυσικα ο σεβασμος σε πασης φυσεως προσωπικα δεδομενα!!!
Ακολουθησε φιλαρακι την παρεα μας....ειμαι σιγουρος πως και συ σιγουρα εχεις κατι να προσφερεις σε αυτο που λεμε ηχος-συστημα και γιατι οχι ...ερωτας σε αυτο το χομπυ...

Να σε ευχαριστησω προσωπικα για την παραπανω σου θετικη εκτιμηση σε οτι αφορα το συγκεκριμενο θεμα...νασαι καλα βρε φιλαρακι!!!!!

:437:
Πασιφιστής ο Βλάσης μας εξαπανέκαθεν! :116:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Και οπισθιολατρης .....................βεβαιως-βεβαιως

Reaction score
448

Λάθος! Το ACA (η μήπως είναι A.C.A. :139: ) έχει γυρίσει σελίδα...

Και με τέτοιο σύστημα μπαίνεις:

(είναι το ACA του λαού... η "το ACA της νοικοκυράς με το τραπεζομάντηλο" :143: )
Kαι ομως τουτο επαιζε κα-τα-πλη-κ-τι-κα σε σχεση με αλλα συστηματα... :116: και αν δε κανω λαθος ηταν και ντιουικο να γουσταρουμε!
Ο ασπρομαλης κυριος κει μεσα που τα χειριζοταν ποιος ηταν?.ευγενικοτατος.
Μωρε γιαυτο καλα καναμε μεις και ξεκολησαμε απο ολα τα υπολοιπα φορουμ κ φτιαξαμε δικο μας! λιγοι και καλοι ναουμ..ντουιδες πασις φυσης καλοδεχουμενοι! ουτε παρελθον, ουτε παρασκηνια ουτε τιποτα!..εχω βαρεθει να διαβαζω threads για ατομα που "ηταν" που "ειπαν" που καναε την ταδε "κρυφη συμφωνια" για διοικισεις φορουμ για συλογους και τριχες κατσαρες..
Τουλαχιστον και εδω και στο club υπαρχουν καποια λιγα ατομα ακομα που αξιζουν..μη τα διψχνετε βρε σεις με κρυφοφαγωμαρες..:145:

Reaction score
777
Re: Απάντηση: ACA

Kαι ομως τουτο επαιζε κα-τα-πλη-κ-τι-κα σε σχεση με αλλα συστηματα... και αν δε κανω λαθος ηταν και ντιουικο να γουσταρουμε!
Ο ασπρομαλης κυριος κει μεσα που τα χειριζοταν ποιος ηταν?.ευγενικοτατος.
μάλλον λές Γενικότερα το σύστημα δέν ήταν ακριβώς το εικονιζόμενο.έπαιξε με ακόμα ένα dac, ένα ενισχυτή και ένα transport(mac+amarra).
νομίζω εμείς οι δύο γνωριστήκαμε στο περίπτερο του avclub σωστά?
o ασπρομάλης που γνώρισες μάλλον ήταν ο Γιάννης ο Βλάχος.ένα μέλος με πείρα στο DIY.Έχει φτιάξει μέχρι και πικάπ-βραχίονα μόνος!!!
σίγουρα το σύστημα πέτυχε τον σκοπό του.μία διακριτική παρουσία χωρίς λουλούδια και φίρμες.ένα απλό, οικιακό, ντιούικο συστηματάκι.

Μωρε γιαυτο καλα καναμε μεις και ξεκολησαμε απο ολα τα υπολοιπα φορουμ κ φτιαξαμε δικο μας! λιγοι και καλοι ναουμ..ντουιδες πασις φυσης καλοδεχουμενοι! ουτε παρελθον, ουτε παρασκηνια ουτε τιποτα!..εχω βαρεθει να διαβαζω threads για ατομα που "ηταν" που "ειπαν" που καναε την ταδε "κρυφη συμφωνια" για διοικισεις φορουμ για συλογους και τριχες κατσαρες..
πλέον το ACA λειτουργεί με τελείως διαφορετικές διαδικασίες.ουσιαστικά στην πράξη ο πρόεδρος αποτελεί μόνο εκτελεστικό όργανο.την κάθε απόφαση την παίρνει ομαδικά ή το ΔΣ ή η επιτροπή σάιτ κ.τ.λ.
οποιοσδήποτε θελήσει να κατηγορήσει για κάτι αντίθετο μάλλον λέει ψέμματα.
κάποτε... άστα πώς ήταν...

Τουλαχιστον και εδω και στο club υπαρχουν καποια λιγα ατομα ακομα που αξιζουν..μη τα διψχνετε βρε σεις με κρυφοφαγωμαρες..
γενικότερα θα έλεγα οτι το πληκτρολόγιο είναι πολύ περίεργο πράμα.έχω πιάσει τον εαυτό μου να "βρίζω" κόσμο ενώ μόλις τους βλέπω είμαστε όλο καλά λόγια.
γίνονται εύκολα παρεξηγήσεις ακόμα και σε μικρές δικτυακές κοινότητες.

οπότε δέν θέλω να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου αλλα πολύ φοβάμαι οτι και στο δικό σου φόρουμ θα υπάρξουν κάπως-κάποτε αναταραχές.
ειδικά αν έχεις να κάνεις με άτομα που την έχουν δεί αρχηγοί των πάντων.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.116
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead