AMOI LCD37 1920x1080 αποτελέσματα και εντυπώσεις παρουσίασης

Reaction score
0
καλημέρα.
παρέλαβα χτες την Αμόι μου.
με χαρά έχω να σας πω πως το απλό τηλεοπτικό σήμα με λίγα λόγια είναι τέλειο.
Από φωτεινότητα σίγουρα όταν είναι βραδυ και η εικόνα έχει άσπρα χρειάζεσαι γυαλιά.
Αυτό ίσος να ακουστεί παράξενο άλλο ο Nova έχει πολύ χαλια εικόνα.Κάποια αλλα δορυφορικά κανάλια απλά τέλεια.
ρύθμιση της φωτεινότητας δυστυχώς δεν υπάρχει.
Με τα μαύρα κάτι δεν μου πάει καλά....ίσος το secret menu να διορθώσει κάποια λαθάκια.
Απλά δεν έχω ακόμη ενώσει DVD για να σας πω εντυπώσεις.
ένα είναι σίγουρο η ποιότητα κατασκευής είναι παρα πολύ καλή
οι φωτογραφίες που επισυνάπτω είναι από τηλεοπτικό σήμα κυπριακών καναλιών.
Παιδιά αν έχετε να ρωτήσετε κάτι κάντε το άφοβα.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Μιας και εμείς είμαστε σε αναμονή είναι πολύ ευχάριστα τα νέα που μας λές...

Καλές θεάσεις!

Το μαύρο όπως και τα χρώματα σαφώς διορθώνονται... όσον αφορά στην φωτεινότητα (προφανώς του μαύρου εννοείς) ίσως κάτι γίνεται από το secret menu... η όλη σχεδίαση όμως της τηλεόρασης είναι να παίζει (ως τηλεόραση που είναι) σε φωτεινούς χώρους...

Φαντάζομαι αυτή την τηλεόραση σε κατάστημα στυλ Κοτσόβολου με αυτή την φωτεινή εικόνα που έχει... θα ξεχωρίζει από μακρυά και θα γίνει ανάρπαστη!

Reaction score
0
Χριστo,
η φωτεινότητα στα άσπρα ναι όντως κάνει σίγουρα για ανοικτούς χοροuς.τέτοιο καθαρό άσπρο δεν περίμενα να δω.
όσο για την φωτεινότητα στα μαύρα σίγουρα χρειάζεται μια ρύθμιση από το secret menu.

Reaction score
0
Πάντως η tv φοράει το τελευταίο λογισμικό. με αυτό κάνανε και την τελευταία παρουσίαση στην CeBIT

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Χριστo,
η φωτεινότητα στα άσπρα ναι όντως κάνει σίγουρα για ανοικτούς χοροuς.τέτοιο καθαρό άσπρο δεν περίμενα να δω.
όσο για την φωτεινότητα στα μαύρα σίγουρα χρειάζεται μια ρύθμιση από το secret menu.
To πρόβλημά μας είναι αν μπορεί να γίνει αυτή η ρύθμιση...

Reaction score
0
[/quote]To πρόβλημά μας είναι αν μπορεί να γίνει αυτή η ρύθμιση...[/quote]

αυτό θα μας το πουν οι πιο ειδικοί του forum που έχουν και τα μηχανήματα μετρήσεων.
είμαι σίγουρος πως όταν με το καλο τις παραλάβετε και εσείς θα μας ανακοινώνεστε τις σωστές ρυθμίσεις.

Reaction score
0
Την τηλεόραση την έχω πάρει από αντιπρόσωπο στην κύπρο.
η τιμή είναι πολύ κοντά με την τιμή πώλησης στην ελλάδα.

Reaction score
0
Οταν λες οτι η nova εχει χαλια εικονα, εχει χειροτερη και απο επιγεια καναλια η απλα ειναι η χειροτερη απο τα υπολοιπα δορυφορικα?

Reaction score
0
Οταν λες οτι η nova εχει χαλια εικονα, εχει χειροτερη και απο επιγεια καναλια η απλα ειναι η χειροτερη απο τα υπολοιπα δορυφορικα?

πίστεψε με χειρότερη από πολλά επίγεια και πολύ χειρότερη από τα αλλα δορυφορικά. μιλάω πάντοτε για τα filmnet 1, 2 και 3.
Αυτό που πρόσεξα είναι τα μαύρα πολύ ξεθωριασμένα. δηλαδή σε σκηνές με σκοτεινά σημεία και low light το αποτέλεσμα δεν είναι ικανοποιητικό

V

VIDEOMIX

Guest
Δεν ξέρουμε την τιμή πώλησης στην Ελλάδα. Εικάζουμε εως τώρα.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Δεν ξέρουμε την τιμή πώλησης στην Ελλάδα. Εικάζουμε εως τώρα.
Tην ξέρουμε την τιμή πώλησης στην Ελλάδα...

Είναι 2200 Ευρώ η κατώτερη...

NLS

Reaction score
1
ok

και τι εγγύηση δίνεται;

2 χρόνια;
σέρβις στην Κύπρο;
από πολιτική σε καμένα πίξελ πως πάνε;
η δικιά σου έχει κανένα;

Reaction score
0
ok

και τι εγγύηση δίνεται;

2 χρόνια;
σέρβις στην Κύπρο;
από πολιτική σε καμένα πίξελ πως πάνε;
η δικιά σου έχει κανένα;
εγγύηση 2 χρονια. όχι δεν έχει καμένα pixels.
πολιτική σε καμένα πίξελ πάμε στα 4.

Reaction score
0
kiteman έχω να κάνω μια πολύ βασική ερώτηση. Πρόσεξα στις φωτό ότι υπάρχει ανάκλαση του περιβάλλοντος στο κεντρικό κομμάτι της οθόνης, μπροστά απο το LCD, και θα ήθελα να σε ρωτήσω εάν το διάφανο plexiglass δέν είναι απλά πλαίσιο του LCD αλλά συνεχίζεται και μπροστά από το panel. Να έχεις υπόψιν σου ότι στην TV που δοκιμάσαμε εδώ ήταν απλά πλαίσιο και έτσι δεν υπήρχε θέμα αντανάκλασης λόγο του plexi. Μάθαμε επίσης οτι full μπροστινό plexi έβαζε η AMOI στα πρώτα κομμάτια παραγωγής, αλλά μετά από τα παράπονα των αγοραστών κατέληξε στην λύση που είδαμε εδώ στο demo κομμάτι (το ελπίζω δηλαδή :shock: ).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas