AMOI LCD37 1920x1080 αποτελέσματα και εντυπώσεις παρουσίασης

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Είναι καλή η ερώτησή σου...

Πάντως την ΑΜΟΙ και σαν μόνιτορ που την είδαμε στα 1080p ήταν καταπληκτική. Και έχει χρόνο απόκρισης μόλις 8 ms...

NLS

Reaction score
1
όταν έρθουμε με τον nectons θα φέρει και ένα XBox 360 μαζί... οπότε θα σου πούμε

Reaction score
0
Πάντως αν θέλετε επειδή είμαι και κοντά, μπορώ να φέρω το δικό μου xbox 360 να κάνουμε ένα test. Έτσι να μας φύγει και η απορία και να έχουμε μια ακόμα πιο σφαιρική άποψη για το θέμα.

Reaction score
2
Καλημερα και απο εμενα
Παντως εαν ειναι εφικτο καντε και ενα τεστ με απλο τηλεοπτικο σημα (οσο ειναι εφικτο )

NLS

Reaction score
1
χλωμό το βλέπω εκεί που είναι η TV (και εγώ θέλω να γίνει πάντως)

για μένα το κακό-ψηφιακό (δορυφορικό) που ήδη είδαμε είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ από το μεσαίο-καλό αναλογικό (μια καλή RF κεραία) - οπότε ήταν καλό τεστ (και το πέρασε)

Reaction score
2
Εαν θέλετε εχω στο Ι-Ζακ βιντεο κλιπ απο την ερτ και την νετ.
Αν θέλετε μπορώ να σας το φερω για να τα δείτε. Εγω παντως τα είδα και η τηλεοραση παίζει πολυ καλα και σε απλο Pal.

Reaction score
0
Σχετικά με το izak:

Ο decoder του izak είναι hardware της Sigmadesigns και είναι ο ίδιος που φορά και η Xcard. Το video playback δεν έχει καμμία σχέση με την CPU του izak. Το προβλημα με το upscaling είναι ότι υποστηρίζει μόνο 60hz out (720p@60Hz, 1080i@60Hz). Έτσι ενώ τα NTSC videos παίζουν ομαλά, τα PAL που είναι 50Hz παρουσιάζουν stuttering

NLS

Reaction score
1
μεγάλη βλακεία αν αναλογιστεί κανείς ότι η εταιρία είναι... ελληνική

NLS

Reaction score
1
μα δεν λέει κανείς όχι
ουσιαστικά μου λες ότι η ΕΠΙΛΟΓΗ του chip δεν ήταν η καλύτερη

Reaction score
0
Θα έλεγα πως η επιλογή του chip ήταν η καλύτερη δυνατή τη στιγμή που έγινε. Συγκεκριμένα, το chip είναι custom made βασισμένο στις υλοποιήσεις της Sigmadesign και φέρει το λογότυπο της Unibrain. Έχει απ' ότι γνωρίζω πολλές μοναδικές και πρωτοποριακές δυνατότητες. (για την εποχή του βέβαια) To για ποιόν λόγο δεν υποστηρίζει 50Hz timing σε HD αναλύσεις, δεν γνωρίζω αν οφείλεται σε περιορισμούς του Hardware ή σε ελείψεις του driver. Θα επιχειρήσω να έρθω σε επαφή με τον κο Ζαχόπουλο που συμβαίνει να είναι φίλος μου και θα σου πω. Επίσης, θα μάθω αν προβλέπεται στο μέλλον νέα έκδοση (το izakHD μου ακούγεται ωραίο!) με τα καινούργια τσιπάκια της Sigmadesigns, HDMI και HD playback συμπεριλαμβανομένου φυσικά και codec Η264.

Από την άλλη, μπορεί μεν να είναι Ελληνικό προιόν αλλά απευθύνεται στην παγκόσμια αγορά

Reaction score
0
:D :D :D Πολύ φρέσκα νέα !!!! :D :D :D

Με το που έκανα Post το προηγούμενο κείμενο μίλησα με τον κο Ζαχόπουλο και με ενημέρωσε πως ήδη το HD version με HDMI είναι στα σκαριά και θα κυκλοφορήσει προς το καλοκαίρι. Επίσης, με ενημέρωσε πως το interface του τρέχοντος μοντέλου θα φρεακαριστεί και θα αποκτήσει πρόσθετες λειτουργίες (για να φέρει λίγο προς το ipod ως προς τη χρηστικότητα)

NLS

Reaction score
1
αυτά είναι πάντα καταπληκτικά να ακούγονται για Ελληνικά προϊόντα

"μπράβο" να του μεταφέρεις

Reaction score
2
Ενα μεγαλο μπραβο και απο εμενα.
Κριμα που δεν παιζει το δικο μου hd υλικο.
Το interface πρεπει να φρεσκαριστει και να γινει και λιγο πιο γρηγορο.
Και τελος να μπορουμε απο τον τελευταιο φακελο να ξαναπηγενουμε στον πρωτο.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Μόλις διάβασα την κριτική στον Ηχο για την ΑΜΟΙ.

Της δίνει βαθμό 4.7 με άριστα το 5 και ο Λάμπρου αναφέρει την διαφορά εικόνας προς το καλύτερο πριν και μετά την ρύθμιση...

Ο συντάκτης του ήχου μιλάει για πολύ καλό μαύρο, πολύ καλή θερμοκρασία, και αρκετά καλά χρώματα με λίγο το κόκκινο να ξεφεύγει ελάχιστα...

Την συγκρίνουν άμεσα με την 9830 της Philips με πολύ καλή κριτική ενώ γίνεται και άμεση σύγκριση με crt όσον αφορά στην αίσθηση της εικόνας που δίνει η υψηλή ανάλυση της τηλεόρασης...

Τέλος την θεωρούν τηλεόραση αναφοράς μετά και την απόσυρση της 9830...

NLS

Reaction score
1
πολύ καλά - φυσικά όπως είπε κάποιος "μπορούσε καλύτερα" και όπως απάντησε κάποιος άλλος, "δεν πρέπει να στεναχωριούνται οι μεγάλοι"

άντε και σ'ανώτερα οι "μικροί" για να κερδίζει ο καταναλωτής

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Επιτέλους πρέπει να σταματήσουμε να κρίνουμε με το όνομα και να κρίνουμε συμφωνά με αυτό που βλέπουμε ή ακούμε.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Έμαθα ότι κάποιος τυχερός (λέγε με Ανδρέα...) έβλεπε σήμερα dvd στα 1080p στην ΑΜΟΙ μέσω του neodigit dvd player...

Και έμαθα ότι η εικόνα ήταν απίστευτη...

Υπάρχει λοιπόν και άλλη λύση για 1080p εκτός από HTPC...

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm