AMOI LCD37 1920x1080 αποτελέσματα και εντυπώσεις παρουσίασης

GTX

Reaction score
39
Μάλον θα πρέπει να σταματήσω να ποστάρω για λόγους έληψης γνώσεων και τεχνικών και εμπειρίας. Τι να πω ρε Νίκο. :( Wega 100άρα είχα. Προκαλώ λοιπόν δημοσίως να γίνει η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ σύγκρισει διότι αισθάνομαι ότι θίγεται η νοημοσύνη μου ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ βέβαια! :D Τι ποιο απλό? Ουδείς απαντά σε κάτι ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ!!! Σύγκριση με ένα ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ 37άρη LCD πάνελ. Δεν είναι κατανοητό?. Περιμένω τη στιγμή και την ώρα να κάνουμε μια σύγκριση. Μην πεί κανείς, "παιδική" πρόταση, γιατί ας αναλογιστούν αυτοί που δεν έχουν αγοράσει ακόμη και ψάχνουν για γνώμες ότι μπορεί να γλυτώσουν χρήματα και να κάνουν μια ποιό επιτυχημένη αγορά.
Τι λέτε για αυτό? :)
Καλό θα ήταν οπως λες να σταματήσεις να ποστάρεις μέχρι να δεις την τηλεόραση απο κοντά γιατί εκτίθεσαι. Δε πιστεύω να θεωρείς σοβαρή πρόταση πχ. οτι το contrast δεν είναι καλό αφού φαίνεται και απο τις φωτογραφίες οπως είπες σε προηγούμενο ποστ σου, ή οτι το laptop έχει καλύτερο contrast αφου φαίνεται και σε φωτογραφία που αν δε κατάλαβες έχει τραβηχτεί με κινητό και έχει κάψει την εικόνα της amoi επειδή είναι πολύ φωτεινή σε σχέση με του lpatop. Να δεις και το μαύρο της απο κοντά γιατί και αυτό απο τις φωτογραφίες δε φαίνεται.

NLS

Reaction score
1
τρεις φορές σου έχω πει ότι το panel είναι AUO

μια μικρούουουουλα εταιρία που κάνει μόνο αυτό το πράγμα - φτιάχνει panels και μάλλον πάει ψιλοκαλά γιατί είναι στις τρεις μεγαλύτερες στον κόσμο

http://www.auo.com/auoDEV/?ls=en

όσο για pixelwork ψάξε και κάτι θα βρεις :D
ούτε αυτοί ξέρουν τη δουλειά τους :D

---

Γιώργο συμφωνήσαμε θα πάμε με το Νεκτάριο να το δει
μάλλον (αν συμφωνήσει ο Αντρέας) θα έχουμε και το LG στην πλάτη

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
H crt wega 100 HZ σε τηλεοπτικό σήμα και στις 29'' 4:3 είναι ΚΛΑΣΕΙΣ ανώτερη από οποιαδήποτε LCD τηλεόραση... αλλά μόνο στο τηλεοπτικό σήμα...

Γι' αυτό λέω ότι αν κάποιος θέλει μόνο τηλεοπτικό σήμα τότε η καλύτερη λύση είναι μια πλάσμα 854Χ480...

Όσον αφορά στο XD engine, PP2HD και τα διάφορα άλλα "διορθωτικά" της εικόνας που χρησιμοποιούν οι διάφορες εταιρίες, δεν είναι τίποτε άλλο παρά software αυτό που τα ξεχωρίζει! Αρκεί το chip που χρησιμοποιείται για την επεξεργασία της εικόνας να είναι τόσο δυνατό ώστε να μπορεί σε real-time να αναλύει και να επεξεργάζεται το εισερχόμενο σήμα...

Για παράδειγμα το PixelPlus 2 της Philips επεξεργαζόταν την εικόνα στην ανάλυση 576p γιατί δεν είχε την δύναμη να το κάνει σε μεγαλύτερη ανάλυση. Το PixelPlus2HD επεξεργάζεται την εικόνα στα 768p γιατί είναι πιο ισχυρό. Δεν είναι όμως τόσο ισχυρό ώστε να κάνει επεξεργασία σε μεγαλύτερες αναλύσεις...

Το chip της pixelworks που χρησιμοποιεί η ΑΜΟΙ κάνει την επεξεργασία στα 1080i και στα 1080p. Αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό γιατί δεν χάνουμε καθόλου ποιότητα στα πολύ υψηλής ανάλυσης σήματα (1920Χ1080). Αντίθετα η Philips και οι άλλες τηλεοράσεις με panel 1920Χ1080 που δεν δέχονται σήμα 1080p κάνουν την επεξεργασία χαμηλότερα δηλ. στα 768p γιατί δεν έχουν τόσο δυνατό chip. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να χάνουμε σε ποιότητα από τα πολλά up και down converting αλλά και προβλήματα απεικόνισης όπως φάνηκε με την Philips.

Παράλληλα, στις τηλεοράσεις 1366Χ768 έχουμε μετατροπή της πληροφορίας των 414.720 pixel (δηλ. της ανάλυσης 720Χ576 του τηλεοπτικού σήματος ή του σήματος από dvd) σε 1.049.088 pixel δηλ. 2,5 φορές. Στην ΑΜΟΙ και σε όλες τις 1080p τηλεοράσεις έχουμε μετατροπή των 414.720 pixel σε 2.073.600 pixel δηλ. 5 φορές!!!
Και μάλιστα πρώτα γίνεται η μετατροπή και μετά η επεξεργασία!

Όπως και να το κάνουμε δηλ. καλύτερη εικόνα από τηλεοπτικό σήμα είναι πιο εύκολο και πιο πιθανό να δει κανείς όσο πιο μικρή είναι η ανάλυση της τηλεόρασης... αλλά όσο ανεβαίνει η ανάλυση του σήματος τόσο θα κερδίζει σε συγκρίσεις μια τηλεόραση true 1080p.

Τέλος το τσιπάκι που έχει η ΑΜΟΙ μπορεί να δείξει πάνω από 1 δισεκατομύριο χρώματα κάτι που επίσης είναι πολυ θετικό...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Πέραν αυτού ρε Νίκο... ¨Εχεις δεί το δικό μου πάνελ? Πως μιλάς με τόση σιγουριά? Μήπως είσε προκατηλημένος και τόσο ενθουσιασμένος και νομζίζεις ότι τα έχεις δεί όλα? χεχε... Δεν είναι κακό αυτό βέβαια...Και εγώ προσφάτως έκανα τα ίδια λάθη από ενθοπυσιασμό και μόνον. Αλλλα στην συγγεκριμένη περίπτωση αν μη τι άλλο ΕΨΑΞΑ πολύ προτού κάνω την κίνησή μου. Και μια απλή αναφορά.. Διέκρινα διαφορά στην ποιότητα ακόμη και απο τα ΠΟΛΥ ακριβότερα αδέρφια του τω 3500+ ευρώ ίδιας μάρκας. Και όπως σου είπα και στον ΜΣΝ 100 διαφορετικά swisstek του πλαισίου τα 50 πέζανε τέλεια και τα άλλα 50 είχαν διαφορετική ποιότητα! Μόνον αν τα έβλεπες δίπλα δίπλα καταλάβενες τη διαφορά. Αυτό ονομάζετε ΚΑΚΗ γραμμή παραγωγής λόγο χαμηλού κόστους και εργατικών! Είναι ΟΛΑ τα ΑΜΟΙ ίδια? Έχει ανάψει κανείς 2-3 διαφορετικά να δεί αν υπάρχουν διαφορές. Για κάντε μια τέτοια δοκιμή να δούμε. Θα πέζουν ακριβώς το ίδιο με ΦΛΑΤ όλες τις ρυθμίσεις? Εγώ το έκανα...και με 5 διαφορετικά πάνελ του πλαισίου και με την RZ37 LZ55 Που αγόρασα 3 διαφορετικά κομάτια. Αναφέρω μόνον αυτές τις 2 μάρκες διότι το ένα είναι στην κατοχή μου ως απόφασή μου και με το πλαίσιο έχω τεχνική συνεργασία. Τα καλύτερα πάνελ αυτή τη στιγμή ως προς την ομοιότητα γραμμής παραγωγής που έχω δεί (που υποδηλώνη ΠΟΙΟΤΗΤΑ και σιγουριά) είναι LG-SONY-SAMSUNG. Αλήθεια...ποιας εταιρίας πάνελ χρησιμοποιή το ΑΜΟΙ? Μην μου πείτε ότι κατασκευάζει δικά της πάνελ! Το δικό μου πάντως τροφοδοτείτε από SAMSUNG.
H λογική των πάνελ που παίζουν στην σειρά σε διάφορα καταστήματα είναι εντελώς λάθος... ακόμα και στα ίδια πάνελ θα δεις μεγάλη διαφορά από το πρώτο ως το τελευταίο και φυσικά δεν φταίει το εργοστάσιο...

Όλα αυτά είναι συνδεδεμένα στην σειρά με την ίδια πηγή και το σήμα διακλαδώνεται στην σειρά... το αποτέλεσμα είναι η πρώτη τηλεόραση να παίρνει καλύτερο σήμα από αυτό που παίρνει η τελευταία μιας και στην πορεία το σήμα χάνει δύναμη και κατά συνέπεια ποιότητα...

Reaction score
0
Μια ερώτηση και από ένα νεοπα,

Εντάξει κατάλαβα ότι η οθόνη θα αποδώσει τα βέλτιστα σε hd clips και τα λοιπά. Το θέμα είναι σε απλά τηλεοπτικά σήματα ή για θέαση nova που με ενδιαφέρει προσωπικά θα αποδώσει εξίσου καλά και ικανοποιητικά σε σύγκριση με τις «κοινές» plasma και lcd η θα είναι μια απογοήτευση? Με λίγα λόγια πιστεύετε ότι είναι μια οθόνη γενικής χρήσης (καλή για nova-δορυφορικά και αρκετά καλή σε hd) ή είναι μόνο για συγκεκριμένη δουλειά?

Χαιρετώ…

(λύστε μου μια απορία που έχω: την οθόνη την έχετε στα χέρια σας και πολλοί ρωτάνε τι γίνετε με επίγειο σήμα για τηλεόραση. Δεν είναι εύκολο να την συνδέσετε και να μας διαφωτίσετε και εμάς?)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Μια ερώτηση και από ένα νεοπα,

Εντάξει κατάλαβα ότι η οθόνη θα αποδώσει τα βέλτιστα σε hd clips και τα λοιπά. Το θέμα είναι σε απλά τηλεοπτικά σήματα ή για θέαση nova που με ενδιαφέρει προσωπικά θα αποδώσει εξίσου καλά και ικανοποιητικά σε σύγκριση με τις «κοινές» plasma και lcd η θα είναι μια απογοήτευση? Με λίγα λόγια πιστεύετε ότι είναι μια οθόνη γενικής χρήσης (καλή για nova-δορυφορικά και αρκετά καλή σε hd) ή είναι μόνο για συγκεκριμένη δουλειά?

Χαιρετώ…

(λύστε μου μια απορία που έχω: την οθόνη την έχετε στα χέρια σας και πολλοί ρωτάνε τι γίνετε με επίγειο σήμα για τηλεόραση. Δεν είναι εύκολο να την συνδέσετε και να μας διαφωτίσετε και εμάς?)
H τηλεόραση βρίσκεται ακόμα στην ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ όπου μπορεί όποιος θέλει να την δει... την έχουμε δει με σήμα από δορυφορικό κανάλι χειρότερο από NOVA και ήταν αρκετά καλή... Με τηλεοπτικό σήμα δεν την έχουμε δει λόγω τεχνικού κωλύμματος...

Αν θέλεις περνάς από την HΧΟΕΚΦΡΑΣΗ 2109273375 για να την δεις και να την κρίνεις και εσύ από κοντά...

Reaction score
2
Ναι ρε παιδιά πηγαίντε στην Ηχοέκφραση να την δείτε.
Εγώ έχω πάει μέχρι τώρα δύο φόρες, και αν είχα χρόνο όλη την μέρα εκεί
θα ξημεροβραδιαζόμουνα.

Reaction score
0
Εχει κανενα παραρτημα προς Ιεραπετρα μερια ??? :roll: :roll: :roll:

με την πρωτη ευκαιρια που θα ανεβω Αθηνα θα ειναι η πρωτη μου επισκεψη.

(6 το πρωι που φτανει το καραβι και το πρωινο αεροπλανο θα ειναι ανοιχτα λετε... :oops: :lol: :lol: )

Reaction score
2
NLS δυστυχώς η Unibrain δεν θα βγάλει κανένα καλώδιο hdmi για το Ι-ΖΑΚ.
Και αυτό γιατί το Ι-ΖΑΚ δεν παίζει καθόλου HD αρχεία.
Αυτό που κάνει το καλώδιο Component YPbPr είναι τα απλά αρχεία video και τα divx και όχι τα hd αρχεία να τα κάνει upscale.
Οπότε είχες δίκιο που έλεγες ότι ‘‘αμφιβάλλω για τη δυνατότητα smooth playback σε 1920x1080 από το CPU-άκι που θα έχει μέσα το iZak’’.

Reaction score
9
Πέραν αυτού ρε Νίκο... ¨Εχεις δεί το δικό μου πάνελ? Πως μιλάς με τόση σιγουριά? Μήπως είσε προκατηλημένος και τόσο ενθουσιασμένος και νομζίζεις ότι τα έχεις δεί όλα? χεχε... Δεν είναι κακό αυτό βέβαια...Και εγώ προσφάτως έκανα τα ίδια λάθη από ενθοπυσιασμό και μόνον. Αλλλα στην συγγεκριμένη περίπτωση αν μη τι άλλο ΕΨΑΞΑ πολύ προτού κάνω την κίνησή μου. Και μια απλή αναφορά.. Διέκρινα διαφορά στην ποιότητα ακόμη και απο τα ΠΟΛΥ ακριβότερα αδέρφια του τω 3500+ ευρώ ίδιας μάρκας. Και όπως σου είπα και στον ΜΣΝ 100 διαφορετικά swisstek του πλαισίου τα 50 πέζανε τέλεια και τα άλλα 50 είχαν διαφορετική ποιότητα! Μόνον αν τα έβλεπες δίπλα δίπλα καταλάβενες τη διαφορά. Αυτό ονομάζετε ΚΑΚΗ γραμμή παραγωγής λόγο χαμηλού κόστους και εργατικών! Είναι ΟΛΑ τα ΑΜΟΙ ίδια? Έχει ανάψει κανείς 2-3 διαφορετικά να δεί αν υπάρχουν διαφορές. Για κάντε μια τέτοια δοκιμή να δούμε. Θα πέζουν ακριβώς το ίδιο με ΦΛΑΤ όλες τις ρυθμίσεις? Εγώ το έκανα...και με 5 διαφορετικά πάνελ του πλαισίου και με την RZ37 LZ55 Που αγόρασα 3 διαφορετικά κομάτια. Αναφέρω μόνον αυτές τις 2 μάρκες διότι το ένα είναι στην κατοχή μου ως απόφασή μου και με το πλαίσιο έχω τεχνική συνεργασία. Τα καλύτερα πάνελ αυτή τη στιγμή ως προς την ομοιότητα γραμμής παραγωγής που έχω δεί (που υποδηλώνη ΠΟΙΟΤΗΤΑ και σιγουριά) είναι LG-SONY-SAMSUNG. Αλήθεια...ποιας εταιρίας πάνελ χρησιμοποιή το ΑΜΟΙ? Μην μου πείτε ότι κατασκευάζει δικά της πάνελ! Το δικό μου πάντως τροφοδοτείτε από SAMSUNG.
H λογική των πάνελ που παίζουν στην σειρά σε διάφορα καταστήματα είναι εντελώς λάθος... ακόμα και στα ίδια πάνελ θα δεις μεγάλη διαφορά από το πρώτο ως το τελευταίο και φυσικά δεν φταίει το εργοστάσιο...

Όλα αυτά είναι συνδεδεμένα στην σειρά με την ίδια πηγή και το σήμα διακλαδώνεται στην σειρά... το αποτέλεσμα είναι η πρώτη τηλεόραση να παίρνει καλύτερο σήμα από αυτό που παίρνει η τελευταία μιας και στην πορεία το σήμα χάνει δύναμη και κατά συνέπεια ποιότητα...
Προς θεού. Αυτό το γνωρίζω και εγώ. Αλλα όταν μιλάμε για σπλίτερ οικόνας 3.000 ευρώ δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Και τα τέστ που τονίζω παραπάνω είναι με ένα τέτοιο σπλίτερ. Και κάνω quote μια μικρή διόρθωση που ανέφερες παραπάνω για το 1 δισ χρώματα που μπορεί να αποδώσει. 20.736.000 μπορεί να αποδώσει με φυσική ανάλυση 1920χ1080 το όποιο πάνελ. Εάν ενοείς την παλέτα των χρωμάτων που διαχειρίζεται τότε αλάζει το θέμα. Αλλά αν όχι τότε έχεις λάθος. Ταυτόχρονα δεν μπορεί να αποδώσει τόσα. Ο όρος αυτός είναι αρκετά παρεξηγημένος. Άλο παλέτα χρωμάτων και άλο το τι μπορεί να απεικονίσει ταυτόχρονα.

Reaction score
9
Μάλον θα πρέπει να σταματήσω να ποστάρω για λόγους έληψης γνώσεων και τεχνικών και εμπειρίας. Τι να πω ρε Νίκο. :( Wega 100άρα είχα. Προκαλώ λοιπόν δημοσίως να γίνει η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ σύγκρισει διότι αισθάνομαι ότι θίγεται η νοημοσύνη μου ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ βέβαια! :D Τι ποιο απλό? Ουδείς απαντά σε κάτι ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ!!! Σύγκριση με ένα ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ 37άρη LCD πάνελ. Δεν είναι κατανοητό?. Περιμένω τη στιγμή και την ώρα να κάνουμε μια σύγκριση. Μην πεί κανείς, "παιδική" πρόταση, γιατί ας αναλογιστούν αυτοί που δεν έχουν αγοράσει ακόμη και ψάχνουν για γνώμες ότι μπορεί να γλυτώσουν χρήματα και να κάνουν μια ποιό επιτυχημένη αγορά.
Τι λέτε για αυτό? :)
Καλό θα ήταν οπως λες να σταματήσεις να ποστάρεις μέχρι να δεις την τηλεόραση απο κοντά γιατί εκτίθεσαι. Δε πιστεύω να θεωρείς σοβαρή πρόταση πχ. οτι το contrast δεν είναι καλό αφού φαίνεται και απο τις φωτογραφίες οπως είπες σε προηγούμενο ποστ σου, ή οτι το laptop έχει καλύτερο contrast αφου φαίνεται και σε φωτογραφία που αν δε κατάλαβες έχει τραβηχτεί με κινητό και έχει κάψει την εικόνα της amoi επειδή είναι πολύ φωτεινή σε σχέση με του lpatop. Να δεις και το μαύρο της απο κοντά γιατί και αυτό απο τις φωτογραφίες δε φαίνεται.
Μα αναφέρομαι απλά σε αυτά τα στοιχεία που ήδη έχω φίλε μου. Είπα ότι ΔΕΝ είμαι απόλυτος όσπου να την δώ. Εσύ έχεις δεί την RZ37 LZ55? Δηλαδή εκτίθεσαι που δεν την έχεις δεί.? Στοιχείο αποτελεί το ότι είναι ΠΟΛΥ ποιο σκοτεινή η οικόνα της από ένα λάπτοπ για να μην κάψει τα λευκά και να έχει αποδεκτό κοντράστ όπως φένεται στην φωτογραφία. Στην περίπου ίδια φωτηνότητα με το λάπτοπ που είναι δίπλα καίει σχεδόν τα πάντα. Αναλογίζομαι λοιπόν ένα τόσο μεγάλο πάνελ με φωτηνότητα χαμηλότερη ενός λάπτοπ σε κοινή χρήση (αναμένα φώτα και παρακολούθηση κοινού τηλεοπτικού προγράμματος) πως θα δείχνει? Δεν εκτίθομαι λοιπόν ...είναι σημαντικό στοιχείο το συγγεκριμένο της φωτηνότητας/κοντράστ από της φωτογραφίες που είδα.

Reaction score
9
Και επαναλαμβάνω. Τι το δύσκολο έως το εύκολο του να πάρω την 37αρα μου στο σεατακι μου και να παω για μια αμεση συγριση του να ανάψετε δίπλα ακριβώς μια οποιαδήποτε γνωστής μάρκας και μοντέλου LCDTV ούτως ώστε να κάνουμε από μόνοι μας μια κριτική΄είτε βλεποντας το γνωστό μοντέλο σε κάποιο κατάστημα σε λειτουργία είτε διαβάζοντας κάποιο review σε κάποιο σάιτ? Τόσο δύσκολο εείναι? Δεν λέω με την δική μου. Λέω με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ πάνελ...ακριβό η φτηνό. Με λίγη νοημοσύνη και αντίληψη κάποιος που ασχολείτε μπορεί να καταλάβει 5 πράγματα.

NLS

Reaction score
1
το θέμα παλέτα vs. ταυτόχρονα χρώματα λόγω αριθμού pixel είναι πράγματι ένα παρεξηγημένο θέμα

συνήθως χρησιμοποιείται "όπως μας συμφέρει"
η αλήθεια είναι ΜΙΑ όμως:

αν έχουμε 2 μύρια pixel και έχουμε μια παλέτα 500.000 χρωμάτων (μιλάω χοντρικά πάντα για να το απλοποιήσω) τότε ίσως έχουμε πρόβλημα στην πιστή αναπαράσταση μια εικόνας

αν έχουμε 2 μύρια pixel και μια παλέτα 2 μυρίων χρωμάτων πάμε σαφώς ΚΑΛΥΤΕΡΑ και ναι θεωρητικά θα μπορούσαμε να έχουμε διαφορετικό χρώμα σε ΚΑΘΕ pixel - ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΥΣΙΟ (όπως εξηγώ παρακάτω)

αν έχουμε 2 μύρια pixel και παλέτα 4 μυρίων χρωμάτων τα πράγματα θα είναι ΣΑΦΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ και ας "περισσεύουν" 2 μύρια από τα 4... για τον απλό λόγο ότι δεν έχει ΚΑΜΙΑ σημασία αυτό (ούτε τα 2 μύρια θα είναι διαφορετικά μεταξύ τους) πιθανά σε μια εικόνα να έχουμε και 500.000 διαφορετικά χρώματα αλλά ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ - αν έχεις ναι διαλέξεις από 4 μύρια αποχρώσεις τότε ΦΥΣΙΚΑ θα διαλέξεις καλύτερα από ότι αν είχε 2 μύρια

οπότε και πάλι 2 μύρια pixel να έχεις και να είχες 40 μύρια χρώματα (είπαμε λέω κοινούς αριθμούς για απλοποίηση) η διαφορά θα ήταν ΑΠΥΘΜΕΝΗ σε σχέση με το ίδιο panel και δυνατότητα παλέτας 2 μυρίων ή 4 μυρίων χρωμάτων γιατί ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ η φυσικότητα του ενός και του άλλου θα ήταν ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ μεταξύ τους

οπότε μην ακούμε "χαζά" (σόρρυ για τη λέξη) ότι η παλέτα είναι μεγάλη αλλά δεν έχει σημασία... αυτό είναι απίστευτο λάθος

η αλήθεια είναι μια - το άλλο είναι απλά λογική του παραλόγου

NLS

Reaction score
1
αυτό που ζητάς είπαμε ήδη μπορεί να γίνει μόνο εκτός ωρών καταστημάτων (σου είπα τον λόγο)

πάμε αυτή τη βδομάδα μια έτσι κι αλλιώς να δεις και μετά face2face με τον Ανδρέα κανονίζετε και το άλλο και το πως θα γίνει

Reaction score
0
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι από όσους είδατε την τηλεόραση. Διάβασα σε δοκιμή περιοδικού της 40άρας αδελφής της, ότι η επένδυση plexiglass που έχει μπροστά στο πάνελ δημιουργεί αντανακλάσεις του φωτός. Ισχύει κάτι τέτοιο ???

NLS

Reaction score
1
όχι

το plexiglass έχει φύγει εδώ και καιρό από τα μοντέλα παραγωγής

νομίζω αν ψάξεις το λέμε ήδη

GTX

Reaction score
39
Μα αναφέρομαι απλά σε αυτά τα στοιχεία που ήδη έχω φίλε μου. Είπα ότι ΔΕΝ είμαι απόλυτος όσπου να την δώ. Εσύ έχεις δεί την RZ37 LZ55? Δηλαδή εκτίθεσαι που δεν την έχεις δεί.? Στοιχείο αποτελεί το ότι είναι ΠΟΛΥ ποιο σκοτεινή η οικόνα της από ένα λάπτοπ για να μην κάψει τα λευκά και να έχει αποδεκτό κοντράστ όπως φένεται στην φωτογραφία. Στην περίπου ίδια φωτηνότητα με το λάπτοπ που είναι δίπλα καίει σχεδόν τα πάντα. Αναλογίζομαι λοιπόν ένα τόσο μεγάλο πάνελ με φωτηνότητα χαμηλότερη ενός λάπτοπ σε κοινή χρήση (αναμένα φώτα και παρακολούθηση κοινού τηλεοπτικού προγράμματος) πως θα δείχνει? Δεν εκτίθομαι λοιπόν ...είναι σημαντικό στοιχείο το συγγεκριμένο της φωτηνότητας/κοντράστ από της φωτογραφίες που είδα.
Όχι μόνο την έχω δεί αλλά έχω στο σαλόνι μου την μικρή αδερφή της την 32άρα! (αυτή θα αντικαταστήσει η Amoi)
Εγώ σου είπα οτι εκτίθεσαι γιατί μιλάς για contrast, μαύρα και φωτεινότητες απο φωτογραφίες τραβηγμένες απο κινητό πράγμα που δεν στέκει, αν θες να μιλάμε σοβαρά. Με λίγα λόγια πήγαινε δες την και μετά κάθε σχόλιο δεκτό, αλλά συγκριτικό απο τα specs και απο φωτογραφίες δε γίνεται ούτε μπορώ να δεχτώ σχόλια για το contrast και τη φωτεινότητα απο κάποιον που δεν έχει δει την τηλεόραση απο κοντά.

Reaction score
0
Περιμένοντας την τηλεόραση μου δημιουργούνται ορισμένες απορίες. Η επόμενη κινηση μου είναι να συνδέσω ένα πραγματικά δυνατό pc στην τηλεόραση ετσι ώστε να έχω και HTPC αλλά και ως φανατικός gamer να μπορώ μεγαλώσω το φασμα των παιχνιδιών που θα παίζω εκτός από τις κονσόλες. Το ερωτημά μου είναι το εξής: Θα μπορώ να παίζω σε πολύ μεγάλες αναλύσεις με υψηλή ποιότητα εικόνας και refresh rates ή με μία Philips Brilliance 202P40 (οθόνη που χρησιμοποιούν γραφίστες και αρχιτέκτονες) θα έχω καλύτερα αποτελέσματα για την συγκεκριμένη λειτουργια.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520