Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Πιο ειδικός να σου απαντήσει είναι ο gontoletas για την κάρτα γραφικών που έχεις... Στείλτου ένα pm...Να σας ρωτησω και εγω κατι; Εχω ενα Toshiba satelate laptop το sp20-304 για οσους το ξερουν.
Η κάρτα γραφικων ειναι η Nvidia geforce fx go 5600. Έχει ομως μονο d-sub 15 έξοδο και οχι dvi.
Η οθόνη του laptop ανεβαίνει ως και 1440Χ900. μιας και ειναι 16/10 ενώ το δεύτερο μονιτορ ανεβαίνει ως και 2048Χ1536.
Απο την Αμόι και το συγκεκριμένο laptop σε τι αναλυσεις θα μπορω να παίξω???
Θα ειναι ψηφιακό το σήμα ή αναλογικό???
Και τελος θα μπορω να δω 720ρ αν οχι 1080ρ???
You should contact AMOI techical departement cause we are not allowed to give it to anyone. We will use it to calibrate only the tv's for the power-buy...Hi! Sorry for English, but I cannot speak/read greek at all - OK a little with help of Babelfish.
I noticed that some one has seen that Secret Service Menu. Does someone know how to access it?
Cheers
MiXAL
ΑΦΟΥΠου τα μαθαίνεις και εμένα δεν μου λένε τίποτα;;;;;;και κάποια νέα...
μέσα στο έτος θα εμφανιστεί και η AMOI 42" 1920x1080 (ελπίζω να μην κόβω κάποιους από την αγορά της 37" - στο κάτω κάτω μέσα στο έτος είναι και ο Δεκέμβριος)
:roll: :roll:
υπάρχουν ειδικότεροι στο συγκεκριμένο θέμα αλλά όντας 22 χρόνια στους υπολογιστές και επαγγελματίας στο χώρο τους μπορώ να πω κάτι anywayΝα σας ρωτησω και εγω κατι; Εχω ενα Toshiba satelate laptop το sp20-304 για οσους το ξερουν.
Η κάρτα γραφικων ειναι η Nvidia geforce fx go 5600. Έχει ομως μονο d-sub 15 έξοδο και οχι dvi.
Η οθόνη του laptop ανεβαίνει ως και 1440Χ900. μιας και ειναι 16/10 ενώ το δεύτερο μονιτορ ανεβαίνει ως και 2048Χ1536.
Απο την Αμόι και το συγκεκριμένο laptop σε τι αναλυσεις θα μπορω να παίξω???
Θα ειναι ψηφιακό το σήμα ή αναλογικό???
Και τελος θα μπορω να δω 720ρ αν οχι 1080ρ???
Υπάρχουν πολλές λύσεις...Ο επεξεργαστής είναι Intel Pentium 4
3000 Ghz Hyper/ik με 1 gb ram.
Οταν λες ότι δεν υπάρχει διαφορά ποιότητας
(VGA vs. DVI) εννοείς ότι παρότι η VGA που είναι αναλογική σαν έξοδος μπορεί να ''παίξει'' 1080ρ και 720ρ???
Επίσης ο κυριος gontoletas μου είπε ότι
Η είσοδος VGA που έχει η AMOI υποστηρίζει μέχρι 1280x1024 στα 75Hz.
Και ότι για να πάρω 1080p θα χρειαστώ ένα καλώδιο VGA—YpbPr για σύνδεση μέσω της component .
Παλαιότερα είχα αγοράσει ένα τέτοιο καλώδιο για
να συνδέσω το laptop με έναν Infocus 4805 αλλά για κάποιον περίεργο λόγο ποτέ δεν μου έπαιξε!!!!