Anthem Statement M1 Mono Amplifier

Reaction score
30.345
Απάντηση: Anthem Statement M1 Mono Amplifier

Eχω την εντύπωση οτι το Df πέφτει στις υψηλές συχνότητες , τόσο πολύ επειδή ο ενισχυτής παρουσιάζει μεγάλη εσωτερική αντίσταση ακριβώς εκεί στις υψηλές συχνότητες. Ισως γι αυτό και να μην πάει και πολύ ψηλά σε απόκριση . Μέχρι τα 40khz.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846

Μπράβο Κώστα .
Ξεστράβωμα -Hi end σημειώσατε 1

D

deleted user 10898

Guest
Κρατηθηκα, κρατήθηκα αλλα....

Check, please
I have great respect for the team at Anthem Statement, and despite everything, I think the M1 has great potential. I spent many weeks enjoying "regular" music with it, and it impressed with its reliability, its power, its general clarity, and, with the high-frequency improvement in the current-production samples, its warm tonal balance. I have no doubt that there are those who will find the M1's balance to their taste, or useful as a complement to an otherwise bright-sounding system and/or room.

But in its present state I cannot recommend the M1. It imposed a tonal signature on the sound that was simply not neutral. Many successful audio products fail to meet this criterion, and some are perhaps designed to do so, but I don't believe that this was Anthem's goal. Perhaps, as they've done with the upper treble, Anthem will be able to further voice the M1 and let it sing at lower frequencies. I sure hope so.

μπουαχαααααααχααα

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.985

Ναι, το είδα αυτό, είναι από το review του Stereophile.

Ό,τι να 'ναι...

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Anthem Statement M1 Mono Amplifier

Ναι, το είδα αυτό, είναι από το review του Stereophile.

Ό,τι να 'ναι...
Του απάντησε το αφεντικό..
Λέει όμως και αλλα...

The older sample's distortion performance was identical to that of the newer sample; there was nothing in the amplifier's measured performance that would suggest why KR preferred the high-frequency balance of the newer amplifiers. There is also nothing in the measurements that correlates with his feeling that the Statement M1's low frequencies sounded excessive, with poor definition. However, while this Anthem is extraordinarily powerful for its size, I am very suspicious of the effect of the high level of ultrasonic noise present in its output. Not only is the effect of this noise on a speaker unpredictable, especially with metal-dome tweeters and their ubiquitous high-Q ultrasonic diaphragm resonances, but to some extent the speaker cable will act as an antenna, radiating some of this noise as RF. The subjective effect of this behavior will depend on both the design of the cable and the susceptibility of the rest of the components in the system to this radiated energy. This will make the Anthem Statement M1's sound quality very system dependent. If you're attracted to the M1's virtues, be sure to listen to it with your own components and cables before pulling the trigger on the purchase.—John Atkinson

D

deleted user 10898

Guest

O Tyler Durden δεν μίλησε
παντελη λεν τον attkinson?
δεν φθανει που σου λεει μην βαλεις αυτη την παλιοκεραια σπιτι σου, συντονιζει βραχεα με το tweeter, εσυ εκει...
για αυτο ο bruno που το ξερει το θεμα λεει να βαλουμε τα ncore κολλητα στα ηχεια....

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.621
Απάντηση: Re: Απάντηση: Anthem Statement M1 Mono Amplifier

παντελη λεν τον attkinson?
δεν φθανει που σου λεει μην βαλεις αυτη την παλιοκεραια σπιτι σου, συντονιζει βραχεα με το tweeter, εσυ εκει...
για αυτο ο bruno που το ξερει το θεμα λεει να βαλουμε τα ncore κολλητα στα ηχεια....
Τσάταλα μάταλα μούκουτου ε! Θα σε πω άλλη ώρα, τώρα δεν μπορώ!

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

Όχι. Γι'αυτό:

[Όσοι καταλαβαίνετε το γράφημα, ρίξτε και μία υπόκλιση.]

D

deleted user 10898

Guest
Τσιμπίσατε πουλάκια μου ε;
και δεν με λες, τι γίνεται όταν βάζω σε ncore τα υπάρχοντα καλώδια που η αντίσταση τους είναι ποιο μεγάλη απο του ενισχυτη;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.122

εγώ γιατί έχω πρήξει τον Μάνο και τον Βλάση να βάλουν τα ενκορ κολλητά στις μπόρνες στην πλάτη στα ηχεία τους;

(έριξα υπόκλιση κουφέ... 11.5 χιλιάδες ντάμπινκ φάκτορ είναι αυτό, όχι ...80!)

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.621

Σιγά τ' αυγά! Στα 8 κήζ με τέσσερις φορές ωμό τουήτερ είναι μόλις 4000. Ούτε καν 4100. Απαράδεκτον!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823

εγώ γιατί έχω πρήξει τον Μάνο και τον Βλάση να βάλουν τα ενκορ κολλητά στις μπόρνες στην πλάτη στα ηχεία τους;

(έριξα υπόκλιση κουφέ... 11.5 χιλιάδες ντάμπινκ φάκτορ είναι αυτό, όχι ...80!)
Μα εννοειται χρυσε μου οτι θα μπουν πισω απο το κωλαρακι των 802 μου!!!!!!!!
και ειπαμε.......4αρι καρρε καλωδιο μεσα και αναλογο των 20 ποντων απο την απεξω!!!!!ΟΚ?

Το καλωδιο μεσα ομως θελει στριψιμο η οχι?

απο βδομαδα ξεκινανε οι παραγγελιες απο το οξωτερικον λργω......:smile:

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Anthem Statement M1 Mono Amplifier

Μα εννοειται χρυσε μου οτι θα μπουν πισω απο το κωλαρακι των 802 μου!!!!!!!!
και ειπαμε.......4αρι καρρε καλωδιο μεσα και αναλογο των 20 ποντων απο την απεξω!!!!!ΟΚ?

Το καλωδιο μεσα ομως θελει στριψιμο η οχι?

απο βδομαδα ξεκινανε οι παραγγελιες απο το οξωτερικον λργω......:smile:

Στριψιμο υποχρεωτικά και να βγαίνει απο τις βάσεις της πλακέτας με τέτοιο τροπο που να μην κάνει βρογχο.
4 καρέ δεν ξέρω αν χωράει στις βάσεις.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.122

υπάρχει και κολλητήρι...

στρίψιμο και βρόχος; το σχέση έχουν αυτά;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος