- Reaction score
- 22.991
Απάντηση: ANTISKATING
Αφού τα είπες όλα, βρε. Κάνε και κανένα σχηματάκι...
Αφού τα είπες όλα, βρε. Κάνε και κανένα σχηματάκι...
H Fr ειναι η δυναμη που προκυπτει απο το βραχιωνα (ραβδος) σε σχεση με το σημειο στηριξης.Χμ, η Fr πώς προκύπτει;
Λάθος είναι πες του... :114:H Fr ειναι η δυναμη που προκυπτει απο το βραχιωνα (ραβδος) σε σχεση με το σημειο στηριξης.
Δηλαδή ο ίδιος ο δίσκος ""τραβάει"" τον βραχίονα προς τα έξω?H Fr ειναι η δυναμη που προκυπτει απο το βραχιωνα (ραβδος) σε σχεση με το σημειο στηριξης.
Είναι το vertical tracking force. 3D σχέδιο είναιγιατί βρε παιδιά?οι δυνάμεις που ασκεί ο δίσκος στη βελόνα είναι αυτές.
έχει τριβή.αν δέν είχε τριβή δέν θα δεχόταν δύναμη(ο βραχίονας).αν δέν δεχόταν δύναμη θα ήταν ακίνητος πάνω στο δίσκο.Τότε η ρύθμιση γιατί γίνετε με δίσκο χωρίς αυλάκια που δεν έχει τριβή?
Σωστά.έχει τριβή.αν δέν είχε τριβή δέν θα δεχόταν δύναμη(ο βραχίονας).αν δέν δεχόταν δύναμη θα ήταν ακίνητος πάνω στο δίσκο.
Μισό λεπτό επειδή υπολογίζω τη τετραγωνική ρίζα της ενεργούς μάζας του βραχίονα επί της ενδοτικότητας της κεφαλής και θα σου πω... :142::142::142:αλήθεια, την κεφαλή σας τη στήνετε κατα Stevenson ή κατά Baerwald σα τους κοινούς θνητοί? τον Loefgren B υποθέτω δε τον γουστάρει κανείς...
κανόνισε, θέλω και υπολογισμένες μέσες τιμές ΤΗD και ξεχωριστά πλευρικού σφάλματος για το 6.0325 (κοίτα, κατά ιεκ το λέω, όχι σε πάχος...). Εγώ εκεί θέλω να μου πεις τι παίζει, γελάει καλύτερα όποιος γελάει στο τέλος (του δίσκου).:137:Μισό λεπτό επειδή υπολογίζω τη τετραγωνική ρίζα της ενεργούς μάζας του βραχίονα επί της ενδοτικότητας της κεφαλής και θα σου πω... :142::142::142:
Δυστυχώς εκεί μόνο κλαίνε και κανείς δεν γελάει...:138::138::138:κανόνισε, θέλω και υπολογισμένες μέσες τιμές ΤΗD και ξεχωριστά πλευρικού σφάλματος για το 6.0325. Εγώ εκεί θέλω να μου πεις τι παίζει, γελάει καλύτερα όποιος γελάει στο τέλος (του δίσκου).:137:
Φίλε μου είναι η τελευταία κακή συνήθεια που μου έμεινε.:140:Gyro peter μην κάνεις κακές παρέες.... θα σε χαλάσει :204: