Arendal sound vs. SVS;

Reaction score
7.889
Νομίζω έχεις ξεχάσει ότι δεν υπάρχει ούτε ένα βοηθητικό υλικό μέσα στο χώρο. Οπότε για μένα είναι super.

Τώρα και μια ακυρωσούλα σε μια συχνότητα δε ξέρω αν την ξεχωρίζω? ακόμα θα το ψάξω.

Είναι ένα 3ωρο απασχόλησης όλο κι όλο. Οπότε πιστεύω θα τα φτιάξω.

Το βασικό είναι ότι αυτό που ακούω είναι η μέρα με τι νύχτα και προσωπικά αυτή η βρωμιά που έβγαζε το svs κάτω από 20 δε μου λείπει καθόλου. ;)

Reaction score
6.591
Πήρες minidsp?
ε βεβαια τι να κλασει το app . ;)*
Post automatically merged:

φυσικά και έφταιγε το svs. αυτό όσο και να προσπάθησα δε το έφτανα ούτε στο ελάχιστο. Άσε που έχει πολύ πιο ωραίο γρήγορο μπάσο.

Εμ,,, σταλεγα αυτα πες τα στον Κεφαλα... :biggrin:

(τωρα δεν εχεις θεματά που θα ειχες με το app)
FIXED Συγνωμη εαν δεν πηρα αδεια για την αλλιωση προσωπικων δεδομενων8-)
*θα μεινω με την απορια εαν θα ειχε παρει τετοια τροπη εαν ειχε δωθει αυτη η απαντηση...

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
11.228
Μα την Παναγία δλδ θα σου στείλω το minidsp και θα κάνουμε μίτινγκ με Skype / teamviewer για να το ρυθμίσουμε
Ε μα.

Για να την πει στον Κεφαλα... :laugh:
Γιατί όλες οι μετρήσεις που έχουν ανέβει μου φαίνονται κουκουρουκου
Από περιέργεια το έστειλα και γιατί είναι κρίμα να παιδευεται με απ της πλάκας.

Last edited:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.056
και προσωπικά αυτή η βρωμιά που έβγαζε το svs κάτω από 20 δε μου λείπει καθόλου.
Δίνεις μόνος την απάντηση:
Νομίζω έχεις ξεχάσει ότι δεν υπάρχει ούτε ένα βοηθητικό υλικό μέσα στο χώρο.
Εγω δεν το ξέχασα, μάλλον το ξέχασες εσύ :biggrin:

Τέλος πάντων, θα περιμένω να ανεβάσεις και τα υπόλοιπα που σου ζήτησα.

Dimifoot

Editor
Reaction score
90.056
Αυτη η ακυρωσάρα στα 70Hz , 20db κάτω, στα 40cm απόσταση σου φαίνεται καλή; :o

Dimifoot

Editor
Reaction score
90.056
Η ερώτηση όμως είναι η εξής:
Αν στα ίδια λεφτά που πήρε 2 arendal θα ήταν καλύτερο ένα svs sb16.
Δεν είναι καλή ιδέα το 2019 τα διαφορετικά subs. Παλιά τα δημοσίευαν έτσι, αλλά τωρα έχουμε γίνει πολυ απαιτητικοί. Και τα software δεν τα καταφέρνουν καλά με διαφορετικού τύπου subs.
Svs pb X2 ή αυτό που πήρε. Δεν νομίζω πως ειναι κακή αγορά, το αντίθετο μάλιστα.

Reaction score
6.233
Δεν είναι καλή ιδέα το 2019 τα διαφορετικά subs. Παλιά τα δημοσίευαν έτσι, αλλά τωρα έχουμε γίνει πολυ απαιτητικοί. Και τα software δεν τα καταφέρνουν καλά με διαφορετικού τύπου subs.
Svs pb X2 ή αυτό που πήρε. Δεν νομίζω πως ειναι κακή αγορά, το αντίθετο μάλιστα.
Εγώ δεν είπα για δύο τύπου σάμπ. Είπα αντί για δύο arendal ένα sb16 μόνο του. Εγώ είμαι σε αυτό το δίλημμα ας πούμε. Για μια και μόνο θέση ακρόασης με ενδιαφέρει και πιστεύω ότι είναι πολύ κοντά σε max spl με το svs να περνει κεφάλι κάτω από τα 20 hz

Μπα, μόνο μετακινείται στον χώρο.
Θελει minidsp.
Απάντησα παραπάνω. Το διώχνεις εύκολα από τη μια θέση ακρόασης :roflmao:

Dimifoot

Editor
Reaction score
90.056
Εγώ δεν είπα για δύο τύπου σάμπα. Είπα αντί για δύο arendal ένα sb16 μόνο του. Εγώ είμαι σε αυτό το δίλημμα ας πούμε. Για μια και μόνο θέση ακρόασης με ενδιαφέρει και πιστεύω ότι είναι πολύ κοντά σε max spl με το svs να περνει κεφάλι κάτω από τα 20 hz
Υπενθυμίζω πως η κατοχή ενός μόνο σαμπ τιμωρείται απο τον νόμο

Dimifoot

Editor
Reaction score
90.056
Απάντησα παραπάνω. Το διώχνεις εύκολα από τη μια θέση ακρόασης :roflmao:
Τι λες τωρα; 40cm ειναι πολυ λίγο, δεν ειναι πολλές θέσεις ακρόασης. Μια είναι, που κουνήθηκες ελάχιστα

Reaction score
6.233
Υπερβολές :tongue: :tongue: :roflmao:
Φτιάχνεται πάντως μόνο με μετακίνηση του σαμπ πιστεύω. Για να μην παρεξηγηθω δεν λέω ότι δεν χρειάζεται mini dsp αλλά και πάλι καλά παίζει σε σχέση με τη μηδενική φροντίδα που έχει ο χώρος...

Reaction score
15.548
Μια χαρα παίζει με βάση τα δεδομένα χώρου....

Νομίζω οι μετρήσεις που έχει κάνει είναι σε μάκρος καναπέ... που σημαίνει ότι είναι σωστές... και άνα 30 να ήταν θα ήταν ακόμα σωστές αφού μάλλον είναι αυτό που λέω..

Τι να το κάνει το mini dsp μια χαρά ήρθαν...

Έφτιαξε 2 πράγματα που ήθελε.. Καλύτερη ομοιογένεια χαμηλά και καλύτερο άκουσμα στην μουσικη

Ας ακούσει έτσι για λίγο καιρό και μετά ας ασχοληθεί με το minidsp... Ας ακούσει και μετά να μας πει αν θα υπάρχει διαφορά και αν αξίζει...

Last edited:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.733
Members
38.488
Νεότερο μέλος