- Reaction score
- 777
Ωραίος!!!!Εγώ πάντως επειδή μου αρέσει η τεχνολογία και είμαι υπέρ στο οτι μία εταιρεία τύπου asus μπορεί άνετα να μπεί στο παιχνίδι με επιτυχία είμαι υπέρ μίας σύγκρισης σύντομα...
Δέν το αρνήθηκα.Πραγματικά πιστεύω οτι ακόμα και με ένα dac τύπου medea οι διαφορές στο αυτί δέν θα είναι χαώδεις.Το θέμα είναι στις λεπτομέρειες ποιός κερδίζει...Eγω παντως πριν την αγορασω (την stx ) διαβαζα απο εδω διαβαζα απο κει , ..διαφορα συγκρητικα με την emu 0404 (που και αυτη την ειχα ), μετα συγκρητικα της emu με αλλα dac (που ηταν πιο ευκολα να τα βρεις ) και δεν μπορω να πω οτι κατεληξα σε αυτο που λες .Δεν λεω βεβαια οτι ειναι η καρτα που σαρωνει τα παντα , ουτε οτι ειναι καλυτερη απαραιτητα απο αλλα dac , αλλα δεν διαβασα και πουθενα να την ταπεινωνουν (καθε αλλο ) dac της ιδιας αξιας και λιγο παραπανω (δεν θα πω πολυ παραπανω γιατι δεν ενδιαφερθηκα να βρω -αν υπηρχαν τετοια reviews)..:121:
Και αν δεν ηταν pci-(e) αλλα μπορουσε να παιξει (με λιγο κοστος παραπανω, κοντα στα 200 ας πουμε) ) σαν εξωτερικο dac δεν ξερω ποσο μεγαλυτερη απηχηση θα ειχε..μπορει και αρκετη εως πολυ..:114:
Έτσι κ αλλιώς η υψηλή πιστότητα αυτή η λεπτομέρεια είναι που κάνει τη διαφορά...