Audio Science Review YouTube Channel

Μηνύματα
4.497
Reaction score
7.795
με τον παλιο marantz, στα -10db. καλα ειμαστε; o_O

Θέλεις 30db τουλάχιστον :p :roflmao: ;) :o

 

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
51.104
Reaction score
124.658
Κάθεσαι στη θέση ακρόασης με το μικρόφωνο ανά χείρας.
Παίζεις ροζ θόρυβο.
Παίρνεις γράφημα απόκρισης με όλα τα ηχεία να παίζουν μαζί.
Στο σημείο του βολιουμ που θα μετρήσεις 83-85 dB στάθμης στη θέση ακρόασης στον 1 χιλιοκυκλο, είσαι σε στάθμη αναφοράς.

Εκεί, είναι η σωστή η στάθμη, για κάθε χρήση, είτε μουσική, είτε ταινίες.


Αναλόγως απόστασης ακρόασης, το ηχείο μπορεί να παίζει στο 1μ σε πολύ υψηλότερη στάθμη από ότι στη θέση ακρόασης, γι'αυτο η μεγάλη απόσταση ακρόασης απαιτεί ηχεία πολύ υψηλότερου max SPL από ότι η μικρή απόσταση ακρόασης.
 
Last edited:






K

kimon

Guest
4 Μαΐου 2021 κι ακόμα χρησιμοποιεί τον παλιό - καλό Microsoft Edge. Να του πάρουμε κι ένα πικάπ, να τα κάνει σετάκι... :biggrin:
Εεεπ!
Καινούργια αγάπη πιάνεται, παλιά δεν λησμονιέται!
 






Μηνύματα
12.213
Reaction score
14.513
Έμμεση "απάντηση" βίντεο αλλά και γλοιώδης έγγραφη αντίδραση με προσωπικές επιθέσεις στο παραπάνω και μετά follow up ξανά του Αμίρ. Επίσης ένα κάποιου άλλου που δείχνει άλλες πιο καλές μετρήσεις. Πολύ γέλιο. Δεν είναι καν regenerator αυτό χα χα. Μεγάλο μέρος του ρεύματος μπορεί να το περνάει και έτσι κατευθείαν κανοντας "μιξη". Αυτός ο γέρος της PS Audio καλά τι σόι φάση , είναι μηχανικός λέει ? αμφιβάλλω. Αλλά και ο Αμιρ σαν pretengineer μοιάζει να είναι. Αλλά ο γέρος είναι άπαιχτος.

Εμένα πάντως όταν παλιά, έστω σκέφτηκα κάτι τέτοιου είδους μηχανήματα, ρώτησα με μειλ μου τον κατασκευαστή του ενισχυτή μου και μου είπε , μην κάνεις καμιά πλάκα και πάρεις, όχι μόνο καλό δεν κάνουν αλλά κάνουν και κακό.



 




Μηνύματα
12.213
Reaction score
14.513
Αχ, αυτή η πονηρομαιμού ο Αμίρ, που μετά τα έδωσε όλα του Ντάνι thumbs up στο Ενκόρ και στα Κλίπς, ενω το άλλο το μέτρησε προφανώς με κουκουρούκου και ανεπαρκή μόνωση, ενα ηχείο (με μεγαφωνάκι) στα 96 db άρα τα δυο πόσο πάει 100 και ? και ανακαλύπτουμε το ντιστόρτιον, το μικρόφωνο αλά ντάλον στο πόρτ, σπέκτραλ ντκέι που πιάνει τις ανακλάσεις της καμπίνας και όχι του μεγαφώνου και λέει κιόλας ότι δεν είναι ο σκοπός μου να αμαυρώσω την εταιρία ή τον Ντάνι και απο κάτω όταν όλοι τον βρίζουν αυτός σαν Μαρία Αντουανέτα - Πόντιος Πιλάτος, συμφωνεί σε όλα.

Αχ αχ αχ.

Σωστό ότι δεν είναι αυτό κατάλληλο μεγαφωνάκι αλλά για λάθος αναφερόμενους λόγους.
 
Last edited:

Μηνύματα
12.213
Reaction score
14.513
Με πρήξατε με τον Αμίρ, μάγια έχει κάνει σε όλους παγκοσμίως ? χα χα.

Χθές διάβαζα αυτό για τον Monoprice. Τι κουφό νήμα. Του τα λένε μια χαρά και ευγενικά τα λάθη του, ήδη απο την τέταρτη σελίδα, ο A/V Analysis αλλά και μετά όλοι. Τίποτε δεν καταλαβαίνει αυτός. :D Ούτε κάν για να κάνει διόρθωση στο ριβιού του ή έστω αποχαρακτηρισμό. Μέχρι και εγω που δεν ξέρω τίποτε απο AVR κατάλαβα.

¨Εφτασα μέχρι την 18 -19 σελίδα, δεν άντεξα παραπάνω τέτοιο παραλογισμό. Εύγε σε @Dimifoot και @costas EAR για τα like τους στους σωστούς ανθρώπους σαν τον A/V Analysis και άλλους, αλλά και για τα πόστ τους, που διαφωνούσαν μαζί του. Και λίγα του είπανε. :)

Λέει σε μια φάση, καλά ήταν όταν η Monoprice ήταν μόνο ecommerce με τους Κινέζους, τι θέλει να μπεί στο Hi End ? :D. Βάση των μετρήσεων του και το κράξιμο που κάνει..... κάνουν λέει καλύτερα προιόντα οι εταιρίες χα χα. Και πολλά άλλα , αμέτρητα.


Καλό βέβαια φόρουμ για να βλέπεις τις μετρήσεις (αρκεί να τις αναλύεις μόνος σου , εαν έχεις τις γνώσεις και να μην βασίζεσαι στις δικές του ερμηνείες) αλλά και επειδή συμμετέχουν άνθρωποι με γνώσεις (και αρκετοί κατασκευαστές), αρκεί να έχεις κριτήριο να τους ξεχωρίζεις και να τους διαβάζεις.

Του λέει ο Dimifoot σε μια φάση, εαν ήταν εύκολο θα το έκανε και η topping χα χα χα πέθανα στο γέλιο και ο Κώστας όταν θα κάνεις και εσυ κάποιο, τότε να συζητήσουμε χα χα χα. Λύσσαξε, άρχισε να παραμιλάει για την θητεία του στην Microsoft xa xa. Ρε σας είχα παρεξηγήσει χα χα. Κώστα τι του είπατε και οι δύο για το SINAD ?, ότι δεν ακούγεται η διαφορά χα χα
 
Last edited:



Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.310
Μηνύματα
2.858.138
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top