AZbox HD Elite ... under hard test...

Reaction score
0
Απάντηση: AZbox HD Elite ... under hard test...

εχω καρτα δορυφορικου πακετου την ρωσικη platorma HD και παιζω με το azbox premium.εχω συνδεση τον premium με την τηλεοραση μεσω hdvi.τα καναλια θελω να τα ακουω απο το στερεο. και εχω συνδεση απο την ψηφιακη του premium με την ψηφιακη του στερεο.

Reaction score
0

Καλησπέρα σε όλους,
θα κάνω μία χαζή ερώτηση: Συνδέοντάς τον με το router μου μπορεί να δει τον σκληρό στο pc μου (ή & τους usb σκληρούς που έχω επάνω του) και μπορεί να παίζει τα audio & video αρχεία που αυτός/αυτοί περιέχουν???

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Καλησπέρα σε όλους,
θα κάνω μία χαζή ερώτηση: Συνδέοντάς τον με το router μου μπορεί να δει τον σκληρό στο pc μου (ή & τους usb σκληρούς που έχω επάνω του) και μπορεί να παίζει τα audio & video αρχεία που αυτός/αυτοί περιέχουν???
ΝΑΙ, αρκεί να κάνεις share το directory που είναι τα αρχεία στο PC σου, ή τον ίδιο τον δίσκο στο PC.
Μπορεί να παίξει όλα σχεδόν τα φορμάτ εικόνας και ηχου...

οταν λές router φαντάζομαι ότι έχει ενσωματομένο hub για να συνδεθεί σε μια ελεύθερη ethernet ?

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

και εγω εχω μπει στην λιστα για τον elite:103:

και αυτο γιατι η τιμη του ειναι πραγματι εκπληκτικη για τις δυνατοτητες του.

ΑΛΛΑ θα απογοητευτω αν δεν λυθουν τα προβληματα με τα .mkv και με τους ελληνικους υποτιτλους μεσα σε ενα ευλογο χρονικο διαστημα :120:

και μια ερωτηση:

υπαρχει η δυνατοτητα να παιζει mms:// λινκς (streaming απο δικτυο δηλαδη).????????

Ξερω πως το καλαμποκι το συγκεκριμενο δεν το υποστηριζει αλλα υποστηριζει τα Http:// links

αν το εχει δοκιμασει κανεις ας μου πει.

ευχαριστω
αφού παίζει όλα τα video του Youtube, οπότε δεν του είναι πρόβλημα νομίζω να υποστηρίξει και αυτά...

Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη βεβαια για streaming απο mms ή rtsp...

Reaction score
0

ΝΑΙ, αρκεί να κάνεις share το directory που είναι τα αρχεία στο PC σου, ή τον ίδιο τον δίσκο στο PC.
Μπορεί να παίξει όλα σχεδόν τα φορμάτ εικόνας και ηχου...

οταν λές router φαντάζομαι ότι έχει ενσωματομένο hub για να συνδεθεί σε μια ελεύθερη ethernet ?
Θαυμάσια. Να καταχραστώ λίγο ακόμα την υπομονή σου: Αφού με το δέκτη θα έχω πρόσβαση στο pc μου, δεν θα έχω πρόσβαση και στο dvd player του (ίσως μελλοντικά & blue ray)? Εννοώ εάν έχω ένα dvd/blue ray disc μέσα, θα μπορεί να βλέπει τα περιεχόμενά του και εν τέλει να το παίξει???

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Θαυμάσια. Να καταχραστώ λίγο ακόμα την υπομονή σου: Αφού με το δέκτη θα έχω πρόσβαση στο pc μου, δεν θα έχω πρόσβαση και στο dvd player του (ίσως μελλοντικά & blue ray)? Εννοώ εάν έχω ένα dvd/blue ray disc μέσα, θα μπορεί να βλέπει τα περιεχόμενά του και εν τέλει να το παίξει???
Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά λογικά θα το παίξει εαν το κάνεις share.

Παντως o ΑΖBoxHD μπορεί να παίξει ταινίες DVD σε image.
Το υποστηρίζει στο τελευταιο firmware.

Reaction score
0
Θα ηθελα να πω στο φιλο Πανο πολυ καλη η νεα τιμη του δεκτη πολλα συνχαρητηρια αξιζουν σε ολους συνεβαλαν σε αυτο και φυσικα στον εισαγωγεα ,επισης επειδη αυριο -μεθαυριο αναμενεται νεο image καλο θα ηταν να πeiτε οτι πρωτα απο ολα θα πρεπει να πρωσεξουν την ποιοτητα της εικονας στα sd μια και στα hd ειναι καλη και ολα τα αλλα μετα :105:THANKS

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

καλο είναι να αναφέρονται προβλήματα και προτάσεις για αναβάθμιση των δεκτών , έτσι ώστε ο αντιπρόσωπος να τα μεταφέρει πρός υλοποίηση στην κατασκευάστρια εταιρία...

Οπότε το βήμα εδώ είναι...:109:

Πάρτε και τους καινούργιους δέκτες και ας ξεκινήσουμε να τα συζητάμε...:126:

Reaction score
0

αφού παίζει όλα τα video του Youtube, οπότε δεν του είναι πρόβλημα νομίζω να υποστηρίξει και αυτά...

Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη βεβαια για streaming απο mms ή rtsp...

Αλλο YouTube, άλλο mms, και άλλο rtsp.

Για παράδειγμα η πλειονότητα των ΝΜΤ (Network Media Tank) που έχω δοκιμάσει, ΔΕΝ παίζει mms και rtsp, αλλά παίζουν μια χαρά τα βιντεάκια του YouTube.

Μακάρι να τα παίζει ο δέκτης (θα το διαπιστώσω όταν τον πάρω), θα με βολέψει εξαιρετικά προσωπικά :)

Reaction score
0

Μακάρι να τα παίζει ο δέκτης (θα το διαπιστώσω όταν τον πάρω), θα με βολέψει εξαιρετικά προσωπικά :)

@papashark: και εμενα για τον ιδιο ακριβως λογο με τον ιδιο ακριβως τροπο (βλ.#7736) :126:

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

ναι σαφως είναι διαφορετικά, καθότι το rtsp είναι το streaming πρωτόκολλο της Real Networks (Real Time Streaming Protocol) , το mms της Microsoft (Microsoft Media Services) ενω το Youtube στηρίζεται σε τεχνολογία flv (flash video).

Το κάθε ενα με το δικό του τρόπο συμπίεσης (encoding) και streaming των βιντεο...

θα δοκιμάσω πάντως να δω τι παίζει...

Reaction score
0

RTSP τα ΝΜΤ συνήθως παίζουν (πάντως εμένα ύστερα από δοκιμές με rtsp και .wmv αρχεία δεν έπαιξε), ενώ λινκς που δοκίμασα από το http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=13652 μου έπαιξαν μια χαρά σε egreat, οπότε υποθέτω ότι μια χαρά θα παίξουν και στον ΑΖΒΟΧ.

Το ψάχνω όμως. κάποια πράγματα τα κάνει απλά θέλει ψάξιμο.
Τώρα με έχει βολέψει πάρα πολύ για παράδειγμα ότι μπορώ και τσεκάρω αν συγκεκριμένο stream που έχω μέσω ιντερνετ δουλεύει. Το συγκεκριμένο stream είναι από την akamai και το έβλεπα στο PC με mms, μολις αντικατέστησα το mms με rtsp, όλα πήγαν ρολόι. Το κακό είναι ότι πρέπει να γράψω χειροκίνητα την δνση (και η akamai έχει απίστευτα μακρινάρια), καθώς από την web σελίδα δεν το γυρίζει αυτόματα από mms σε rtsp....

Reaction score
1
Μπορείτε να κατεβάσετε το Ελληνικό βιβλίο Οδηγιών για τους δέκτες AZBoxHD Elite και Premium , απο το παρακάτω link του rapidshare...

http://rapidshare.com/files/231737413/Azbox_Greek_Manual.zip

Καλό διάβασμα για τους πρώτους ευτυχείς κατόχους του δέκτη...:109:

Το κατέβασα και διαβάζοντάς το λίγο στην αρχή, (σελ 3)
Αναφέρει ότι τόσο ο εσωτερικός σκληρός, όσο και ο εξωτερικός USB σκληρός δίσκος (και το usb memory stick) πρέπει να είναι FAT....formatted.

Δηλαδή .... matroskes .... δεν "παίζει";

Reaction score
4
Re: POWER BUY, μαζική αγορά δορυφορικών δεκτών AZ-BOX HD

παιζει αλλα εδω ειναι η μαιμουδια...
δεν διαβαζει.. αρχεια πανω απο 2gb... :p κοινως θα πρεπει να το κοβεις σε κομματακια..
αχ... ελιτε κ παλι ελιτε... ναναι καλα τα HTPC...

Reaction score
1

Και μια άλλη ερώτηση λίγο ....of topic!!!

*Αλλά υπάρχει ενδιαφέρον και για 2ο δέκτη.*

Σε πολυκατοικία συναδέλφου (νεόκτιστη πολυκατοικία, δίπλα από το γήπεδο ποδοσφαίρου του Ατρομήτου - Περιστέρι) έχει τοποθετηθεί από τον κατασκευαστή ένα δορυφορικό πιάτο (περίπου 1μ -δεν ξέρω να σας πώ-) με ένα LNB, για τις ανάγκες όλων των ενοίκων.

Από ότι μου είπε ο συνάδελφος, πηγαίνει από κάθε διαμέρισμα δορυφορικό καλωδιο στην ταράτσα.
Επειδή δεν γνωρίζει και δεν γνωρίζω και εγώ αν ... επιτρέπεται να βάλει αυτός δικό του πιάτο στην ταράτσα, αν υποθέσουμε ότι δεν επιτρέπεται, τότε θα πρέπει όλοι όσοι θελήσουν να βλέπουν δορυφορικά κανάλια να χρησιμοποιήσουν το ένα και μοναδικό πιάτο αρκεί να αποφασίσουν το πού ... θα στοχεύει; Για να μην υπάρξουν ... τσακωμοί;

Σε αυτήν την περίπτωση υπάρχει θέμα με το "μοίρασμα" του σήματος και τυχόν εξασθένηση και θα θέλουν όλοι ενισχυτή;

***sorry για το of topic ****

Reaction score
1

παιζει αλλα εδω ειναι η μαιμουδια...
δεν διαβαζει.. αρχεια πανω απο 2gb... :p κοινως θα πρεπει να το κοβεις σε κομματακια..
αχ... ελιτε κ παλι ελιτε... ναναι καλα τα HTPC...

Υπάρχει τρόπος να συνδεθεί το WD TV μέ τον δέκτη;

*** γιατί όχι πάνω από 2giga αφού στα fat 32 το όριο των αυτοτελών αρχείων είναι τα 4γιγα...

Reaction score
1

Επειδή δεν έχω ασύρματο router -και για να μην αγοράζω - σκεφτόμουν να συνέδεα τον WD 1,5Τ sata 2 εσωτερικό σκληρό (που είναι μισογεμάτος και σε ntfs) , έναν άλλον εξωτερικό FUJITSU SIEMENS 1T USB και το ενσύρματο router στον AZ-BOX και από μιά κάρτα δικτύου ασύρματη από το pc να μπορούσα να κάνω χειρισμό, ώστε να γλιτώσω τα σπασίματα της ασύρματης μεταφοράς όταν οι σκληροί μου θα ήταν συνδεδεμένοι με το pc.

Γίνεται;

***όπως βλέπετε με ενδιαφέρει ΚΑΙ σαν media player!!! ο PREMIUM!!!

*για την ιστορία υπάρχει δέκτης που να παίρνει σκλήρό (εσωτερικό ή εξωτερικό) σε ntfs;*

Reaction score
4

Υπάρχει τρόπος να συνδεθεί το WD TV μέ τον δέκτη;

*** γιατί όχι πάνω από 2giga αφού στα fat 32 το όριο των αυτοτελών αρχείων είναι τα 4γιγα...
σορρυ babisfire71 δικο μου λαθος... μπερδευτικα γιατι στο ps3 δεν διαβαζει αρχεια πανω απο 1.5gb ...
alla mkv HD 720p ξεκινανε απο 4.7gb.

ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ... ξερετε περιπου ποσο πανει οι εγκαταστασεις-τοποθετησεις? ενδιαφερομαι για το δευτερο πακετο με το 1.2μ πιατο κ τα 3 lnb μενω ισογειο η ταρατσα ειναι στο δευτερο..

Reaction score
0
Απάντηση: POWER BUY, μαζική αγορά δορυφορικών δεκτών AZ-BOX HD

Λίγο πολύ όλα τα players είναι linux based και γιαυτό δεν παίζει να δείς να παίζουν με NTFS. Η υποστήριξη του NTFS σε linux λειτουγικά ήταν πάντα περιορισμένη λόγω MS.

Reaction score
19

Το NTFS παίζει κανονικά από linux όσον αφορά την ανάγνωση.

Στο write υπάρχει θέμα υποστήριξης.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.347
Members
38.448
Νεότερο μέλος
Evaggelos_pnk