melina
Cargo 200
- Μηνύματα
- 22.911
- Reaction score
- 41.164
Έχω τον Hoffmann για τον καφέ, όπως εσύ τον Βενιζέλο για τα πολιτικά.
Συμφωνώ για τα Ethiopia και Tokyo, είναι τα καλύτερα lungo με διαφορά! Συμφωνώ επίσης ότι η απλή Colombia είναι καλύτερη από την σπέσιαλ Refinada.
Σε γενικές γραμμές συμφωνώ.Συμφωνώ για τα Ethiopia και Tokyo, είναι τα καλύτερα lungo με διαφορά! Συμφωνώ επίσης ότι η απλή Colombia είναι καλύτερη από την σπέσιαλ Refinada.
Η αλήθεια είναι ότι τα παλαιότερα Bukkela Lungo και Monsoon Malambar ήταν καλύτερα από τα τωρινά Ethiopia και India.
Κρίμα που δεν δοκίμασε τα Ages Sumatra και Papua, που είναι καλύτερα από το -όντως χάλια- Indonesia.
Από τις γεύσεις όντως μόνο η Creme Brulee πίνεται, άντε και η νέα με το αμύγδαλο. Και η Novecento είναι παρασάγγας καλύτερη από το Millenium.
Στο σπίτι έχω μια βάση με οκτώ σειρές. Τα στάνταρ είναι: Volluto, Ethopia, Tokyo, ένα με γεύση (αμύγδαλο ή καραμέλα) και ένα decaf. Τα άλλα τρία παίζουν, ανάλογα με την όρεξη. Κάτι πολύ ιδιαίτερα (Papua, Jamaica, κλπ) είναι κρυμμένα στο ντουλάπι, γιατί η γυναίκα μου παίρνει όποιο βρει μπροστά της και του ρίχνει κι ένα κιλό γάλα!
Καλά, αυτό με το αλουμίνιο είναι σαν το φθόριο στις οδοντόπαστες, ή το καλό μέλι και την κακή ζάχαρη. Όπου βλέπεις τέτοια να γελάς εκ των προτέρων. Η εναλλακτική θα ήταν το πλαστικό. Φαντάσου εκεί θεωρίες.Βρε συ μάστορα άσε τώρα τις επεξεργασίας των κερασιών και πάμε στο ζουμί της υπόθεσης, ΤΙ μηχανή να πάρω;;; Οικονομική και αποτελεσματική, να τρυπάει τα αλουμινένια pods της kudu. Μην πέσω σε καμιά φόλα!
Ασχετο-σχετικό, κάπου πήρε το μάτι μου δεν θυμάμαι που ότι κάπου, κάποιος μελέτησε και είπε ότι δεν είναι καλά τα αλουμινένια ποντς γιατί περνάει το αλουμίνιο στον καφέ και ξερωγω μετά πάει στον εγκέφαλο και κάτι τέτοιοα, δεν έδωσα σημασία γιατί μου φάνηκε λίγο φιδολάδο, αλλά μιας και έχει κολλήσει στο μυαλό μου και εδώ ο απο πάνω ξέρει πως λιάζουν τα κεράσια στην αφρική είπα να ρωτήσω μπας και γνωρίζει και για την αλουμινίαση.
Αυτό θα κάνω αλλά πρέπει να περιμένω μέχρι αυριο που θα ανοίξουν, κατακαβαινεις το πρόβλημα μου τώρα; Να είναι στο αλμυρίκι και να σκέφτομαι τι γαμονεσπρεσιερα πρέπει να πάρω, ανίατη κατάσταση λέμε.Πάρε τηλέφωνο στην Kudu και ρώτα τους ποιου κατασκευαστή τη Nespresso μηχανή να προτιμήσεις. Έτσι για να είσαι σίγουρος.
Φαντάσου να την έχουν δει δημόσιοι υπάλληλοι και να είναι κλειστά αύριο του Αγίου Πνεύματος!Αυτό θα κάνω αλλά πρέπει να περιμένω μέχρι αυριο που θα ανοίξουν, κατακαβαινεις το πρόβλημα μου τώρα; Να είναι στο αλμυρίκι και να σκέφτομαι τι γαμονεσπρεσιερα πρέπει να πάρω, ανίατη κατάσταση λέμε.
Μια χαρά είναι.τι λεει ρε παιδια το Taresso?
σοβαρους τους βλεπω, αξιζει?