- Μηνύματα
- 2.140
- Reaction score
- 5.603
Υπομονη να περασει το καλοκαιρι.......Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει αυτά τα δύο. Δεν έχω βρει κάτι του γούστου μου. Υπέροχο άρωμα κατά την άλεση αλλά ως εκεί...
Υπομονη να περασει το καλοκαιρι.......Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει αυτά τα δύο. Δεν έχω βρει κάτι του γούστου μου. Υπέροχο άρωμα κατά την άλεση αλλά ως εκεί...
Ο @Faidros Barlas πού είναι; Τα ψάρια έτοιμα;
Ο αγαπημένος σας καφές, τώρα και με έξτρα κόκκους (άμμου)!
Πνίγηκαν!Ο @Faidros Barlas πού είναι; Τα ψάρια έτοιμα;
Είδα τα βίντεο, και οι δύο προτείνουν πάνω κάτω τον ίδιο τρόπο αφαλάτωσης, απλώς το ένα βίντεο περιέχει και άλλες φροντίδες.Γεια σας και παλι.
Αποφασισα να αφαλατωσω την gaggia clasic και αγορασα το ειδικο υγρο της ιδιας εταιριας
Παρακολουθωντας ομως τα παρακατω βιντεο μπερδευτηκα περισσοτερο απ οτι ημουν γιατι οι κυριοι αυτοι χρησιμοποιουν τελειως διαφορετικο τροπο αφαλατωσης.
Μπορειτε να μου προτεινετε τον σωστο τροπο ;