- Reaction score
- 572
Διαφορά από αισθητή ως σημαντική .τελικά η IMS εβγαλε μεγαλύτερο καλαθάκι για 57mn Lelit
Ξαναεβαλα το στοκ για πειραμα και πηγα να το πεταξω...
Διαφορά από αισθητή ως σημαντική .τελικά η IMS εβγαλε μεγαλύτερο καλαθάκι για 57mn Lelit
Πολύ καλός, αλλά έμεινα στο άρωμα του La Pastoral, σίγουρα διαφέρει άρα και θα το θυμάμαι, επίσης ταιριάζει μάλλον καλύτερα στη γευστική μου παλέτα.Εύγε,
απλά πες μας άποψη για τον La Cabana.
Από πού έκανες την αγορά; υπάρχει Ελλάδα; Δεν έχω προλάβει να ασχοληθω. Πόσες τρύπες έχει γνωρίζεις;Διαφορά από αισθητή ως σημαντική .
Ξαναεβαλα το στοκ για πειραμα και πηγα να το πεταξω...
https://www.ama zon.de/-/en/gp/product/B0D45CJ48M/Από πού έκανες την αγορά; υπάρχει Ελλάδα; Δεν έχω προλάβει να ασχοληθω. Πόσες τρύπες έχει γνωρίζεις;
Έχω μπερδευτεί λίγο. Εγώ έχω αγοράσει το παρακάτω ένα χρόνο και τώρα από barista.
Στο site λοιπόν που το αγόρασα βγάζει πως είναι ο κωδικός που έχεις αγοράσει και εσύ. Εσένα στο κουτί επανω τι κωδικό σου βγάζει;
Σε ρωτάω γιατί όταν το πήρα είχε δύο παρόμοια και μου είπαν να πάρω αυτό
Λέγοντας μου το άλλο είναι κινεζικό
Αν είναι το ίδιο με το δικό σου το ascaso είναι κλάσεις ανώτερο μιας και έχει περισσότερες τρύπες.
Αν όχι να ψάχνω να πάρω άλλο
Είναι για το 57mm. Στο λέω με βεβαιότητα γιατί το χρησιμοποιώ στη Lelit Anna που έχει 57αρι portafilterΑυτό πρέπει να είναι για 58mm
Εγω έχω το w28219 (και νομίζω δεν υπάρχει άλλο)αλλά έχει λίγες τρύπες
Νομίζω ο @xfader είχε μια τέτοια;
Είναι ίδιο με αυτό που έχω και εγώ; Τι κωδικό έχει επάνω στο κουτί;Είναι για το 57mm. Στο λέω με βεβαιότητα γιατί το χρησιμοποιώ στη Lelit Anna που έχει 57αρι portafilter
Το έχω αγοράσει από το γερμανικό amazon
B642TH22NΕίναι ίδιο με αυτό που έχω και εγώ; Τι κωδικό έχει επάνω στο κουτί;