Barista Corner

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
39.043
Εύγε,
απλά πες μας άποψη για τον La Cabana.
Πολύ καλός, αλλά έμεινα στο άρωμα του La Pastoral, σίγουρα διαφέρει άρα και θα το θυμάμαι, επίσης ταιριάζει μάλλον καλύτερα στη γευστική μου παλέτα.

Πω πω με καταστρέψατε. Ακούς εκεί γευστική παλέτα. Λες και είμαι ο Μπομπ Ρος. Έκατσε καλύτερα στον καταπιώνα μου.

Reaction score
1.269
Διαφορά από αισθητή ως σημαντική .
Ξαναεβαλα το στοκ για πειραμα και πηγα να το πεταξω...
Από πού έκανες την αγορά; υπάρχει Ελλάδα; Δεν έχω προλάβει να ασχοληθω. Πόσες τρύπες έχει γνωρίζεις;

Reaction score
1.269
Έχω μπερδευτεί λίγο. Εγώ έχω αγοράσει το παρακάτω ένα χρόνο και τώρα από barista.
Στο site λοιπόν που το αγόρασα βγάζει πως είναι ο κωδικός που έχεις αγοράσει και εσύ. Εσένα στο κουτί επανω τι κωδικό σου βγάζει;
Σε ρωτάω γιατί όταν το πήρα είχε δύο παρόμοια και μου είπαν να πάρω αυτό
Λέγοντας μου το άλλο είναι κινεζικό
Αν είναι το ίδιο με το δικό σου το ascaso είναι κλάσεις ανώτερο μιας και έχει περισσότερες τρύπες.
Αν όχι να ψάχνω να πάρω άλλο

Attachments

Reaction score
1.555
Έχω μπερδευτεί λίγο. Εγώ έχω αγοράσει το παρακάτω ένα χρόνο και τώρα από barista.
Στο site λοιπόν που το αγόρασα βγάζει πως είναι ο κωδικός που έχεις αγοράσει και εσύ. Εσένα στο κουτί επανω τι κωδικό σου βγάζει;
Σε ρωτάω γιατί όταν το πήρα είχε δύο παρόμοια και μου είπαν να πάρω αυτό
Λέγοντας μου το άλλο είναι κινεζικό
Αν είναι το ίδιο με το δικό σου το ascaso είναι κλάσεις ανώτερο μιας και έχει περισσότερες τρύπες.
Αν όχι να ψάχνω να πάρω άλλο
Αυτό πρέπει να είναι για 58mm
Εγω έχω το w28219 (και νομίζω δεν υπάρχει άλλο)αλλά έχει λίγες τρύπες

Νομίζω ο @xfader είχε μια τέτοια;
Είναι για το 57mm. Στο λέω με βεβαιότητα γιατί το χρησιμοποιώ στη Lelit Anna που έχει 57αρι portafilter
Το έχω αγοράσει από το γερμανικό amazon

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.342
Members
38.446
Νεότερο μέλος
Gian