BBQ Weber Spirit and other grills in action















spylab

Shalom
Moderator
Μηνύματα
12.340
Reaction score
30.714
Για την ψησταρια καθαριστικο σχαρας ή φουρνου (τωρα ειχα fornet προχειρο ) αφου καθαρισω με πανια-χαρτια-πλαστικη σπατουλα τα πολλα, μετα καυτο νερο - καθαριστικο τριψιμο με οδοντοβουρτσα επι τρια.
Για τις σχαρες ειναι πιο ευκολο με ενα σφουγγαρι με ενισχυμενη την αγρια πλευρα και υγρο πιατων αφου με μια σπατουλα φυγουν τα πρωτα. Τις γωνιες τις βοηθαω με ενα παλιο μαχαιρι.
 

Μηνύματα
9.771
Reaction score
1.823
Baby pork Ribs χτες, με BBQ sauce φυσικά. 4 ώρες στους 100 βαθμούς και μαρινάρισμα από τη προηγούμενη μέρα με μπυρα, αλάτι, πιπέρι, σκόρδο, μέλι και κάτι αλλά μαντζούνια.

68CFED89-43BA-42A5-8222-E0C179DAF6B2.jpeg
 


gonis

Luger
Μηνύματα
4.206
Reaction score
11.481
Πονεμένη ιστορία το καθαρισμα της Weber σε μπαλκόνι διαμερίσματος.Αν έχεις κήπο και την πλακώσεις με λιποδιαλύτες και κανένα πιεστικό γινεται πιο απλή και σύντομη η διαδικασία.
 

spylab

Shalom
Moderator
Μηνύματα
12.340
Reaction score
30.714
Ετσι νομιζα και εγω για το μπαλκονι. Αλλα αν εχεις καθαρισει τα πολλα και εισαι κοντα σε αποχετευση δεν υπαρχει κανενα προβλημα, περα απο οτι θελει πολυ ωρα.
Εγω για πρωτη φορα εβγαλα και το καπακι και το καθαρισα ξεχωριστα .
 



Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.310
Μηνύματα
2.858.128
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top