- Reaction score
- 9.785
Παλιόπαιδα αν είχα καθαρίσει τα άσχετα απ' εδώ μέσα θα πέφταμε στις 20 σελίδες!
Θα γλιτώναμε και τις παρεξηγήσεις!
Θα γλιτώναμε και τις παρεξηγήσεις!

Ενώ όσοι αγοράζουν τηλεοράσεις ε; μεσ' στο καλιμπράρισμα είναι. Ιδίως ο παππούς και η γιαγιά με τέρμα το contrast και τη φωτεινότητα.ΥΓ. Όσοι σας λένε, βάλτε έναν προβολέα στο τραπέζι, και προβάλετε στον τοίχο, ασφαλώς να είστε σίγουροι ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται από βιντεοπροβολή!

Ενώ όσοι αγοράζουν τηλεοράσεις ε; μεσ' στο καλιμπράρισμα είναι. Ιδίως ο παππούς και η γιαγιά με τέρμα το contrast και τη φωτεινότητα.
Εκείνο που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι το εξής: Ένα Dacia Sandero, κοστίζει λιγότερο από τα μισά λεφτά από ένα Volkswagen Golf. Και τα δύο για την ίδια δουλειά είναι, απλά το ένα τα κάνει καλύτερα όλα σε όλες τις περιπτώσεις. Αλλά κοστίζει.
Ο γνώστης θα θελήσει το Golf, ο μη γνώστης θα πει σιγά τώρα, τη δουλειά μου την κάνω και με το Sandero μια χαρά. Όμως όπως και να έχει, το πιο πιθανό είναι το Sandero να είναι καλύτερο από το σαπάκι 20ετίας που αντικατέστησε και έτσι ο ιδιοκτήτης να είναι ευτυχισμένος. Ούτε το Sandero ξαφνικά έγινε καλύτερο από το Golf, ούτε το Golf δεν αξίζει ως αγορά.
Συνεπώς, με τα πενιχρά χρήματα που διαθέτει η πλειοψηφία των καταναλωτών, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα πάει στον 1070/25 και θα είναι και ικανοποιημένη ακόμα και να βλέπει στον σπατουλαρισμένο τοίχο φουλ έιτς ντη θρη ντι!
Και όπως και να το κάνουμε, στην αθήνα οι δρόμοι είναι τίγκα από C3 diesel σε λευκό χρώμα.![]()
Σωστά!Ρε Ηλία, εδώ μιλάμε και για όσους θέλουν το σύστημα του praktiker και για αυτούς που θέλουν το σούπερ ντούπερ Θεϊκό σύστημα.

Αυτό συνέβαινε περισσότερο στις ελεύθερες ώρες του Ιδρυτή όταν ήταν στην PSAΓουστάρω!Τόσο καιρό ακούγαμε ότι είμαστε ελιτιστές και δεν ασχολούμαστε με οικονομικά μηχανήματα...

...εικονίτσαωραιος ο μικρουλης........
θαχει πολυ καλη εικονιτσα με το πρασινο να κιτρινιζει λιγο
συστηνεται ...
...Γεια σου ρε Κώστα !!!!
-τον έχουν αγοράσει τόσοι που να προλάβει ο Μανώλης...αλλά θα μου πεις,είναι και άλλοι τώρα ε;

αλλος θες να πεις......αλλά θα μου πεις,είναι και άλλοι τώρα ε;![]()
Έλα ρε συ Πέτρο σπίτι να δούμε μια ταινία στον προβολέα μου....αλλά δεν μου έχει πει ποτέ κανείς από δω, έλα ρε συ Πέτρο σπίτι να δούμε μια ταινία στον προβολέα μου, να χαρείς κι εσύ λίγο.