benq w 1070

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.785
Παλιόπαιδα αν είχα καθαρίσει τα άσχετα απ' εδώ μέσα θα πέφταμε στις 20 σελίδες!
Θα γλιτώναμε και τις παρεξηγήσεις!:biggrin:

Reaction score
209
Απάντηση: benq w 1070

ΥΓ. Όσοι σας λένε, βάλτε έναν προβολέα στο τραπέζι, και προβάλετε στον τοίχο, ασφαλώς να είστε σίγουροι ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται από βιντεοπροβολή!
Ενώ όσοι αγοράζουν τηλεοράσεις ε; μεσ' στο καλιμπράρισμα είναι. Ιδίως ο παππούς και η γιαγιά με τέρμα το contrast και τη φωτεινότητα. :biggrin:

Εκείνο που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι το εξής: Ένα Dacia Sandero, κοστίζει λιγότερο από τα μισά λεφτά από ένα Volkswagen Golf. Και τα δύο για την ίδια δουλειά είναι, απλά το ένα τα κάνει καλύτερα όλα σε όλες τις περιπτώσεις. Αλλά κοστίζει.
Ο γνώστης θα θελήσει το Golf, ο μη γνώστης θα πει σιγά τώρα, τη δουλειά μου την κάνω και με το Sandero μια χαρά. Όμως όπως και να έχει, το πιο πιθανό είναι το Sandero να είναι καλύτερο από το σαπάκι 20ετίας που αντικατέστησε και έτσι ο ιδιοκτήτης να είναι ευτυχισμένος. Ούτε το Sandero ξαφνικά έγινε καλύτερο από το Golf, ούτε το Golf δεν αξίζει ως αγορά.

Συνεπώς, με τα πενιχρά χρήματα που διαθέτει η πλειοψηφία των καταναλωτών, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα πάει στον 1070/25 και θα είναι και ικανοποιημένη ακόμα και να βλέπει στον σπατουλαρισμένο τοίχο φουλ έιτς ντη θρη ντι!
Και όπως και να το κάνουμε, στην αθήνα οι δρόμοι είναι τίγκα από C3 diesel σε λευκό χρώμα. :eek:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.892

Αααααα στο τέλος μας τα χάλασες...και ήμουν έτοιμος να παραγγείλω το Dacia:biggrin:

melina

Cargo 200
Reaction score
46.533
Με εχετε πληγωσει ανεπανορθωτα...θα γκρεμισω τον τοιχο μου, πανια επι παραγγελια φτιαχνονται εδω;

Από το κινητό μου τηλέφωνο.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Ενώ όσοι αγοράζουν τηλεοράσεις ε; μεσ' στο καλιμπράρισμα είναι. Ιδίως ο παππούς και η γιαγιά με τέρμα το contrast και τη φωτεινότητα. :biggrin:

Εκείνο που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι το εξής: Ένα Dacia Sandero, κοστίζει λιγότερο από τα μισά λεφτά από ένα Volkswagen Golf. Και τα δύο για την ίδια δουλειά είναι, απλά το ένα τα κάνει καλύτερα όλα σε όλες τις περιπτώσεις. Αλλά κοστίζει.
Ο γνώστης θα θελήσει το Golf, ο μη γνώστης θα πει σιγά τώρα, τη δουλειά μου την κάνω και με το Sandero μια χαρά. Όμως όπως και να έχει, το πιο πιθανό είναι το Sandero να είναι καλύτερο από το σαπάκι 20ετίας που αντικατέστησε και έτσι ο ιδιοκτήτης να είναι ευτυχισμένος. Ούτε το Sandero ξαφνικά έγινε καλύτερο από το Golf, ούτε το Golf δεν αξίζει ως αγορά.

Συνεπώς, με τα πενιχρά χρήματα που διαθέτει η πλειοψηφία των καταναλωτών, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα πάει στον 1070/25 και θα είναι και ικανοποιημένη ακόμα και να βλέπει στον σπατουλαρισμένο τοίχο φουλ έιτς ντη θρη ντι!
Και όπως και να το κάνουμε, στην αθήνα οι δρόμοι είναι τίγκα από C3 diesel σε λευκό χρώμα. :eek:

Εδώ μιλάμε για HOME CINEMA, και όχι με τι ''ικανοποιήτε'' ο κάθε ένας! το ίδιο με το HI FI, (όχι HI END) πολλοί ''ικανοποιούντε'' με το συστηματάκι του PRAKTIKER των 110 ευρώ, που γράφει επάνω HI FI, και ασφαλώς ακούνε
ντιρλαντά, αυτό απέχει όμως από το HI FI! τέλος πάντων αυτή η κουβέντα πάει μακρυά, δεν νομίζω ότι τους ''χομπίστες''
του HOME CINEMA, (με τους οποίους ασχολείται το site) τους ενδιαφέρει τι ''ικανοποιεί'' την γιαγιά και τον παππού!!!!!! αυτή είναι η γνώμη μου, και ασφαλώς ο καθένας έχει την δική του!

Υ.Γ Ένας γνωστός μου, με φώναξε προχθές να του πω την γνώμη μου για το home cinema που αγόρασε! το οποίο
είχε 32'' τηλεόραση και 5 ηχεία σαν του υπολογιστή μου, θα του πω να μπει εδώ να του πείτε την δική σας!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ρε Ηλία, εδώ μιλάμε και για όσους θέλουν το σύστημα του praktiker και για αυτούς που θέλουν το σούπερ ντούπερ Θεϊκό σύστημα. Δεν πιάσαμε κανέναν από το λαιμό να γράφει μόνο για φθηνά. Σε αυτό το μαμημένο θέμα μιλάμε για τον 1070. Αλλού, όποιος θέλει μπορεί να μιλήσει για οτιδήποτε άλλο θέλει.

Τι δεν καταλαβαίνεις;

...

Reaction score
8.350

νομιζω οτι η συζητηση ξεφυγε,φτασαμε να μιλαμε για ηχειακια απο το Πρακτικερ,ο 1070 δεν νομιζω οτι ανηκει σε αυτες τις κατηγοριες.
Προσωπικα ,αυτο που μπορω να πω,ειναι οτι ο δικος μου που ανηκει στην επομενη κλαση αποτον 1070 και τον πηρα 1500 ευρα ,ειναι κατα την ταπεινη μου γνωμη ,σαφως καλυτερος,και αξιζει την διαφορα των χρηματων,οπως πιστευω την αξιζει και ενα μηχανακι σαν τον Επσον κοντα στα 2 χιλιαρικα.Μπορει ο κοσμος να μην εχει αυτα τα λεφτα,αλλα μεχρι εκει παιρνεις πιστευω κατι παρα πολυ αξιοπρεπες,και αυτο νομιζω ειναι το θεμα που αφορα το φορουμ.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
110.902
Απάντηση: Re: benq w 1070

Ρε Ηλία, εδώ μιλάμε και για όσους θέλουν το σύστημα του praktiker και για αυτούς που θέλουν το σούπερ ντούπερ Θεϊκό σύστημα.
Σωστά!

Γράφουμε για τα πάντα όλα.

Αν ήταν διαφορετικά, δεν θα αφήναμε τον Μάρκου να γράφει για τα στερεοφωνικά του, που είναι για το μουσείο! :tongue:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.439

Γουστάρω!Τόσο καιρό ακούγαμε ότι είμαστε ελιτιστές και δεν ασχολούμαστε με οικονομικά μηχανήματα και μόλις έγινε μια τέτοια παρουσιάση τα ακούμε γιατί ασχολούμαστε με έναν/δύο οικονομικούς προβολείς.
:punish:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.892

Γουστάρω!Τόσο καιρό ακούγαμε ότι είμαστε ελιτιστές και δεν ασχολούμαστε με οικονομικά μηχανήματα...
Αυτό συνέβαινε περισσότερο στις ελεύθερες ώρες του Ιδρυτή όταν ήταν στην PSA:biggrin:

Βρε παιδιά αναμενόμενο ήταν το τι θα επακολουθούσε...δείτε μόνο ποιος άνοιξε το θέμα...λέγοντας μάλιστα ότι:

ωραιος ο μικρουλης........

θαχει πολυ καλη εικονιτσα με το πρασινο να κιτρινιζει λιγο

συστηνεται ...
...εικονίτσα:laugh:...Γεια σου ρε Κώστα !!!!

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.892

Αφού τα είπαμε...πολύ καλή 'εικονίτσα' για 810€...και με τριετή εγγύηση...σούπερ!!!(θα αγόραζα όμως τον optoma hd25!)
είμαι περίεργος τι θα γίνει με αυτόν σε βάθος χρόνου με κάπνα/σκόνη....προβλέπω νέες θέσεις εργασίας για τον καθαρισμό του:biggrin:-τον έχουν αγοράσει τόσοι που να προλάβει ο Μανώλης...αλλά θα μου πεις,είναι και άλλοι τώρα ε;:whistling:

Reaction score
12.111
Έχω μια TV 46 ιντσών. Θέλω μεγαλύτερη εικόνα, γύρω στις 80 ίντσες. Είχα δει και την αγγελία ενός μέλους που πουλούσε τον 1070 στα 640 ευρώ και μου άνοιξε η όρεξη, έτσι ξεκίνησα να διαβάζω το παρόν νήμα.
Για πείτε μου ρε παιδιά, πειράζει που υπάρχουμε κι εμείς που θέλουμε περισσότερες ίντσες, φτηνά; Γιατί αν δεν υπήρχε ο 1070, εγώ δε θα έπαιρνα βιντεοπροβολέα. (Ούτε τώρα πήρα, αλλά αυτό είναι γιατί με πρόλαβε και τον πήρε άλλος). Τι να κάνω δηλαδή που θέλω πολλές ίντσες, χωρίς να με πειράζει αν το μαύρο δεν είναι τέλειο, αν τα χρώματα δεν κάθονται πάνω στο τρίγωνο και αν το κοντράστ δεν είναι 100.000:1;;
Αν μου έλεγαν να διαλέξω τέλεια εικόνα στις 40" ή μέτρια προς κακή εικόνα στις 80", θα διάλεγα τις 80" για να βλέπω καμιά ταινία και να παίζω Gran Turismo.
Τώρα θα με πείτε άσχετο και ότι δεν ξέρω από καλή εικόνα. Ναι, αλήθεια είναι, αλλά δεν μου έχει πει ποτέ κανείς από δω, έλα ρε συ Πέτρο σπίτι να δούμε μια ταινία στον προβολέα μου, να χαρείς κι εσύ λίγο.

Reaction score
15.548

αλλά θα μου πεις,είναι και άλλοι τώρα ε;:whistling:
αλλος θες να πεις......

αυτος κατι μπορει να κανει πανω στον τομεα του.....

οι αλλοι ασε....ειναι για τα πανηγυρια...

Reaction score
15.548

Να τον παρεις Πετραν....απλα να τον τσεκαρεις μηπως εχει προβλημα και τον δινει.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.539
Απάντηση: Re: benq w 1070

...αλλά δεν μου έχει πει ποτέ κανείς από δω, έλα ρε συ Πέτρο σπίτι να δούμε μια ταινία στον προβολέα μου, να χαρείς κι εσύ λίγο.
Έλα ρε συ Πέτρο σπίτι να δούμε μια ταινία στον προβολέα μου.:wink:

Reaction score
15.548

ναι ναι......πηγαινε πρωτα στον Γιαννη και μετα ελα απο εδω να κανεις συγκριση..

:laugh:

:laugh:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.112
Members
38.654
Νεότερο μέλος
panaplio