benq w 1070

Reaction score
28
Παιδια μολις τον παρέλαβα!!!
Με την αναβάθμιση μπορω να την κανω και μονος μου ή ειναι πολυ δύσκολο και να μην μπλέξω;

Reaction score
28
ευχαριστω πολυ.
Πρώτες εντυπωσεις αρκετα καλές.φωτεινος αρκετα εύκολος στην εγκατάσταση εύκολο μενου.στα πλυν αν και ακομα νωρίς ειναι οτι ακούγεται σχετικά αρκετα το ανεμηστηρακι και θα ήθελα περισσοτερο μαύρο αν και δεν τον εχω ρυθμίσει ακομα με πατερν.
Επισης ηρθε με firmware 1,06 και καινούριο τηλεκοντρόλ.ακολουθει φωτο

ImageUploadedByTapatalk1382164955.450840.jpg

Reaction score
28
Παιδια στο μενου οθονη εχει ρύθμιση "προσαρμ υπερσαρωσης" και το εχει στο 0. Παρατήρησα ομως οτι μικραίνει λιγο την εικονα κατα 10 πόντους περίπου απο καθε πλευρά ενώ αν το βάλω στο 1 την πιάνει κανονικα.τι κανω εδω που πρεπει να ειναι τελικα;

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.455
Overscan, υποθέτω ότι το 0 είναι καθόλου και εκεί πρέπει να λειτουργεί.

Reaction score
28
Overscan, υποθέτω ότι το 0 είναι καθόλου και εκεί πρέπει να λειτουργεί.
Λογικα και κανονικα ετσι πρεπει να ειναι.αλλα αφου ρύθμισω τις αναλογίες με το τεστ πάνω στο πανι οπως πρεπει όταν Βάσω το PC για ταινία η εικονα μικραίνει ενω μολις το βάλω στο 1 έρχεται στις κανονικές αναλογίες.τι μπορω να κανω τελικα;

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.785
Καλορίζικος! Αφού θα δοκιμάσεις patterns για λευκό και μαύρο, δοκίμασε και για 1 προς 1 pixel mapping. Τι κάρτα γραφικών έχεις;

Reaction score
28
Καλορίζικος! Αφού θα δοκιμάσεις patterns για λευκό και μαύρο, δοκίμασε και για 1 προς 1 pixel mapping. Τι κάρτα γραφικών έχεις;
Που το βρίσκω το pixel mapping?
Εχω καλη καρτα ati HD6970....

profi

Γκαντεμόσαυρος του λασπολόγου
Reaction score
1.439
καλοθέατος
τι εννοείς μικραίνει η εικόνα??και το desktop?η ταινία? έχεις κενό πάνω κάτω?δεξιά αριστερά?
με ποιό πρόγραμμα παίζεις την ταινία?

Reaction score
28
καλοθέατος
τι εννοείς μικραίνει η εικόνα??και το desktop?η ταινία? έχεις κενό πάνω κάτω?δεξιά αριστερά?
με ποιό πρόγραμμα παίζεις την ταινία?
Δηλαδη απο τις 92" πέφτω στις 87"
Αλλα αυτο μονο απο τον υπολογιστη.στα αλλα δεν χαλάει η αναλογία....

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.455
Στις ρυθμίσεις της ΑΤΙ είναι κάπου κρυμμένο, αλλά δεν θυμάμαι πού.

Reaction score
28
Τι να πω και μένα περίεργο μου φαινεται.και στην επιφάνεια εργασίας ειναι μικρό όλη την ωρα οχι μονο οταν βάζω ταινια.
Αν βρει κάποιος κατι ας μου πει...

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.785
Έχω καιρό μ' ασχοληθώ με pc. Κάπου μέσα στον Ati catalyst θαρρώ είχε επιλογή για overscan κλπ.Το προσαρμόζεις.

Μετά κατέβασε τα patterns του avsforum. και τρέξε αυτά που είναι στα basic settings. Εκεί έχει ένα pattern και για overscan.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.112
Members
38.654
Νεότερο μέλος
panaplio