BLACKBOX Audio Video Show 2023







Μηνύματα
12.570
Reaction score
14.701
ηταν μονο εκθεσιακα, η τουλαχιστον ετσι μου ειπαν, κριμα και ηθελα να τα ακουσω
Καλά και εσύ .... όλα θες να τα ακούσεις ; :D
Ε αφού θα επαναληφθεί ?
Για να κερδίσει ο Marlboro πρέπει να επαναληφθεί 10^124 φορές. :D Είναι λίγο άτυχος. 😍

Το νούμερο δεν είναι τυχαίο χα χα.
 


blackboxshow

Επαγγελματίας
Μηνύματα
270
Reaction score
1.566
Αγαπητοί φίλοι του forum,
Το πρόβλημα λύθηκε, έχω πάρει όλα τα σωστά barcode. Μου έστειλαν μία εσωτερική κρυπτογράφηση της εταιρείας αντί για τα πραγματικά. Μπόρεσα όμως να κάνω αντιστοίχηση των στηλών, οπότε δεν αλλάξαν οι αρχικοί νικητές, απλώς αντικαταστάθηκε το κρυπτογραφημένο barcode με το σωστό που έχετε στα χέρια σας.
Από αυτά που βλέπω, τα κανονικά barcode ξεκινούν από ολους τους αριθμούς (και από 66!)

Ζητώ συγνώμη για την αναστάτωση, ελπίζω κάποιοι από εσάς να είναι νικητές.

Έτσι για το καλό, από αύριο, σε όλα τα μέλη του forum που έχουν εισιτήριο, θα κάνω έναν εσωτερικό διαγωνισμό και θα βγάλουμε έναν επιπλέον νικητή! Το δώρο θα το ανακοινώσω αύριο! Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δηλώσετε συμμετοχή σε μία σελίδα που θα δημιουργήσω, αποκλειστικά για εσάς, τα μέλη του avsite!
Δώστε μου λίγο χρόνο να βρω ένα ωραίο δωράκι, να φτιάξω την σελίδα του διαγωνισμού και να κάνουμε και κάτι μεταξύ μας.

Καλό βράδυ.
 


Μηνύματα
235
Reaction score
403
Λοιπόν,
Για τα εισιτήρια: H ticketservices στην λίστα που μου έστειλε έχει βάλει σε όλα τα εισιτήρια μπροστά ένα 66.
Οπότε, θα πρέπει να αφαιρέσετε το 66 μπροστά από το νουμερο για να βρείτε αν κερδίσατε!

Ζητώ συγνώμη, δεν το ήξερα αυτό! Έκανα την κλήρωση με βάση τα barcode που μου έστειλαν.
ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΑΣ

Έβγαλα το 66 μπροστά από όλα τα εισιτήρια. Ειλικρινά, δεν θυμόμουν πως είναι τα εισιτήρια, η αλήθεια είναι ότι δεν τσέκαρα πως είναι τα barcode... Θα στείλω και email και θα βγάλω ανακοίνωση και στο FB.

ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ
Τωωωωρα εισητήρια….πήγαν στην ανακύκλωση!
Δεν πειράζει, του χρόνου.
 




blackboxshow

Επαγγελματίας
Μηνύματα
270
Reaction score
1.566
Λοιπόν, έχω 2 δώρα στο μυαλό μου.
Το ένα είναι κάτι ωραία ακουστικά gaming που έφερε η exclusive Audio και τα είχαμε και review στο περιοδικό. Το άλλο είναι το βινύλιο του Muddy Waters απο την mobile fidelity, one step pressing, διπλό 45αρι.
Τι λέτε??
 


Μηνύματα
12.863
Reaction score
10.076
Πέρυσι δυστυχώς δεν κατάφερα να πάω στην έκθεση, έτσι δεν μπορώ να συγκρίνω. Κανόνισα όμως το πρόγραμμά μου ώστε να της δώσω το χρόνο που χρειάζεται. Στόχος μου ήταν να παρακολουθήσω και τα τρία live.
Το ξενοδοχείο ήταν πολύ ωραίο και έχω την εντύπωση ότι όλα τα ηχοσυστήματα σε αυτά τα δωμάτια έπαιξαν καλύτερα κατά μέσο όρο. Μάλλον βοηθούσε το μέγεθος των δωματίων. Πάνω κάτω μου άρεσαν τα ηχοσυστήματα που ήδη έχουν ειπωθεί ότι άρεσαν στους περισσότερους. Εδώ να προσθέσω και τα προσιτά ηχεία των 450 ευρώ που έφτιαξε η ελληνική εταιρεία, με μεγάφωνα αυτοκινήτου, τα οποία έπαιζαν εντυπωσιακά καλά.
Στα Kii είχα την ευκαιρία να ζητήσω δύο τρία τραγούδια έτσι ώστε να μπορέσω να ακούσω τι γίνεται. Έπαιζαν αβίαστα και δυνατά με πλούσιο χαμηλό. Όπως μου είπε ο Ολλανδός, η ισοστάθμιση που είχε γίνει ήταν ευθεία οριζόντια γραμμή (flat). Στο σπίτι μου χρησιμοποιώ την "Trained listeners only" target curve του Olive et. al που φαίνεται στο παρακάτω σχήμα, αλλά με λίγα παραπάνω μπάσα.



Το αποτέλεσμα ήταν να μου λείψουν λίγα μπάσα και να με ενοχλήσει η λίγο υψηλότερη στάθμη των πρίμων. Να η διαφορά που κάνει η target curve. Επίσης το δωμάτιο είχε πολλές ανακλάσης με αποτέλεσμα από μια ένταση και ψηλότερα να δημιουργείται βαβούρα. Είναι που έχω συνηθίσει και την nearfield ακρόαση στο σπίτι.

Δεν πρέπει να παραλείψω και το δωμάτιο των αδερφών Τσακιρίδη με τον καινούριο 2χ100 βατ λαμπάτο ενισχυτή που μπορούσε να οδηγήσει τα ηχεία πολύ καλά, με έλεγχο του μπάσου που δεν είχα ξανακούσει από ενισχυτή λυχνίας.

Live παρακολούθησα τα 2 πρώτα της Παρασκευής και του Σαββάτου. Ήταν πολύ ωραία αλλά έχω μια απορία. Γιατί και τις δύο μέρες άργησαν να ξεκινήσουν από την ώρα του προγράμματος;

Φυσικά και συνάντησα πάλι οικεία πρόσωπο με τα οποία ανταλλάξαμε απόψεις για την έκθεση, αλλά και γνώρισα 2 ακόμα άτομα συμφορουμίτες. Γενικά ήταν πολύ ωραία και ανυπομονώ για την επομένη του χρόνου.
 
Last edited:

blackboxshow

Επαγγελματίας
Μηνύματα
270
Reaction score
1.566
Όσον αφορά την ώρα, σε ένα γεμάτο πρόγραμμα, αν συμβεί κάτι στον πρώτο παρασέρνει και τους υπόλοιπους. Επίσης το soundcheck των μουσικών μπορεί να πάρει περισσότερη ώρα από αυτό που υπολογίζουμε. Ήταν πολύπλοκο το όλο project, με πολλά και διαφορετικά μουσικά σχήματα, διαφορετικές ανάγκες κλπ.
 

Μηνύματα
1.733
Reaction score
2.474
Λοιπόν, έχω 2 δώρα στο μυαλό μου.
Το ένα είναι κάτι ωραία ακουστικά gaming που έφερε η exclusive Audio και τα είχαμε και review στο περιοδικό. Το άλλο είναι το βινύλιο του Muddy Waters απο την mobile fidelity, one step pressing, διπλό 45αρι.
Τι λέτε??
Τα ακουστικά.
Εκέρδισα; :D
 



Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.667
Μηνύματα
2.869.464
Members
37.943
Νεότερο μέλος
triantafyllos1969
Top