Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Νομιζω οτι στην "πλεξουδα" με τα RCA δεν υπαρχει καθολου καλωδιο subout.Αυτό κοιτούσα στην αρχή, αλλά μου είπαν ότι μπορώ στο sub out να βάλω έναν διακλαδωτή και να βγάλει δύο rca.Giobanni περιμένούμε τα φώτα σου!!
Και εδώ είναι όλα τα καλώδιο.
Το αριστερα δίνει line out για front left, front right, rear left, rear right.To μαύρο rca που είναι στο κέντρο είναι sub out απο ότι γράφει.Πως όμως συνδέεται αφού το καλώδιο απο το ενυσχητή ξεκινάει με δύο rca?Τελικά θα χρειαστώ επιπλέον καλώδιο ή αυτά που έχει φτάνουν????Περιμένω εναγωνιοδώς απαντήσεις!!!
φιλε πως το ειδες το ραδιο???πες καμια εντύπωση....
Κάποια από τα bugs και προβλήματα που ανέφεραν, απότι θυμάμαι, ήταν ότι (άσχετη η σειρά):Στάθη όταν λες bugs στο software τι εννοείς?Kαι ο θόρυβος στα mp3 ήταν σε όλα ή κάποιοι το ανέφεραν?
Σε πολλές συσκευές υπάρχουν προβλήματα αναγνώρισης εξωτερικών δίσκων. Και όχι μόνο σε αυτήν....Άλλωστε είναι τόσο μεγάλος ο αριθμός δίσκων που αποκλείεται να βρούμε κάποια data base δίσκων που να παίζουν 100% με το μηχάνημα.Κάποια από τα bugs και προβλήματα που ανέφεραν, απότι θυμάμαι, ήταν ότι (άσχετη η σειρά):
- Δεν αναγνώριζε κάποιους σκληρούς δίσκους 2.5".
- Δε μπορούσες να αλλάξεις το μήνυμα χαιρετισμού που προβάλλεται στην αρχή.
- Δεν υφίσταται η λειτουργία animation που περιγράφεται στο manual.
- Όταν το σβήσεις και ξανα-ανάψεις, στα MP3 από USB πολλές φορές χάνει το σημείο απ' όπου έπαιζε. Ή μπορεί να συνεχίσει από το σωστό κομμάτι, αλλά το επόμενο κομμάτι που θα παίξει να είναι το πρώτο που θα έπαιζε αν συνέδεες εκ νέου τη μνήμη USB.
- Δε θυμόταν την προηγούμενη ένταση ήχου μετά από mute.
- Σε κάποιον κόλλαγε και έπρεπε να γυρίσει το κλειδί του αυτοκινήτου 2-3 φορές μέχρι να δουλέψει πάλι κανονικά.
Θα ανεβάσω αργότερα φωτό που είχα αλλάξει το μήνυμα της πηγής όταν την ενεργοποιείς!! :116:'Ισως να μην είναι και τραγικά bugs, αλλά καλύτερα να μην υπήρχαν. Βέβαια φαντάζομαι ότι τα νεότερα μοντέλα θα έχουν αναβαθμισμένο software. Στο κατάστημα που το είδα κάθισα και έπαιξα λίγο με τα μενού του, και τουλάχιστον το μήνυμα χαιρετισμού μπορούσες να το αλλάξεις κανονικά.
Κανένα πρόβλημα σε αυτό!Τον θόρυβο κάποιοι τον είχαν ακούσει και κάποιοι άλλοι όχι. Σε κάποιον άλλο έβγαζε περίεργους θορύβους από τα ηχεία μετά από μία πολύ κρύα νύχτα (αλλά διορθώθηκε μετά από μεσολάβηση του service).
Μην ανησυχείτε. Η πηγή είναι πολύ καλή και άριστη αν συνυπολογίσουμε την τιμή της!!!Γενικά θα έλεγα πως αυτά μπορεί να συμβούν ως μεμονωμένα περιστατικά, αλλά μου φάνηκαν αρκετά μαζεμένα. Τώρα θα δείξει... από κοντά μου φάνηκε πολύ προσεγμένη η συσκευή και θέλω να ελπίζω για το καλύτερο! :107:
Απο ότι κοίταξα στις οδηγίες η φύσα που είναι στη φωτό δεξιά είναι του ρεύματος, και στη μέση των ηχείων
Οκ, όχι το χοντρό μαυρο βύσμα είναι το rca που είναι το sub out.Γιάννη χίλια ευχαριστώ!!!
Θα ανεβάσω αργότερα φωτό που είχα αλλάξει το μήνυμα της πηγής όταν την ενεργοποιείς!! :116:
Είναι και χαρακτηριστική αφού αναφέρω χρονολογία, τον τίτλο του περιοδικού που συνεργαζόμουν και το αυτοκίνητο!!
Αυτή είναι η λογικότερη κίνηση από αυτές που αναφέρεις.Όσο γιατο πώς θα τα συνδέσω, έλεγα να βάλω στον 4καναλο τα μπρος και πίσω ηχεία, και στον δικάναλο το sub.Θα έχω καλύτερη αποδοση (μιλάω για χειμώνα, γιατί το καλοκαίρι όταν το έχω ανοιχτό, τα πίσω καταργούνται γιατί κλείνει εκεί η κουκούλα, και εκτός αυτού δεν ακούω πολύ δυνατά όταν είναι ανοιχτό)
Μην σκεφτείς άλλο αυτή τη λύση......Θα παίξει χειρότερα....αν κάνω το εξής:
Γεφυρώνω τον 4κανάλο και βάζω εκεί το sub, στον δικάναλο βάζω τα οβαλ, και τα μπροστά(που στο μέλλον θα αλλάξω) τα τρέχω απο τον ενισυτή της πηγής?Δυναμώνει περισσότερο το sub και τα οβάλ σε αυτή την περίπωση?