Blind tests με "μικρή" βοήθεια και ωραία ευρήματα

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.411
Στο σεταπιον μου, απο την κολονα της ΔΕΗ μεχρι της πριζες και απο εκει σε ολα μα ολα ειναι καλωδιο ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΔΕΗ σας διαβεβαιω οτι πεζουν αριστα ιδιεταιρα στα χαμηλα
βεβαια τα μελη της ΕΒΙ μου λενε οτι εχει πολυ μπασσο, εγραψα παραπανω για τα μπασσα :)
Στην ψυχοακουστικη δεν μπορω να κανω τιποτα δεν γινεται
ΥΓ εχω θεμελιακη και πριβε γειωση 09 ομ μετης βροχες που πεσαν στα Γιαννενα μπορει να εχει παει πιο κατω :)
Τσουρέκια μας τα έχεις κάνει με την πριβέ θεμελιακή γείωση των 0,9 ομς.
Λες και παίζει ρόλο κάπου.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.569
Τα καλώδια στρατιωτικών προδιαγραφών είναι απείρως ανώτερα από αυτά του εμπορίου
Ομοίως τα τεθωρακισμένα οχήματα του στρατού.

Ωστόσο, τα τεθωρακισμένα αυτά οχήματα δεν είναι καλές επιλογές για χρήση ως ΙΧ αυτοκίνητα πόλης, ή ως αυτοκίνητα για να κάνεις βόλτες στην Ευρώπη, ένα ωραίο μεγάλο road trip.

Πάρε ένα Τέσλα ρε, ένα A1 της άουντι.

Ομοίως τα καλώδια στρατιωτικών προδιαγραφών, δεν είναι καθόλου καλές επιλογές για διάφορες χρήσεις στο οικιακό περιβάλλον, όπως:

1. Καλώδιο για το φορτιστή κινητού
2. Καλώδιο καφετιέρας
3. Καλώδιο ψυγείου
4. Καλώδιο λαμπατερ
5. Καλώδιο για το Ντακ
6. Καλώδιο για το μπλεντερ
7. Καλώδιο για τα λαμπάκια στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Κλπ κλπ κλπ.

Τυπικά καλώδια οικιακής χρήσης, αυτά είναι τα "σωστά", όλα τα άλλα είναι λάθος.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.942
Τσουρέκια μας τα έχεις κάνει με την πριβέ θεμελιακή γείωση των 0,9 ομς.
Λες και παίζει ρόλο κάπου.
JMF,΄τέτοια αντίδραση εξηγείται μονάχα άμα είχες υποστεί κι εσύ διακοπή ρεύματος τις προηγούμενες ημέρες... :biggrin:
Προσοχή πάντως άμα επεκταθεί η υπογειοποίηση των αγωγών από τη ΔΕΗ,αφού κάποιοι μπορεί να θέλουν να καμαρώνουν διαρκώς το καλώδιο καθώς θα κρέμεται από ιδιωτική για τη δική τους οικία κολώνα. :roflmao:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.411
Γενικά είμαι αναγκασμένος να υποστώ διάφορες διακοπές και κάποιες κρουστικές υπερτάσεις εδω που βρίσκομαι .
Δεν ασχολούμαι με την γείωση όμως. Υπάρχει πλήρης γείωση στο δικό ου δίκτυο με τρία χάλκινα παλούκια χωμένα μέσα στο 'έδαφος , σε συνδεσμολογία τριγώνου αν θυμάμαι καλά.
Και πάλι , δεν ασχολούμαι με την γείωση. Τέλος.
Ούτε πόσα ωμς έχει ούτε τίποτα.
Καμία από τις ηλεκτρονικές μου συσκευές δεν έχει γείωση.
Ισως μόνο ο JBL δεν είμαι σίγουρος.
Ολες οι άλλες , και είναι πολλές δεν έχουν.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.372
Τι εστί ΕΒΙ;
Ένωση Βλαμμένων Ιωαννίνων (ΕΒΙ).

Υπάρχει κι η Ένωση Βλαμμένων Κύπρου (ΕΒΚΥ). Βεβαίως, η προεξάρχουσα και πρώτη διδάξασα όλων, είναι η Ένωση Βλαμμένων Βορείου Ελλάδος (ΕΒΒΕ).

Reaction score
12.522
ρει διατι γελατε , αλλα που να ξερτε εσεις οτι το υγρο εδαφος κανει καλο στη γειωση:gamer:
Εγώ το ξέρω! Μέρα παρά μέρα ποτίζω τη γείωση στο μαγαζί!! Λες να χώσω εκεί το σύστημα; Έχω και καλές προϋποθέσεις για άριστο RT60 λόγω πρώτων υλών... Χμμμμ :p

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.499
Υπάρχει κι η Ένωση Βλαμμένων Κύπρου (ΕΒΚΥ). Βεβαίως, η προεξάρχουσα και πρώτη διδάξασα όλων, είναι η Ένωση Βλαμμένων Βορείου Ελλάδος (ΕΒΒΕ).
βεβαιως απεραντος σεβασμος στους πρωτους βλαμμενους :drinks: :party:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.499
καλωδια ΔΕΗ εχω σιαξει και αρχιτεκτονικης Μεσιε Μπουτια καλωδιο
αφου εβγαλα την τρομερη θωρακιση
εχω και audioquest για συγκριση με αυτα που σιαχνω, εχω και αλλα αλλα μου εφυγε ο γιος και εγω παπαλα δεν μπορω να αναρτησω φωτος, παλι καλλα που εβαλε κι αυτες το χρυσο μου :drinks:

Attachments

Last edited:

Reaction score
431
καλωδια ΔΕΗ
Στην τρίτη φωτογραφία βλέπω ότι χρησιμοποιείς καλώδιο (3χ4 το κόβω) για ηχεία αλλά όπως έχεις ενώσει τα δύο στο θετικό πόλο φοβάμαι οτι τα ηλεκτρόνια θα κάνουν πάρτυ μόνο στο + ενώ στην γείωση δεν θα χωράνε καλά!! σαν να οδηγάς σε εθνική οδό με 2 λωρίδες στην μια κατεύθυνση και μια στην άλλη.

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.499
για δοκιμη τα σιαξα στο δευτερο σεταπιον εχω και 2+2 και 3+3 , 4+4, :drinks: 5+5:lol:
σημερης εσιαξα καλωδιο με 7 κλωνους ανα κατευθυνση μονωμενα μεταξυ τους 05 χιλ το καθε ενα
τοπολογιας Μεσιε Μπουτια σιγα σιγα θα αυξανω τους κλωνους :drinks:

wnet

Nearfield
Reaction score
18.321
ΥΓ εχω θεμελιακη και πριβε γειωση 09 ομ μετης βροχες που πεσαν στα Γιαννενα μπορει να εχει παει πιο κατω :)
Έχω 0,9 Ohm αντίσταση στο ηλεκτρονικό τσιγάρο.... κάνεις λες και για ...audio; για γείωση; κάτι χρήσιμο; :p

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.738
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab