christos77
Master of Diffusion
- Reaction score
- 15.499
ρει διατι γελατε , αλλα που να ξερτε εσεις οτι το υγρο εδαφος κανει καλο στη γειωση

Τσουρέκια μας τα έχεις κάνει με την πριβέ θεμελιακή γείωση των 0,9 ομς.Στο σεταπιον μου, απο την κολονα της ΔΕΗ μεχρι της πριζες και απο εκει σε ολα μα ολα ειναι καλωδιο ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΔΕΗ σας διαβεβαιω οτι πεζουν αριστα ιδιεταιρα στα χαμηλα
βεβαια τα μελη της ΕΒΙ μου λενε οτι εχει πολυ μπασσο, εγραψα παραπανω για τα μπασσα
Στην ψυχοακουστικη δεν μπορω να κανω τιποτα δεν γινεται
ΥΓ εχω θεμελιακη και πριβε γειωση 09 ομ μετης βροχες που πεσαν στα Γιαννενα μπορει να εχει παει πιο κατω![]()
Ομοίως τα τεθωρακισμένα οχήματα του στρατού.Τα καλώδια στρατιωτικών προδιαγραφών είναι απείρως ανώτερα από αυτά του εμπορίου
JMF,΄τέτοια αντίδραση εξηγείται μονάχα άμα είχες υποστεί κι εσύ διακοπή ρεύματος τις προηγούμενες ημέρες...Τσουρέκια μας τα έχεις κάνει με την πριβέ θεμελιακή γείωση των 0,9 ομς.
Λες και παίζει ρόλο κάπου.
Ένωση Βλαμμένων Ιωαννίνων (ΕΒΙ).Τι εστί ΕΒΙ;
Εγώ το ξέρω! Μέρα παρά μέρα ποτίζω τη γείωση στο μαγαζί!! Λες να χώσω εκεί το σύστημα; Έχω και καλές προϋποθέσεις για άριστο RT60 λόγω πρώτων υλών... Χμμμμρει διατι γελατε , αλλα που να ξερτε εσεις οτι το υγρο εδαφος κανει καλο στη γειωση![]()
βεβαιως απεραντος σεβασμος στους πρωτους βλαμμενουςΥπάρχει κι η Ένωση Βλαμμένων Κύπρου (ΕΒΚΥ). Βεβαίως, η προεξάρχουσα και πρώτη διδάξασα όλων, είναι η Ένωση Βλαμμένων Βορείου Ελλάδος (ΕΒΒΕ).
Στην τρίτη φωτογραφία βλέπω ότι χρησιμοποιείς καλώδιο (3χ4 το κόβω) για ηχεία αλλά όπως έχεις ενώσει τα δύο στο θετικό πόλο φοβάμαι οτι τα ηλεκτρόνια θα κάνουν πάρτυ μόνο στο + ενώ στην γείωση δεν θα χωράνε καλά!! σαν να οδηγάς σε εθνική οδό με 2 λωρίδες στην μια κατεύθυνση και μια στην άλλη.καλωδια ΔΕΗ
Έχω 0,9 Ohm αντίσταση στο ηλεκτρονικό τσιγάρο.... κάνεις λες και για ...audio; για γείωση; κάτι χρήσιμο;ΥΓ εχω θεμελιακη και πριβε γειωση 09 ομ μετης βροχες που πεσαν στα Γιαννενα μπορει να εχει παει πιο κατω![]()
Πφφφφφ, έχω 0.5ΩΈχω 0,9 Ohm αντίσταση στο ηλεκτρονικό τσιγάρο.... κάνεις λες και για ...audio; για γείωση; κάτι χρήσιμο;![]()