- Reaction score
- 5
Αστεία αστεία, εμένα περιμένετε να γράψω πρώτος :happy_8: ελπίζω να το παραλάβω πριν από το σαββατοκύριακο ώστε να σας βοηθήσω :happy_9:
:respect:
Αργείς πολύ και μας καθυστερείς όλους μας στο να σε αντιγράψουμε. Έχουμε χάσει τον ύπνο μας λέμε....Αστεία αστεία, εμένα περιμένετε να γράψω πρώτος :happy_8: ελπίζω να το παραλάβω πριν από το σαββατοκύριακο ώστε να σας βοηθήσω :happy_9:
Εφιαλτικό μου φαίνεται να ακούς 7 φορές το ίδιο κομμάτι πάντως.
(ακόμη δεν το παρέλαβα).
Συνεχίζω από εδώ.
Στο παρόν thread θα δοθούν οι απαντήσεις από όλους τους συμμετέχοντες στο test.
Αυτό που πρέπει να μας πει ο καθένας, είναι κατ' αρχάς σε ποιά θέση, (track number), είναι το αυθεντικό αρχείο και σε ποιά αυτό που προήλθε από mp3. Το κάθε cd έχει 7 φορές γραμμένο το ίδιο κομμάτι. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει συνεπώς να μας πούνε την άποψή τους και για τα 7 κομμάτια.
Επίσης, στην παραπάνω απάντηση, θα πρέπει να συμπεριληφθεί και μια σειρά προτίμησης (βαθμολογία από το 1 έως το 7), με βάση την ηχητική απόδοση του κάθε κομματιού, κατά την γνώμη του κάθε ακροατή. Έτσι η τελική μορφή της απάντησης θα πρέπει να έχει την παρακάτω μορφή:
Track No1. mp3-6
Track No2. mp3-2
Track No3. αυθεντικό-1
Track No4. mp3-3
Track No5. mp3-4
Track No6. mp3-5
Track No7. mp3-7
- Παρακαλώ να τηρηθεί από όλους το παραπάνω, έτσι ώστε να είναι εύκολη η παρουσίαση των αποτελεσμάτων.
Καλά ρε, 5 θέματα, 1500 posts και τώρα κατάλαβες τι γίνεται?... :cool_11:
Μη το παιρνεις τοσο πατριωτικα. Το πολυ πολυ να πεσουμε εξω. Σιγα τα ωα.Χμ...θα προτιμούσα μια διαδικασία όπου στέλνουμε PM με τις απαντήσεις μας, και στο τέλος κοπιάρονται όλα εδώ. Κι αυτό γιατί αναμφίβολα θα επηρεαστούμε από τους πρώτους, θα κάτσουμε να ακούμε ξανά και ξανά αυτά που έβαλαν αυτοί ως mp3, και τελικά, δεν θα είμαστε υποκειμενικοί στις κρίσεις μας, αλλά αυθυυποβαλλόμενοι...
Τώρα βέβαια, αν συνειδητοποιήσει ο καθένας μας ότι οι πρώτοι ΜΠΟΡΕΙ να είναι και ΛΑΘΟΣ, τότε ίσως δεν επηρεαστούμε πολύ...
Fixed! :crazy_3:Αλλιώς μας βλέπω κανα μήνα να ξεροσταλιάζουμε..και στο τέλος να διαλέγουμε πάλι στην τύχη!
Είναι σα spoiler, κι εγώ συμφωνώ με το πμ. :cool_4:Μη το παιρνεις τοσο πατριωτικα. Το πολυ πολυ να πεσουμε εξω. Σιγα τα ωα.