CD from MP3, ομαδικό test...

Reaction score
2
Κατσε ρε μαστορη, τι βιασυνες ειναι αυτες. Βαφουμε, δεν εχουμε χωρο ακομα. Θες να γινει καμια στραβη και να μην βρουμε τις διαφορες? :happy_9: :happy_9:

Reaction score
5
Εχμ, δηλωνω πως επειδη εχω πολυ δουλεια θα μπορεσω να δωσω την δικη μου απαντηση το Σαββατο του Λαζαρου

:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:
Με το πάσο σας.. δεν σας βιάζει κανένας, και προπαντός ακουστέ προσεκτικά και αξιολογείστε σωστά. Μην τους ακούτε το παρόν τεστ είναι πρωταρχικής σημασίας και βαρύτητας για την προσωπική σας άποψη σε ότι έχει να κάνει με τις προσωπικές εκτιμήσεις και απόψεις περί ήχου σε ετούτο εδώ το forum. :cool_4:

Χρησιμοποιήστε για να αξιολογήσετε 2 πήγες η και συστήματα για να βεβαιωθείτε η να συγχυστείτε ακόμα περισσότερο. :happy_9: Καλή επιτυχία. :beer:

Φανταστείτε πόσο καλύτερο θα είναι το περιβάλλον και πόσο εύκολα θα αποστομώνουμε τον Κόγια την επόμενη φορά όταν ισχυριστεί ότι δεν υπάρχουν διαφορές όταν η πλειοψηφία εντοπίσει το καθαρό κομμάτι. :cool_1:

:respect:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Για κάτσε ρε μεγάλε, τι οδηγίες είναι τούτες? Αφού οι διαφορές κάνουν ΜΠΑΜ!... :cool_11::cool_11:

Reaction score
5
ΜΠΑΜ κάνουν οι διαφορές η ουσία είναι να έχουν σωστή άποψη και εκτίμηση για το ποιο είναι το καθαρό κομμάτι. Εδώ είναι που θα κριθεί ο κάθε διαγωνιζόμενος. :smoking:

Reaction score
4.709
Και εγώ το παρέλαβα σήμερα . Ακρόαση το Σ/Κ γιατί πρέπει να εξοπλιστώ με πολύ πολύ υπομονή για να αντέξω 7 φορές το κομμάτι.

Reaction score
13
Εχμ, δηλωνω πως επειδη εχω πολυ δουλεια θα μπορεσω να δωσω την δικη μου απαντηση το Σαββατο του Λαζαρου

:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:
Α ωραια. Θα μπορεσεις να δωσεις του Λαζαρου την δικη σου απαντηση το Σαββατο ? :bravo:

Αντε γιατι η υπομονη εχει και τα ορια της. Λιγη ακομη μεχρι το Σαββατο. ΟΧΙ παραπερα ομως .....

Reaction score
3.483
Τα tracks 3 & 6 είναι τα ασυμπίεστα ( CDDA)
Tα υπόλοιπα είναι MP3 ( MPEG).

Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να βαθμολογήσω ποιο MP3 μου άρεσε καλύτερα.
Τουλάχιστον σε αυτή τη φάση, αργότερα θα σας πω.

Μόλις πριν λίγο τα άκουσα για 5 λεπτά.

Σας ευχαριστώ για το CD που μου στείλατε.

Reaction score
4.709
Μήπως θα ήταν καλύτερα να τα στέλναμε σε πμ στον Ν.Τσαρουχα για να μην επηρεαστούν οι συμμετέχοντες ??

Reaction score
5
Διάβασε λίγο παραπάνω το thread...

Παρέλαβα κι εγώ εψές βράδυ, Ευχαριστώ!
Θα προσπαθήσω σήμερα ή αύριο να δώσω γνώμη.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ωπ! Καλώς το καρντάσι τον Μάκη.
Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα άποψη. Ο Μάκης, αναγνώρισε ως αυθεντικό το πρώτο track αλλά προτίμησε ηχητικά το track No7.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τα tracks 3 & 6 είναι τα ασυμπίεστα ( CDDA)
Tα υπόλοιπα είναι MP3 ( MPEG).

Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να βαθμολογήσω ποιο MP3 μου άρεσε καλύτερα.
Τουλάχιστον σε αυτή τη φάση, αργότερα θα σας πω.

Μόλις πριν λίγο τα άκουσα για 5 λεπτά.

Σας ευχαριστώ για το CD που μου στείλατε.
Ναι ε?

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.347
Λοιπόν... τα δικά μου αποτελέσματα. 1) τα 3 και 7 είναι τα αυθεντικά 2) τα 1, 2 , 4 είναι MP3 καλής ποιότητας (δεν ξεχωρίζω κάποιες διαφορές). 3) το 5 είναι MP3 'χαμηλότερης' ποιότητας 4) το 6 είναι MP3 , το 'χειρότερο' απ' όλα. Η ακρόαση έγινε με τα ταπεινά Altec Lansing του PC μου. Άντε να δούμε τι θα δούμε!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Λοιπόν... τα δικά μου αποτελέσματα. 1) τα 3 και 7 είναι τα αυθεντικά 2) τα 1, 2 , 4 είναι MP3 καλής ποιότητας (δεν ξεχωρίζω κάποιες διαφορές). 3) το 5 είναι MP3 'χαμηλότερης' ποιότητας 4) το 6 είναι MP3 , το 'χειρότερο' απ' όλα. Η ακρόαση έγινε με τα ταπεινά Altec Lansing του PC μου. Άντε να δούμε τι θα δούμε!
Τι μου λες?

Reaction score
4
Απάντηση: CD from MP3, ομαδικό test...

Δύσκολη άσκηση μας βάλατε !
Είπαμε κάτι φυσικό αλλά όχι και έτσι....εδώ πρέπει να είσαι μαέστρος ώστε να ξεχωρίσεις τα όργανα και την έκταση τους...
Προσωπική μου άποψη είναι ότι χρειάζεται χρόνο για να γνωρίσεις το κομμάτι και μετά να καταλάβεις τις διαφορές. Διαφορά εντόπισα στις στάθμες αλλά δεν νομίζω ότι αρκεί.

Αλήθεια...με ποιο τρόπο εξετάζετε το cd ;
Δηλαδή ακούτε λίγο από το καθένα..., τα ακούτε ολόκληρα..., τι εξετάζετε από αυτό που ακούτε.. ;
Δώστε καμία οδηγία.

Υ.Γ. Στα περί ηχογράφησης:
Κάποιος κάνει φασαρία....:happy_9:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.830
Members
38.504
Νεότερο μέλος
leftos