- Reaction score
- 2
Κατσε ρε μαστορη, τι βιασυνες ειναι αυτες. Βαφουμε, δεν εχουμε χωρο ακομα. Θες να γινει καμια στραβη και να μην βρουμε τις διαφορες? :happy_9: :happy_9:
Με το πάσο σας.. δεν σας βιάζει κανένας, και προπαντός ακουστέ προσεκτικά και αξιολογείστε σωστά. Μην τους ακούτε το παρόν τεστ είναι πρωταρχικής σημασίας και βαρύτητας για την προσωπική σας άποψη σε ότι έχει να κάνει με τις προσωπικές εκτιμήσεις και απόψεις περί ήχου σε ετούτο εδώ το forum. :cool_4:Εχμ, δηλωνω πως επειδη εχω πολυ δουλεια θα μπορεσω να δωσω την δικη μου απαντηση το Σαββατο του Λαζαρου
![]()
:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:
Στα κανανε χαλια ε ? Δοκιμασε το Pulvo :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: σε Spray, και μην ξαναπαιξεις με αυτην την παρεα.Αυτο το ΜΠΑΜ δεν εχω ακουσει ακομα και ανησυχω...:cool_11:
Α ωραια. Θα μπορεσεις να δωσεις του Λαζαρου την δικη σου απαντηση το Σαββατο ? :bravo:Εχμ, δηλωνω πως επειδη εχω πολυ δουλεια θα μπορεσω να δωσω την δικη μου απαντηση το Σαββατο του Λαζαρου
:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:
Ναι ε?Τα tracks 3 & 6 είναι τα ασυμπίεστα ( CDDA)
Tα υπόλοιπα είναι MP3 ( MPEG).
Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να βαθμολογήσω ποιο MP3 μου άρεσε καλύτερα.
Τουλάχιστον σε αυτή τη φάση, αργότερα θα σας πω.
Μόλις πριν λίγο τα άκουσα για 5 λεπτά.
Σας ευχαριστώ για το CD που μου στείλατε.
Τι μου λες?Λοιπόν... τα δικά μου αποτελέσματα. 1) τα 3 και 7 είναι τα αυθεντικά 2) τα 1, 2 , 4 είναι MP3 καλής ποιότητας (δεν ξεχωρίζω κάποιες διαφορές). 3) το 5 είναι MP3 'χαμηλότερης' ποιότητας 4) το 6 είναι MP3 , το 'χειρότερο' απ' όλα. Η ακρόαση έγινε με τα ταπεινά Altec Lansing του PC μου. Άντε να δούμε τι θα δούμε!