CD from MP3, ομαδικό test...

Reaction score
5
Παραπροχτες το παρελαβα . Σημερα προτακουσα στο μαγαζι 5 - 6 λεπτα στα πεταχτα . Καλα πιο εκνευριστικο κομματι δεν βρηκες ρε Νικο ;

Το Σ/Κ θα το αξιολογησω .
Μήπως έδωσες τυχαία πάνω στα mp3 και εκνευρίστηκες? :cool_11:

Πάντως με ηχογράφηση του 1971 εγώ διατηρώ πολλές επιφυλάξεις και για την ποιότητα. του κομματιού.

Για αυτό εγώ επέμενα cd με πολλές ηχογραφήσεις αφού θα υπήρχε μεγαλύτερη αξιοπιστία στο τεστ.

Anyway, με ζαπινγκ a-b-g-d … θα περάσουμε και αυτήν την δοκιμασία....

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Πάντως με ηχογράφηση του 1971 εγώ διατηρώ πολλές επιφυλάξεις και για την ποιότητα. του κομματιού.
Μην αρχίζουμε τις δικαιολογίες ρε... :happy_9:
Η ηχογράφηση είναι ΚΟΡΥΦΑΙΑ! (έχω παραθέσει στοιχεία μπορείς να το cψάξεις στο internet).

Νικο, μηπως να γραφαμε και το συστημα με το οποιο ακουμε ?
Δεν το βρίσκω απαραίτητο Μιχάλη. Γιατί να το κουράσουμε τόσο? Από την άλλη όποιος θέλει, ας μας πει.

Χμ...θα προτιμούσα μια διαδικασία όπου στέλνουμε PM με τις απαντήσεις μας, και στο τέλος κοπιάρονται όλα εδώ. Κι αυτό γιατί αναμφίβολα θα επηρεαστούμε από τους πρώτους, θα κάτσουμε να ακούμε ξανά και ξανά αυτά που έβαλαν αυτοί ως mp3, και τελικά, δεν θα είμαστε υποκειμενικοί στις κρίσεις μας, αλλά αυθυυποβαλλόμενοι...
Τώρα βέβαια, αν συνειδητοποιήσει ο καθένας μας ότι οι πρώτοι ΜΠΟΡΕΙ να είναι και ΛΑΘΟΣ, τότε ίσως δεν επηρεαστούμε πολύ...
Δεν συμφωνώ. Μέσα στο παιχνίδι που κάνουμε, είναι και τα παραπάνω. Αν κάποιος επηρεάζεται τόσο εύκολα, κακό θα κάνει μόνον στον εαυτό του. Όμως δεν χρειάζεται να δίνουμε τόση μεγάλη σημασία σε αυτήν την ιστορία.
Όπως πολύ σωστά είπε ο Μιχάλης:
Μη το παιρνεις τοσο πατριωτικα. Το πολυ πολυ να πεσουμε εξω. Σιγα τα ωα.
Παραπροχτες το παρελαβα . Σημερα προτακουσα στο μαγαζι 5 - 6 λεπτα στα πεταχτα . Καλα πιο εκνευριστικο κομματι δεν βρηκες ρε Νικο ;

Το Σ/Κ θα το αξιολογησω .
Δεν έχεις δίκιο. Το κομμάτι είναι απίστευτα μελωδικό και πολύ εύκολο. Ήθελα να βάλω κάτι πιο δύσκολο αλλά είπα να μην σας μπλέξω. :cool_4:
Γιατί όμως το ψειρίζεις τόσο? Άκουσε και πες. Υποτίθεται ότι εσύ τις διαφορές τις ακούς σε dt βρε.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Γενικά...
Μην τρελαίνεστε ρε παιδιά. Δεν γράφουμε διαγώνισμα ούτε θα κακοχαρακτηρίσουμε κανέναν από τις απαντήσεις του. ΕΜΕΙΣ, δεν κάνουμε τέτοια πράγματα. :cool_4:

Οπότε ξεκινήστε να βάζετε απαντήσεις με το φορμά που έδωσα στην αρχή. Όχι τίποτε άλλο, θα αρχίσει να μας δουλεύει κι ο σΚαφάτος... :happy_9:

Reaction score
464
Το παρέλαβα και εγώ.Ευχαριστώ.Μια πρώτη δοκιμή σε μίνι δεν άκουσα διαφορές.Έπεται συνέχεια.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: CD from MP3, ομαδικό test...

Οπότε ξεκινήστε να βάζετε απαντήσεις με το φορμά που έδωσα στην αρχή.
Kαλά, κάτσε να μου έρθει το DAC και θα σας κάνω ρόμπα! :happy_2:

Με μία πρώτη ακρόαση το μόνο που έχω να πω είναι πως χαίρομαι που δεν ανήκω στο στρατόπεδο αυτών που έλεγαν πως οι διαφορές κάνουν "μπαμ"... :happy_4:

Reaction score
1.772
λοιπον διαμαρτυρομαι γιατι ο κωστας φ εχει κοληση ολη την ομαδα του ηρακλειου και δεν παραδινη τα δισκακια μηπως παρη το καινουργιο του dac.

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: CD from MP3, ομαδικό test...

Με μία πρώτη ακρόαση το μόνο που έχω να πω είναι πως χαίρομαι που δεν ανήκω στο στρατόπεδο αυτών που έλεγαν πως οι διαφορές κάνουν "μπαμ"... :happy_4:
+1

Reaction score
5
Μην αρχίζουμε τις δικαιολογίες ρε... :happy_9:
Η ηχογράφηση είναι ΚΟΡΥΦΑΙΑ! (έχω παραθέσει στοιχεία μπορείς να το cψάξεις στο internet).
Ποτέ θα έρθει αυτή η ΚΟΡΥΦΑΙΑ! Ηχογράφηση να ξεμπερδεύουμε!!

ΚΟΡΥΦΑΙΑ για τα δεδομένα του 71 θα εννοείς μάλλον. :happy_8: Δεν λέω θα είναι κάπως καλύτερη από τις ηχογραφήσεις εποχής Elvis Presley )(

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: CD from MP3, ομαδικό test...

λοιπον διαμαρτυρομαι γιατι ο κωστας φ εχει κοληση ολη την ομαδα του ηρακλειου και δεν παραδινη τα δισκακια μηπως παρη το καινουργιο του dac.
Πάμε για καφέ αύριο να σας το δώσω ρε ρεμάλια.. Ορίστε... Φαγωθήκατε... Θα μου κεράσετε τον καφέ (και το παγωτό και τη βάφλα και τη σόδα) και θα παραλάβετε το δισκάκι σας! "happy_1"

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
ΚΟΡΥΦΑΙΑ για τα δεδομένα του 71 θα εννοείς μάλλον. :happy_8: Δεν λέω θα είναι κάπως καλύτερη από τις ηχογραφήσεις εποχής ElvisPresley )(
Κορυφαία εννοώ από όλες τις απόψεις και φυσικά όχι μόνον για την εποχή της αλλά και για σήμερα. Από τις καλές στιγμές της Deutsche Grammophon.

Και αυτό που λέω είναι καρα-τσεκαρισμένο, τόσο στο δικό μου σύστημα, όσο και σε άλλα. Χθες πχ το άκουσα στον μεσιέ Χουρμουζιάδη με το γνωστό set Β&W + Classe. Όλα ήταν υπέροχα, τόσο η ορχήστρα (σε παλμό, όγκο και συχνοτικό περιεχόμενο), όσο και η εξαιρετική πληροφορία χώρου. Όλα δίνουν μια αληθοφάνεια, χωρίς περιττές εξάρσεις και εντυπωσιασμούς. Αν κάποιος δε, αναζητήσει και ακούσει το σύνολο της όπερας, θα καταλάβει ακριβώς για τι πράγμα μιλάω.

Μπορεί να μην είναι η καλύτερη ηχογράφηση του πλανήτη, αλλά είναι μια πραγματικά πολύ καλή ηχογράφηση. Το 1971 δεν λέει απολύτως τίποτα. Υπάρχουν εξαιρετικές ηχογραφήσεις ακόμη παλαιότερες...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Εχμ, δηλωνω πως επειδη εχω πολυ δουλεια θα μπορεσω να δωσω την δικη μου απαντηση το Σαββατο του Λαζαρου

:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.355
Εχμ, δηλωνω πως επειδη εχω πολυ δουλεια θα μπορεσω να δωσω την δικη μου απαντηση το Σαββατο του Λαζαρου

/quote]

Δηλαδή θα απαντήσεις το Σάββατο στο Μάριο;;; :happy_2:

Reaction score
1.772
Re: Απάντηση: Re: CD from MP3, ομαδικό test...

Πάμε για καφέ αύριο να σας το δώσω ρε ρεμάλια.. Ορίστε... Φαγωθήκατε... Θα μου κεράσετε τον καφέ (και το παγωτό και τη βάφλα και τη σόδα) και θα παραλάβετε το δισκάκι σας! "happy_1"
χιχιχι.

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=40631

μην περιμενης βαφλα βεβαια.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Καλά βρε σεις, ούτε ένας?...
Σιγά το πράμα. Άντε να τελειώνουμε.

- Θα αρχίσω να υποψιάζομαι ότι έχουν πάρει φωτιά τα pc και τα σοφτγουέρια για να δώσουμε απατήσεις εκ του ασφαλούς. :pc:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Ενας (Ημι)θεος το ξερει.
Τι λες μωρέ? Εγώ χαμπάρι δεν είχα πάρει από την όλη ιστορία. wall_1

Αισθάνομαι παραμελημένος... :-(

ΕΜΕΙΣ, δεν κάνουμε τέτοια πράγματα. :cool_4:
Θα έσκαγες αν δεν την πέταγες τη σπόντα παλιοβόρειε. :cool_11:

Staff online

• abcd