CD from MP3, ομαδικό test...

Reaction score
5
Έλεος!!!
Εκτός που κάποιοι αμφισβητούν την ακουστική ικανότητα συλλήβδην πολλών μελών του avsite, υποτιμούν και την νοημοσύνη μας!
Αν δεν ξέρετε να χρησιμοποιήσετε απλές εφαρμογές PC και δεν ξέρετε τι είναι φασματική ανάλυση/συχνοτική ανάλυση, ή να διαβάζετε μια γραφική παράσταση, τουλάχιστον μην το διαλαλείτε! Γίνεστε ρεζίλι, δεν το καταλαβαίνετε;

Reaction score
13
Έχω μια καλύτερη πρόταση.
Εγώ λέω να το φέρει σε εσένα να το μετρήσεις. :cool_4:

Όμως ο Ρένος δεν τις χρειάζεται τις μετρήσεις. Στηρίζεται πάντα στα αυτιά του. Και ποιός είναι αυτός ο "audiograbber" που θα του πει αν ακούει διαφορές? Μερικά πράγματα η επιστήμη δεν τα έχει εφεύρει ακόμη... :happy_9:
Νικο (και Ρενο) pls. Δεν χρειαζονται πικρα σχολια. Εγω προκειμενου να τελειωσουμε με αυτο το σηριαλ λεω οτι δεν χρειαζεται τιποτε παραπανω απο ενα περασμα απο αυτο το προγραμμα, που το βρισκει κανεις πανευκολα τριγυρω.

Reaction score
2
Δεν κανετε και κανα καραοκε τεστ,να γελασουμε παρα πανω.........Τραγουδατε εσεις να γελ....ε...να αναγνωριζουμε φωνες εμεις.Διαλεγω κομματι. ΕΞΩ ΑΠ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΕΞΩ ΑΠ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ !!!!!! Εισαστε φοβεροι και τρομεροι τελικα.

Reaction score
1.772
Έλεος!!!
Εκτός που κάποιοι αμφισβητούν την ακουστική ικανότητα συλλήβδην πολλών μελών του avsite, υποτιμούν και την νοημοσύνη μας!
Αν δεν ξέρετε να χρησιμοποιήσετε απλές εφαρμογές PC και δεν ξέρετε τι είναι φασματική ανάλυση/συχνοτική ανάλυση, ή να διαβάζετε μια γραφική παράσταση, τουλάχιστον μην το διαλαλείτε! Γίνεστε ρεζίλι, δεν το καταλαβαίνετε;
απιστευτο.

και πως εφτασες σε αυτο το συμπερασμα;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Νικο (και Ρενο) pls. Δεν χρειαζονται πικρα σχολια. Εγω προκειμενου να τελειωσουμε με αυτο το σηριαλ λεω οτι δεν χρειαζεται τιποτε παραπανω απο ενα περασμα απο αυτο το προγραμμα, που το βρισκει κανεις πανευκολα τριγυρω.
Εσύ καλά λες αλλά υπονοείς ότι μπορεί να το βρει και ο Ρένος, είσαι σίγουρος?... :happy_9:

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Ρενο ειναι απλο. Περασε τα δυο αυτα κομματια απο το audiograbber και δες το check sum του καθενος. Εαν δεν το βρεις ολοιδιο τοτε θα εχεις δικιο να πεις οτιδηποτε. Εαν ομως ειναι ιδιο τοτε ....
Αν υποθεσουμε οτι το "αυθεντικο" Νο5 κατα Τσαρουχα ειναι πραγματι αυθεντικο (ανευ επεμβασεων) αποκλειεις την περιπτωση ν ακουγεται διαφορετικα (και χειροτερα) απο το Νο1 αυθεντικο ;;;

Εισαι σιγουρος οτι αν γραψεις ενα κομματι 15 φορες σ ενα cd θ ακουγεται ακριβως το ιδιο ;

Αλλωστε εγω εχω το cd στα χερια μου και η δευτερη προσεκτικοτερη ακροαση μεταξυ των δυο tracks επιβεβαιωσε την αρχικη εκτιμηση .

Οσον αφορα την προταση σου να το τσεκαρω με ενα προγραμμα λογισμικου .....ο Ν. Τσαρουχας δηλωσε αλλωστε οτι ξερει τον τροπο να κανει τα tracks μη ανιχνευσιμα απο λογισμικο .
Το διαβασες αυτο λοιπον ;; http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=551312&postcount=326

"....Πρέπει να σημειώσω ότι υπάρχει τρόπος έτσι ώστε το mp3 που θα παραχθεί από το αυθεντικό, να μην μπορεί να το ξεχωρίσει ΚΑΝΕΝΑ λογισμικό..."

Αυτα εγραψε ο Νικος Τσαρουχας .

Αρα δεν ειναι ασφαλης η ταυτοποιηση των δυο κομματιων μεσω λογισμικου .

Οσον αφορα τα απαξιωτικα σχολια στις δυνατοτητες μου να βρω η οχι ενα προγραμμα απο μερικους ειρωνες εχω να παρατηρησω οτι οι ιδιοι χρειαζονται επειγοντως format και επανεγκατασταση ηθικου λογισμικου .

Reaction score
10
Καποτε ο g.kar ειχε κανει ενα τεστ με το ιδιο κομματι αντιγραμμενο πολλες φορες σε cd με τα ιδια χαρακτηριστικα, και οσο πηγαινες προς το τελος του cd ο ηχος αλλαζε. Οποτε δεν αποκλειω αυτο που λεει ο Ρενος.

Reaction score
5
Αν υποθεσουμε οτι το "αυθεντικο" Νο5 κατα Τσαρουχα ειναι πραγματι αυθεντικο (ανευ επεμβασεων) αποκλειεις την περιπτωση ν ακουγεται διαφορετικα (και χειροτερα) απο το Νο1 αυθεντικο ;;;

Εισαι σιγουρος οτι αν γραψεις ενα κομματι 15 φορες σ ενα cd θ ακουγεται ακριβως το ιδιο ;
κι εγώ ακουγα διαφορές ανάμεσα στα γνήσια δικά μου Tracks...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Δεν κανετε και κανα καραοκε τεστ,να γελασουμε παρα πανω.........Τραγουδατε εσεις να γελ....ε...να αναγνωριζουμε φωνες εμεις.Διαλεγω κομματι. ΕΞΩ ΑΠ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΕΞΩ ΑΠ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ !!!!!! Εισαστε φοβεροι και τρομεροι τελικα.
Αγαπητε Μανο, θα μπορουσες σε παρακαλω να μου διευκρινησεις ποιοι ακριβως ειναι οι "εσεις", "εισαστε" κλπ?

Μετα, εαν εχεις την καλωσυνη και υπομονη βεβαια, θα ηθελα να μου πεις τι ειναι αυτο που διαχωριζει τους ανθρωπους οταν αυτοι εχουν διαφορετικες αντιληψεις στον χωρο του hi fi(hi end) και μονο?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Καποτε ο g.kar ειχε κανει ενα τεστ με το ιδιο κομματι αντιγραμμενο πολλες φορες σε cd με τα ιδια χαρακτηριστικα, και οσο πηγαινες προς το τελος του cd ο ηχος αλλαζε. Οποτε δεν αποκλειω αυτο που λεει ο Ρενος.
Πόσο σίγουρος είσαι ότι ήταν το ίδιο κομμάτι αντιγραμμένο απλά, πολλές φορές? Αλήθεια ποιό είχες προτιμήσει?

Reaction score
10
E λες να μην μας το ειπε??Οσο πηγαινες προς το τελος του cd ακουγοταν πιο ζεστα ισως......

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Αλλωστε εγω εχω το cd στα χερια μου και η δευτερη προσεκτικοτερη ακροαση μεταξυ των δυο tracks επιβεβαιωσε την αρχικη εκτιμηση .

Οσον αφορα την προταση σου να το τσεκαρω με ενα προγραμμα λογισμικου .....ο Ν. Τσαρουχας δηλωσε αλλωστε οτι ξερει τον τροπο να κανει τα tracks μη ανιχνευσιμα απο λογισμικο .
Το διαβασες αυτο λοιπον ;; http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=551312&postcount=326

"....Πρέπει να σημειώσω ότι υπάρχει τρόπος έτσι ώστε το mp3 που θα παραχθεί από το αυθεντικό, να μην μπορεί να το ξεχωρίσει ΚΑΝΕΝΑ λογισμικό..."

Αυτα εγραψε ο Νικος Τσαρουχας .

Αρα δεν ειναι ασφαλης η ταυτοποιηση των δυο κομματιων μεσω λογισμικου .

Οσον αφορα τα απαξιωτικα σχολια στις δυνατοτητες μου να βρω η οχι ενα προγραμμα απο μερικους ειρωνες εχω να παρατηρησω οτι οι ιδιοι χρειαζονται επειγοντως format και επανεγκατασταση ηθικου λογισμικου .
Σταμάτα επιτέλους να ξεφτιλίζεσαι. Δεν είσαι σε θέση να αναφέρεσαι σε ηθικές. Αν το ξανακάνεις θα έχεις πρόβλημα, θα σταματήσω να σε λυπάμαι...

Reaction score
250
Απάντηση: Re: CD from MP3, ομαδικό test...

Αν υποθεσουμε ........
Ρένο αν θέλεις σε παρακαλώ μπορείς να μου δανείσεις

το cd που σου έστειλε ο Νικος;

Επειδή οι "επανεγκαταστάσεις ηθικού λογισμικού" είναι

βαριές κουβέντες δώσε μου την δυνατότητα να το ακούσω

και εγώ προσωπικά και θα το ελέγξω όσον αφορά στην εγγραφή του

με τον πιο κατάλληλο τρόπο !

Μην ξεχνάς ότι η κόρη μου παίρνει πτυχίο στην πληροφορική

και τηλεπικοινωνίες από το πανεπιστήμιο της Αθήνας

και ένα μέρος της παρέας της ασχολείται σε προπτυχιακό

και μεταπτυχιακό επίπεδο με τα θέματα του λογισμικού

συμπίεσης και παρέμβασης σε σήματα "ήχου" και όχι μόνο !

Αν έχεις δίκιο θα το αναφέρω ευθέως !

Αν όχι τότε θα αποκατασταθεί μια αλήθεια που τώρα αμφισβητείται

από εσένα .....

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.949
Τιμή μου.

(Για τα υπόλοπα, απαξιώ να απαντήσω, καθώς προσβάλουν ακόμη και τη νοημοσύνη των μαρουλιών).

Reaction score
313
Απάντηση: CD from MP3, ομαδικό test...

:rei::rei::rei:
Ε, λοιπόν, ας κάνουμε ένα άλλο τεστ:
- Ας πάρουμε μία ηχογράφηση ενός κομματιού, κοινά αποδεκτού.
- Ας το επεξεργαστεί ο Ανδρέας, είτε μόνος του, είτε με ΕΝΑΝ (μόνο) "βοηθό".
- Ας γραφτούν πέντε διαφορετικά δισκάκια, με διαφορετική θέση των κομματιών.
- Ας δοθούν τα ακριβή στοιχεία σε έναν...συμβολαιογράφο (!). :mrgreen:
- Ας μαζευτούμε, όσοι θέλουμε/μπορούμε, σε έναν "χώρο" κοινά αποδεκτό.
- Ας "δούμε" τι θα...ακούσουμε". :crazy_4:

Έπειτα...ας "πλακωθούμε"...:mad_4: :mad_4: :mad_4:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: CD from MP3, ομαδικό test...

Ρένο αν θέλεις σε παρακαλώ μπορείς να μου δανείσεις

το cd που σου έστειλε ο Νικος;

Επειδή οι "επανεγκαταστάσεις ηθικού λογισμικού" είναι

βαριές κουβέντες δώσε μου την δυνατότητα να το ακούσω

και εγώ προσωπικά και θα το ελέγξω όσον αφορά στην εγγραφή του

με τον πιο κατάλληλο τρόπο !

Μην ξεχνάς ότι η κόρη μου παίρνει πτυχίο στην πληροφορική

και τηλεπικοινωνίες από το πανεπιστήμιο της Αθήνας

και ένα μέρος της παρέας της ασχολείται σε προπτυχιακό

και μεταπτυχιακό επίπεδο με τα θέματα του λογισμικού

συμπίεσης και παρέμβασης σε σήματα "ήχου" και όχι μόνο !

Αν έχεις δίκιο θα το αναφέρω ευθέως !

Αν όχι τότε θα αποκατασταθεί μια αλήθεια που τώρα αμφισβητείται

από εσένα .....
Τα παρακάτω μέλη έχουν ακριβώς το ίδιο cd με τον Μαρίνο.
Δημήτριος Ντοκατζής
Subcode
Chris141266
Nicholas
LUXMAN
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ
NIX

Όποιος θέλει μπορεί να δώσει επίσης το cd του στον Βασίλη για να το τσεκάρει.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: CD from MP3, ομαδικό test...

Αν ήμουν Αθήνα θα σας πρότεινα να έρθουν 4-5 μέλη του forum απο το σπίτι μου, να γράψουμε μαζί ένα δισκάκι (με τη διαδικασία που ακολούθησε ο Νίκος) και να το πάμε στο μαγαζί του Μαρίνου.

Εκεί θα του δώσουμε όσο χρόνο θέλει να το ακούσει στο σύστημα της επιλογής του (απο αυτά που έχουν στο μαγαζί - μην ακούσει σε τίποτα ψωρό-B&W και μπερδευτεί), θα πιούμε ένα καφεδάκι και θα περιμένουμε την ετυμηγορία του.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.841
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo