CLASSIC THORENS CLUB!

Reaction score
1.547
Απάντηση: CLASSIC THORENS CLUB!

μερικες φωτο απο την ανακατασκευη του 166 μου! θα ηθελα ιδεες για την 23mm τρυπα που πρεπει να κανω στο αρμ μπορντ !!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Κλείδωσε την ανάρτηση να μην κουνάει,και με κάποιο τέτοιο βρες το σημείο που πρέπει να γίνει η τρύπα .
Πάρε μια πεταλούδα διάτρησης 24 mm και κάνε την τρύπα . Ας είναι ελάχιστα μεγαλύτερη ,θα σε βοηθήσει στο να πέσεις στο δέκατο ακρίβεια .

Αν δεν έχεις alingment tool ρίξε μήνυμα να σου δώσω να κάνεις δουλειά σου.Και πεταλούδα επίσης

Reaction score
1.547

Κλείδωσε την ανάρτηση να μην κουνάει,και με κάποιο τέτοιο βρες το σημείο που πρέπει να γίνει η τρύπα .
Πάρε μια πεταλούδα διάτρησης 24 mm και κάνε την τρύπα . Ας είναι ελάχιστα μεγαλύτερη ,θα σε βοηθήσει στο να πέσεις στο δέκατο ακρίβεια .

Αν δεν έχεις alingment tool ρίξε μήνυμα να σου δώσω να κάνεις δουλειά σου.Και πεταλούδα επίσης
λογικα θα βιδωσω πρωτα το αρμ μπορντ και θα μετρησω απο τον αξονα του πλατο ως τον αξονα του βραχιονα 222mm. Το δυσκολο ειναι να γινει απολυτα καθετη η τρυπα !

Reaction score
8.905

λογικα θα βιδωσω πρωτα το αρμ μπορντ και θα μετρησω απο τον αξονα του πλατο ως τον αξονα του βραχιονα 222mm. Το δυσκολο ειναι να γινει απολυτα καθετη η τρυπα !

Για Τρυπάνι βάσης ακριβείας... τότε επίσκεψη σε τύπου μηχανουργείο... ροζέτα για αντίστοιχη τρύπα... :cool:

Reaction score
0
Απάντηση: CLASSIC THORENS TD 160 CLUB!!!

Καλησπέρα παιδια! :)) Τώρα πρόσφατα ξεθαψα απο την αποθήκη ενα thorens td 165 και θέλω να αρχίσω να το χρησιμοποιώ... Το πρόβλημα μου ειναι οτι είμαι άσχετη με αυτα και επιπλέον μου λείπει και το καλώδιο τροφοδοτησης. Πήγα το πικαπ σε ενα κατάστημα να ρωτήσω ποιο καλώδιο αντιστοιχεί στο συγκεκριμένο μοντέλο αλλα τίποτα... Γι αυτο και απευθύνομαι σε εσάς που φαίνεστε πολυ σχετικοί με το θέμα!!! Αν μπορείτε να με βοηθήσετε.... Ευχαριστω πολυ

Reaction score
1.659
Re: Απάντηση: CLASSIC THORENS TD 160 CLUB!!!

Καλώς ήρθες Μιλένα στο club!
Αν μπορείς ανέβασε φωτογραφίες απο το πικάπ σου γιατί δεν καταλαβαίνω πως σου λείπει το καλώδιο τροφοδοσίας και τι εννοείς ακριβώς.

Reaction score
1.659
Re: Απάντηση: CLASSIC THORENS TD 160 CLUB!!!

Το plinth του THORENS μου είναι έτοιμο με κάποια όπως πάντοτε Ελληνική καθυστέρηση. Τώρα πρέπει να βρεθεί τρόπος να έρθει απο την Κάρυστο που φτιάχτηκε για να μην αναγκαστώ να πάω να το πάρω. Ελπίζω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βρίσκεται στα χέρια μου οπότε θα ανεβάσω τις πρώτες φωτογραφίες!

Reaction score
1.659
Το plinth ήρθε, αλλά απογοητεύτηκα..
Δεν έκανε αυτά που του είπα. Δουλειά άρπα-κόλλα..(καθ'ότιν ψείρας)
Έτσι πάει σε άλλον επιπλοποιό για στρογγύλεμα γωνιών,στοκάρισμα και καλό βερνίκι (αυτός το είχε περάσει ένα λαδάκι λες και ήταν σαλάτα..)

IMG_5391.jpg IMG_5392.jpg

gonis

Luger
Reaction score
12.432
Απάντηση: Re: CLASSIC THORENS CLUB!

Το plinth του THORENS μου είναι έτοιμο με κάποια όπως πάντοτε Ελληνική καθυστέρηση. Τώρα πρέπει να βρεθεί τρόπος να έρθει απο την Κάρυστο που φτιάχτηκε για να μην αναγκαστώ να πάω να το πάρω. Ελπίζω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βρίσκεται στα χέρια μου οπότε θα ανεβάσω τις πρώτες φωτογραφίες!
Το plinth ήρθε, αλλά απογοητεύτηκα..
Δεν έκανε αυτά που του είπα. ...
Επρεπε να το περιμενεις,η Καρυστος φημιζεται για τις πετρες ....

Reaction score
1.659
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: CLASSIC THORENS CLUB!

Καλημέρα Thorensclubίτες!

Επειδή πρόκειται να αλλάξω τα ελατήρια της ανάρτησης, ξέρει κανείς πως ρυθμίζεται η ανάρτηση στο 160?

Reaction score
1.659
Re: Απάντηση: CLASSIC THORENS CLUB!

Μια πρώτη εικόνα απο το μοντάρισμα του πικάπ. Αυτή την στιγμή βρίσκεται στον φίλο μου Γιάννη για να κολληθούν τα ρεύματα και τα βύσματα. Μετά μένουν οι ακίδες στήριξης, το clump και η τελική ρύθμιση.

IMG_1623.jpg

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508
Νεότερο μέλος