- Reaction score
- 101.685
Έχεις παραλάβει το FritzBox;Εγω ειμαι μια χαρα . Δεν εχει ενεργοποιηθει η ινα και κανω το κοροιδο για να μην μεινω χωρις νετ πριν τις διακοπες![]()
Έχεις παραλάβει το FritzBox;Εγω ειμαι μια χαρα . Δεν εχει ενεργοποιηθει η ινα και κανω το κοροιδο για να μην μεινω χωρις νετ πριν τις διακοπες![]()
Αν έχεις business ή δύο κανάλια φωνής σου δίνουν χωριστό ONT (Nokia ή Huawei) και κρατάς για router κάποιο από τα speedport.Σε 1000άρα οπτική στέλνουν μόνο το FritzBox 5530. Δεν λειτουργεί κανένα αλλο.
Γενικά είναι πιο απροβλημάτιστο το Plus 2 από το Smart. Για Gbit θα σου φέρουν λογικά το Fritz!box 5530.Αυτοι που το βαλανε ,που δεν ηταν και πολυ σχετικοι μου ειπαν οτι θελει αλλο modem
Ειχα speedport smart μου εβαλαν speedport plus 2
Εάν ζήτησες να κρατήσεις τον αριθμό σου και καταργήθηκε η σύνδεση που είχες πριν, έχουν κάνει βλακεία.Τωρα ανακαλυψα οτι εχει αλλαξει το νουμερο στην σταθερηαπο 210 96χχχχχ σε 213 02491χχ
Μήπως με το καινούριο ρούτερ άλλαξε η ΙΡ σε 192.168.178.1 αντί του 192.168.1.1;Ασε που δεν βλεπω NAS , camera μηχανης ,εχασα το plex και πρεπει να περιμενω τον φιλο που τα φιαχνει να γυρισει απο διακοπες .Ελπιζω να εχει μπει το οριστικο modem μεχρι τοτε.