Crossover B&W NAUTILUS 802...

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.472
Απάντηση: Crossover B&W NAUTILUS 802...

Να σου πω ρε λεβέντη ? επειδή δλδ εσυ μεράκλωσες με τους γερμανούς , πρέπει εμείς να τρέχουμε ολη μέρα?
Παράφραση του γνωστού ανεκδότου με τον λαγό.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.648

Με γεια οι ηχειάρες σου ωρε κορινθιόπουλο! :126:

(διότι για νέα ηχεία πρόκειται, σωστά?:145::144::145:)

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.472

Και που να σχοληθεί και με το μιντ.......:116:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Με γεια οι ηχειάρες σου ωρε κορινθιόπουλο! :126:

(διότι για νέα ηχεία πρόκειται, σωστά?:145::144::145:)
Αφοβα και με ειλικρινια....ΝΑΙ

Δεν την περιμενα βρε παιδια αυτην την ουσιαστικη αλλαγη.......εκει που χωλενε το ηχειο επαψε πια να χωλενει.....

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....ΤΕΛΟΣ με το σοβαρο του κουσουρι......

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Και που να σχοληθεί και με το μιντ.......:116:
Ε Ε Ερχεται!!!!!!!!
μα τι νομιζες κυριε Μαρκου μας οτι θα αφηναμε το μιντ μας χωρις φροντιδα??????

Σε περιμενω για καιφε!!!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.924

Η επεμβαση εγινε και Ο Ασθενης εζησε......και τα λεει και καλα....ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.....απροσδοκητα καλα...χωρις να υπερβαλλω στο ελαχιστο φιλαρακια μου!!!!!!!!!!!!!

Ναι λοιπον.....Mundorf silver gold και χαλαλι τους για τα φραγκα που εδωσα!!!!!!!!!!!!!
Δεν λεω παιζουν μονο 60 ωρες και ο Γερμαναρας της Mundorf μου ειπε οτι θελουν πανω 150 ωρες για στρωσιμο....αλλα....αν μου τα λεει ετσι οπως παιζουν τωρα και μετα απο 150 ωρες μα την Παναγια θα ειμαι τρισευτυχισμενος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Για πρωτη φορα ακουω ηρεμια στο tweeter μου χωρις να εχω χασει αναλυση και σιγουρα πληροφορια.

Ακουω τα πιατινια μου με ξεκουραστα ,παχια ...οπως τα γουσταρω ---οπως ετσι πρεπει να ειναι- αλλωστε επαιζα drums και μου ειναι γνωστα τα ακουσματα.....

Φασαρια....ναι ..κοντα 4 ωρες για αυτην την μετατροπη για το καθε tweeter ...iσα ισα χωρανε με μπολικο μετρημα και υπολογισμους μιας και οι Mundorf ειναι ολοκληρα μπαλτουμια και ασημοκολληση με χρυσο που μου εστειλλε δωρο ο Γερμαναρας...

Εδω θελω να ευχαριστησω και τον νεο μου αγαπητο φιλαρακο τον Manos 58 που γραφει και αυτος σε ετουτο το τσαρδι που με βοηθησε στο φτιαξιμο του πρωτου τwεετερ αφου μου ηπιε μια Κρητικια μισοκιλη τσικουδια για να ισιωσει το χρυσο μου!!!!!!!!

Πω πω πω fuckιωσε τα....ακουω τωρα που σας γραφω ενα ασμα του Daffer Usef και κλαινε μανες απο χαρα!!!!!!!

Λεβεντες....επιτελους...δεν μου ξυνουν τα Tweeters....δεν ξυνουν τα B&W και σιγουρα προσκαλω οποιον γουσταρει για ακροαση για του λογου το αληθες!!!!!!!!!!!!

Καντε ενα Avsite τeam και ελατε...μια ωρα ειμαι απο Αθηνα!!!!!!!!!

Εχω 3500 cds και αλλα 4500 albums σε flacs και wavs...τι διαολο...του πουστη...κατι θα βρειτε να ακουσε βρε μωρτες και φυσικα μετα την ακροαση θα παμε για φρεντακι και μπολικα πλωμαρια!!!!!!!!!!!

Ψηνεται κανεις??????????
Τί Dhafer Youssef ρε χαμένε; Να σου στείλω ένα 45άρι του Καζαντζίδη από τζουκ μποξ, να δεις τί θα πεί ξύσιμο; :114:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Τί Dhafer Youssef ρε χαμένε; Να σου στείλω ένα 45άρι του Καζαντζίδη από τζουκ μποξ, να δεις τί θα πεί ξύσιμο; :114:
Δεν ξυνουμε πια κυριε Κογια μας.......η μαλλον....δεν μασαμε πια κυριε Κογια μας με τις ξυμενες εγγραφες ακομα και της Βεμπο να μας φερεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Η επεμβαση εγινε και Ο Ασθενης εζησε......και τα λεει και καλα....ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.....απροσδοκητα καλα...χωρις να υπερβαλλω στο ελαχιστο φιλαρακια μου!!!!!!!!!!!!!

Ναι λοιπον.....Mundorf silver gold και χαλαλι τους για τα φραγκα που εδωσα!!!!!!!!!!!!!
Δεν λεω παιζουν μονο 60 ωρες και ο Γερμαναρας της Mundorf μου ειπε οτι θελουν πανω 150 ωρες για στρωσιμο....αλλα....αν μου τα λεει ετσι οπως παιζουν τωρα και μετα απο 150 ωρες μα την Παναγια θα ειμαι τρισευτυχισμενος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Για πρωτη φορα ακουω ηρεμια στο tweeter μου χωρις να εχω χασει αναλυση και σιγουρα πληροφορια.

Ακουω τα πιατινια μου με ξεκουραστα ,παχια ...οπως τα γουσταρω ---οπως ετσι πρεπει να ειναι- αλλωστε επαιζα drums και μου ειναι γνωστα τα ακουσματα.....

Φασαρια....ναι ..κοντα 4 ωρες για αυτην την μετατροπη για το καθε tweeter ...iσα ισα χωρανε με μπολικο μετρημα και υπολογισμους μιας και οι Mundorf ειναι ολοκληρα μπαλτουμια και ασημοκολληση με χρυσο που μου εστειλλε δωρο ο Γερμαναρας...

Εδω θελω να ευχαριστησω και τον νεο μου αγαπητο φιλαρακο τον Manos 58 που γραφει και αυτος σε ετουτο το τσαρδι που με βοηθησε στο φτιαξιμο του πρωτου τwεετερ αφου μου ηπιε μια Κρητικια μισοκιλη τσικουδια για να ισιωσει το χρυσο μου!!!!!!!!

Πω πω πω fuckιωσε τα....ακουω τωρα που σας γραφω ενα ασμα του Daffer Usef και κλαινε μανες απο χαρα!!!!!!!

Λεβεντες....επιτελους...δεν μου ξυνουν τα Tweeters....δεν ξυνουν τα B&W και σιγουρα προσκαλω οποιον γουσταρει για ακροαση για του λογου το αληθες!!!!!!!!!!!!

Καντε ενα Avsite τeam και ελατε...μια ωρα ειμαι απο Αθηνα!!!!!!!!!

Εχω 3500 cds και αλλα 4500 albums σε flacs και wavs...τι διαολο...του πουστη...κατι θα βρειτε να ακουσε βρε μωρτες και φυσικα μετα την ακροαση θα παμε για φρεντακι και μπολικα πλωμαρια!!!!!!!!!!!

Ψηνεται κανεις??????????
Μπράβο σου, χαίρομαι για την επιτυχία σου, καλές ακροάσεις, μακάρι να έβρισκα χρόνο να τα ακούσω.

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Γειά σου Βλάσσαρε χρυσοχέρη!
Και εις ανώτερα παλικάρι μου!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Μπράβο σου, χαίρομαι για την επιτυχία σου, καλές ακροάσεις, μακάρι να έβρισκα χρόνο να τα ακούσω.
Καβαλα το πρα πρα σου και ελα παλλικαρακι.......ειμεθα καλα παιδια και αξια (βλεπε μοντιφια) παλλικαρια!!!!!!
Αντε ...ενα τσιγαρο δρομος ειναι----οχι μπαφος ....μπορει να χασεις τον δρομο και να πας Επιδαυρο!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Γειά σου Βλάσσαρε χρυσοχέρη!
Και εις ανώτερα παλικάρι μου!
Τοπα και τοκανα γιατρε μου ετσι??

Και εχω μια χαρα βρε Αλεξ γιατι ειλικρινα παιζει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αψογα και ξεκουραστα ..χωρις να χανει τιποτα απο λεπτομερεια το σκασμενο το ηχειο!!!!!!!!!!

Αντε για ελα και συ για ακροαση τσιλικια νεαρουλι μου................

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Μωρή τρελή Κορίνθια τι έκανες πάλι;

καλοάκουστα!!!
Γεια σου βρε Μπλατσαρα τσιφτη.......δεν λες οτι παλι καλα που εγινε ζορικη κεντα και δεν κλαιω τους παραδες που εδωσα?

Τωρα λεβεντη παμε για τον 47mf στο mid,αλλα ειναι κομματακι δυσκολο να βρω αναλογους που χωρανε μιας και ειναι σε μεγεθος οσο ενα κουτι νουνου σχεδον ....ειδωμεν αν χωραμεν..

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Ρε άσε τπτ στην ησυχία του που ξύπνησε ο ντιούης μέσα σου!
Πάντως τα κούμπωσες ταμαμ..Ωραίος!!
(Μεταξύ μας περίμενα ότι θα έκανες καμια μλκια,έτσι στριμόκωλα όπως ήταν τα πράγματα εκεί μέσα.Τι μαστόρι είσαι συ μπρε!).
Ο proceed τι γίνεται;

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Απάντηση: Re: Crossover B&W NAUTILUS 802...

Ρε άσε τπτ στην ησυχία του που ξύπνησε ο ντιούης μέσα σου!
Πάντως τα κούμπωσες ταμαμ..Ωραίος!!
(Μεταξύ μας περίμενα ότι θα έκανες καμια μλκια,έτσι στριμόκωλα όπως ήταν τα πράγματα εκεί μέσα.Τι μαστόρι είσαι συ μπρε!).
Ο proceed τι γίνεται;
Hallo mister Striftos...χεστα Γιωργη ...η Marc Levinson οταν εφτιαχνε τα μηχανακια τις ολα τα εξαρτηματα που χρησιμοποιουσε τα εκανε ειδικη παραγγελια απο τις εταιρειες με τα χαρακτηριστικα που αυτη ηθελε και τωρα παιδευει εμενα η πουτανιτσα....

Ακουσον ακουσον ...ψαχνω να βρω τωρα μεσω της ΕΤΥΤ που τον εχω δωσει στο service 4 αντιστασεις ακριβειας 1% που τις ονομαζουν High presision metal glaze 2.74k στα 3 Watt .

Ρε τι Caddock-Mills-Vishay-Roederstein-Riedon-Takman-Holko-Astec- εψαξα και τιποτα !!!!
Και τωρα η ΕΤΥΤ εχει κανει παραγγελια στην Marc Levinson να βρει αυτες και πολλα αλλα εξαρτηματα που χρειαζοντε και οι ιδιοι........

Ειμαι στην αναμονη γιατρε μου και περιμενω να δω ποτε στο διαολο θα ερθουν....ασε που εχει γινει και μια σκεψη να μπουν 2 νεοι τοροειδης 1kva ο καθενας με νεες γεφυρες φυσικα.....θα δουμε πουλακι μου....

Reaction score
150
Βλάση! Μη με πριζώνεις να ουμ και δε θέλω πολύ να πιάσω κατσαβίδι!

Αν και δεν ξέρω τι θα μπορούσα να πειράξω στα δικά μου αλλα στα 803D σίγουρα σηκώνει αλλαγές.

(Τώρα θα βγει ο Μαρκου να με κυνηγάει που το σκέφτηκα)!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Απάντηση: Re: Crossover B&W NAUTILUS 802...

Βλάση! Μη με πριζώνεις να ουμ και δε θέλω πολύ να πιάσω κατσαβίδι!

Αν και δεν ξέρω τι θα μπορούσα να πειράξω στα δικά μου αλλα στα 803D σίγουρα σηκώνει αλλαγές.

(Τώρα θα βγει ο Μαρκου να με κυνηγάει που το σκέφτηκα)!
Βγαλλε φωτο το cross ,ριχτηνε εδω μεσα και ζεστανε το κολλητηρι...θα σου βρω εγω δουλεια να κανεις πουλακι μου!!!!!!!!!

Reaction score
150
Όταν θα έρθει η ώρα θα το κάνω αλλά φωτογραφία έχω ρίξει κάπου πιο πάνω. Αυτό που θες είναι το διάγραμμα και ίσως μπορώ να βρω κάτι.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.800
Members
38.495
Νεότερο μέλος
JGmag