ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ
<b>Mr. Pattern</b>
- Reaction score
- 1
Απάντηση: CRT Προβολείς
...
...
Πολύ καλή σκέψη.Μαλιστα σκεφτομαι να κανω ενα καλεσματακι σπiιτι μου να μαζευτουμε ολοι οι ιδιοκτητες CRT,να γνωριστουμε κι απο κοντα οσοι δεν γνωριζομαστε και να συζητησουμε τα
των μηχανηματων μας.
Save the whales.Αν ανήκα στη διαχειριστική ομάδα του φόρουμ, θα πρότεινα ανεπιφύλαχτα τη δημιουργία μιας υποκατηγορίας αποκλειστικά για τους CRT προβολείς. Δεν έχει καμία σημασία για μένα αν εκεί θα γράφουν και θα συμμετέχουν μόνο πέντε δέκα άτομα, έστω κι ένας να συμμετείχε ενεργά, κατά τη ταπεινή μου άποψη θα έπρεπε να συνεχίσει να συντηρείται και να υποστηρίζεται η υποκατηγορία. :126:

Φίλε mipi το HDFury που έχω εγώ, με το HDFury2 έχει μεγάλη διαφορά! το δεύτερο έχει 11 bit επεξεργαστές, και δέχεται σήματα και RGB και component, επίσης κεντράρει την εικόνα (πρόβλημα που έχω εγώ, με το HDFury, πιστεύω ότι θα πάρεις καλύτερή εικόνα, και θα είναι progressive !!!Back to the point...
Ρέ παιδιά, τελικά ξέρει κάποιος να μου πεί για θέαση μόνο υλικού 1080 (γιατί απλά DVD τα βλέπω σε 576p από το HQV Reon του Toshiba HD-XE-1 με άριστα αποτελέσματα), άν τελικά από την component 1080i του XE1, θα έχω βελτίωση με το HD-fury πάλι σε 1080i δηλ. από την HDMI του XE1 στο HD-fury και από εκεί με 5BNC στην είσοδο RGBHV του Sony VPH-D50;
Θεωρητικά για πάντα ίδια απόσταση καλωδίων (6-6,5 μέτρα) θα παίζει καλύτερα λόγω:
1) η component σαν αναλογική θα έχει κάποιες απώλειες σε αυτό το μήκος
2) ο ψηφιοαναλογικός μετατροπέας του HD-fury πιθανότατα θα είναι καλύτερος του ενσωματομένου στο player
3) ο προβολέας θα δεχθεί RGBHV και όχι component που θα το μετατρέψει σε RGBHV.
αλλά θα ήθελα και την εμπειρία κάποιου που να το έχει χρησιμοποιήσει σε 7ιντσο (το HD-fury ή το HD-fury 2)
Άντε, αργείτε; :613:
Όχι, ούτε τελωνεία ούτε τίποτα, εμένα μου ήρθε κατευθείαν από Taiwan στο σπίτι! σε μία εβδομάδα!Μερσί Ηλία.
Άν το παραγγείλω από Curt Palme (USA) ή κατευθείαν από Taiwan θα μπλέξω με τελωνεία;
Όχι, ούτε τελωνεία ούτε τίποτα, εμένα μου ήρθε κατευθείαν από Taiwan στο σπίτι! σε μία εβδομάδα! Πρόσεξε, να παραγγείλεις το Full πακετάκι (μέσω site Curt Palme) με το τροφοδοτικό για Ευρώπη! γιατί μετά από κάποια μέτρα 5 νομίζω, θέλει και ρεύμα! εγώ του έχω βάλει!Μερσί Ηλία.
Άν το παραγγείλω από Curt Palme (USA) ή κατευθείαν από Taiwan θα μπλέξω με τελωνεία;
που εισαι Μιχαλη?Πολύ καλή σκέψη.
Κρίμα για μένα που βρίσκομαι λιγουλάκι μακρυά...
:406:
Μιχάλη, καλησπέραΦίλε mipi, o 50άρης δεν έχει την απαραίτητη ανάλυση για να παίξει σωστά HD. Δίνοντάς του 1080ι σίγουρα θα έχεις overlapping άρα πολύ soft εικόνα. Ωστόσο, σε απλό DVD το 720p από ένα καλό DVD δίνει πολύ καλή εικόνα.
Αλλά, για να είμαστε σωστοί ΚΑΙ στην ορολογία, το 720p είναι High Definition, απλά δεν είναι Full HD.
Γνωρίζω ότι όλοι οι 7ιντσοι έχουν όρια και δεν μπορούν να παίξουν fullHD (1080p) και βεβαίως ο δικός μου. Έτσι θα μπορούσαμε να τους χαρακτηρίσουμε ως "HD READY".Φίλε mipi, o 50άρης δεν έχει την απαραίτητη ανάλυση για να παίξει σωστά HD. Δίνοντάς του 1080ι σίγουρα θα έχεις overlapping άρα πολύ soft εικόνα. Ωστόσο, σε απλό DVD το 720p από ένα καλό DVD δίνει πολύ καλή εικόνα.
Χίο, στο νησί της μαστίχας!που εισαι Μιχαλη?
Ρίχνω...Μιχάλη, καλησπέρα
Πάντως δεν πιστεύω πως με 1080i θα έχεις πρόβλημα. Το έχεις δοκιμάσει, σε σύγκριση με το 720p, ώστε να δεις αν έχεις διαφορές και αν ο εσωτερικός scaler κάνει καλύτερο de-interlacing από το Toshiba? Προσωπικά πιστεύω πως αν αφήσεις το Toshiba να κάνει την απόπλεξη, δηλ. να δώσει στον προβολέα "έτοιμο" 720p, θα παίξει καλύτερα.
Αν έχεις εμπειρία για κάτι τέτοιο, ρίχτην.
.......Παρντόν;Είναι 480p 576i!!