Crystal Audio Pico HD

Reaction score
1
Απάντηση: Crystal Audio Pico HD

Composite είναι,οκ δεν πειράζει!
Εννοείται ότι αργότερα,κάποια άλλη μέρα που θάχεις χρόνο θα το συνδέσεις στην τηλεόραση στο σαλόνι για να μας πεις εντυπώσεις σε 1080p κλπ:105:

Ευχαριστώ ! όλο τα μπερδεύω :142:

Αύριο που θα έχω περισσότερο χρόνο θα το δοκιμάσω στη μεγάλη TV και μέσω του Pioneer μάλιστα ! άλλωστε είναι μικρούλι και πάει παντού ! Θα δοκιμάσω και Divx, Mp3, Flac να δω πως πάει αν και δεν νομίζω να έχει κάποιο πρόβλημα...:137:

Για 59 ευρώ πάντως και να παίζει BDrips από φάκελλο, το συστήνω με κλειστά τα μάτια ! :137:

Reaction score
1.458

Κι εσύ που τα ξέρεις αυτά παλιο-ινδομαλαισιανή μάγισσα !!!!!
Τάχα με μια ινδομαλαισιανή λαθρομετανάστρια κάποτε και μου τάμαθε!:142::142:

Reaction score
1

Τάχα με μια ινδομαλαισιανή λαθρομετανάστρια κάποτε και μου τάμαθε!:142:

Χα Χα καλό !!!!!!!!!!!!!! :126:

Κάτσε να το δουν οι άλλοι (The others :142: ) και θα σε περιλάβουν σαν τον ΑλαστορΑ κι εσένα :142:

Reaction score
1.458

Μα εμένα, The Others (πολύ καλό :142: ) με είχαν περιλάβει 1ο 1ο.Βαρέθηκα όμως να τους απαντάω,δε τους προλάβαινα άλλωστε και σταμάτησα να γράφω εκεί.

Πάντως το μηχανάκι φαίνεται να αξίζει πολύ παραπάνω από τα 60 ευρώ που ζητάει!Και είναι και από ελληνική εταιρία!:444:

Reaction score
1

Πάντως το μηχανάκι φαίνεται να αξίζει πολύ παραπάνω από τα 60 ευρώ που ζητάει!Και είναι και από ελληνική εταιρία!:444:

Εχει και νέο fw 1.05 από τις 21/1 προχτές δηλαδή !!!!

http://www.crystalaudio.gr/Downloads.aspx?NoteID=DNL-00025&PageTitle=Υλικό Υποστήριξης

Το δικό μου έχει 1.03 οπότε το κατεβάζω και το φορτώνω :137: να δώ και τι φτιάχνει :137:

Αν μη τι άλλο πάντως εμένα μου δείχνει ότι η CA ακούει, και διορθώνει τα προβλήματα με νέα fw σε σύντομο χρονικό διάστημα, από τότε που βγήκε το μηχάνημα...ένα μπράβο από εμένα !

Reaction score
0

Είδες οι Ελληναρες τι μπορούν να κάνουν αμ θέλουν :116: ;;; Και το Μουντιάλ άμα θέλουν θα το πάρουν!!! Μπράβο Νίκο Περιμένουμε και πιο σκληρά τεστ.

Reaction score
1

Είδες οι Ελληναρες τι μπορούν να κάνουν αμ θέλουν :116: ;;; Και το Μουντιάλ άμα θέλουν θα το πάρουν!!! Μπράβο Νίκο Περιμένουμε και πιο σκληρά τεστ.

Εδώ πήραμε Ολυμπιάδα (τρομάρα μας), στο Μουντιάλ θα κολλήσουμε ; :137: ...

Υπομονή μέχρι αύριο που θα το δοκιμάσω με περισσότερα αρχεία, και θα σας πω και τις εντυπώσεις μου σε μεγάλη οθόνη.

Reaction score
1

Βελτιώσεις και αλλαγές του νέου firmware (v.1.05)

1. Αποθήκευση της στάθμης του ήχου μετά το κλείσιμο του PicoHD. Η συσκευή θα εκκινηθεί με την ίδια στάθμη ήχου που θέσατε πριν την απενεργοποίησή της.

2. Αποθήκευση της θέσης των υποτίτλων στον κάθετο άξονα (πάνω - κάτω), μετά το κλείσιμο του PicoHD.

3. Αλφαβητική ταξινόμηση των αρχείων.

4. Εμφάνιση των λεπτομερειών του αρχείου (video media info: ανάλυση, fps, codec | audio media info: bitrate, codec).

5. Αλλαγή του προκαθορισμένου τρόπου προβολής της εικόνας σε “αυτόματη προσαρμογή”.

Reaction score
1

Λοιπόν παιδιά και στη μεγάλη TV μέσω HDMI παίζει τέλεια τουλάχιστον στην εικόνα δεν είδα διαφορά από το med500X που έχω ! Ο ήχος HD περνάει κανονικά μέσω του Pioneer με ένδειξη στην οθόνη του.
Σε μεγαλύτερη απόσταση απ' ότι στο υπνοδωμάτιο το χειριστήριο έχει θέμα δεν πιάνει καλά.
Επαιξε νεράκι mkv σε οποιαδήποτε ανάλυση και με οποιαδήποτε μπάντα ήχου, divx, και μουσική από αρχεία flac και mp3.
Κάτι ακόμα που είδα και δεν μου άρεσε ήταν ότι δεν κάνει resume όταν πατάω stop σε όλες τις ταινίες...αλλά για 58 ευρώ του τα συγχωρώ όλα !!!!

Μπράβο στην Crystal Audio για το πολύ πρακτικό γκατζετάκι που μας προσέφερε !

Reaction score
0

Μπραβο δυναμη το Πικο??? Τοσο καλη ποιοτητα εχει που ειναι ισαξια του Med500??? Τοσο δα μικρουλη... Μπραβο ξανα λοιπον!!!

Reaction score
1

Δεν ξέρω αν έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα αλλά με το νέο fw που πέρασα εξαφανίστηκαν τα αρχεία .ifo από τα DVDrips και βλέπει μόνο τα .vob :111:

βασικά δεν με πολυενοχλεί αφού από iso παίζει κανονικά ! αλλά συνήθως άνοιγα τον φάκελο με το rip πατούσα πάνω στο .ifo και ξεκινούσε η ταινία.

Στο επόμενο fw να προτείνω να έπαιζε και πλήρη BDrips με μενού κλπ κλπ ; :137:

Reaction score
1

Μπράβο Νικόλα!! :107:

Το ήξερα πως οι μηχανόβιοι είναι παιδιά διαμάντια :116:
Πάντα φίλε πάντα !!!!! αλλά ο χώρος έχει γεμίσει πολύ "δήθεν" αδερφάκι μου και με έχει απογοητεύσει :122:

Reaction score
50

Πάντα φίλε πάντα !!!!! αλλά ο χώρος έχει γεμίσει πολύ "δήθεν" αδερφάκι μου και με έχει απογοητεύσει :122:

Μεγάλη κουβέντα πιάσαμε παλικάρι μου....
Πολύ μεγάλη :126:

Reaction score
1

Παρατήρησα κάτι που μάλλον σαν bug στο fw μοιάζει.Αν το αρχείο που διαλέξουμε έχει παραπάνω από 8 σετ υπότιτλους, δεν τους δείχνει όλους στο μενού αλλά μόνο τους πρώτους 8 !!!.Ετσι αν τα ελληνικά είναι χαμηλά στη λίστα, δεν τα βλέπει !!!!.
Αυτό το bug το είδα μόνο σε BDrips poy που έχουν καμιά εικοσαριά υπότιτλους μέσα, εγώ συνήθως κάνω επεξεργασία και βγάζω τα περιτά, δεν με ενοχλεί και τόσο πολύ.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Crystal Audio Pico HD

Παρατήρησα κάτι που μάλλον σαν bug στο fw μοιάζει.Αν το αρχείο που διαλέξουμε έχει παραπάνω από 8 σετ υπότιτλους, δεν τους δείχνει όλους στο μενού αλλά μόνο τους πρώτους 8 !!!.Ετσι αν τα ελληνικά είναι χαμηλά στη λίστα, δεν τα βλέπει !!!!.
Αυτό το bug το είδα μόνο σε BDrips poy που έχουν καμιά εικοσαριά υπότιτλους μέσα, εγώ συνήθως κάνω επεξεργασία και βγάζω τα περιτά, δεν με ενοχλεί και τόσο πολύ.
Ναι και εγω τα περναω απο το tsmuxer και ολα τα περιττα streams ηχου και υποτιτλων παιρνουν δρομο. Απο υποτιτλους μονο ελληνικους και αγγλικους κραταω. Καθε περιττο stream υποτιτλων τρωει περιπου 300MB χωρο απο το δισκο τσαμπα, καθε περιττο stream ηχου ακομη παραπανω...

Επισης με το tsmuxer μπορεις να δωσεις ονομα στους υποτιτλους, ωστε να δειχνει σωστα το ονομα τους (π.χ. Ell, Eng) το pico και τα αλλα media players. Πρεπει βεβαια να ανοιξεις πρωτα το αρχειο με καποιο media player στο pc ωστε να δεις ποιος ειναι ποιος, ωστε να μην κανεις λαθος...

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.078
Members
38.525
Νεότερο μέλος
giannis9494