DAC-1HDR - "Audio Critic" review

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.657
Απάντηση: DAC-1HDR - "Audio Critic" review

ναι ο ανόητος...

έχει και κάτι βλακείες για τα ενεργά γραμμένες στο site του.

ας του πει κανας χριστιανός να τις κατεβάσει, ο αδαής!
:143::135::143:

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
και τι σημασια εχει ποσο πουλησε? ειναι καλυτερο απο το minerva που αντιπροσωπευετε?
Υποθέτω οτι κάτι λέει αν κάποιο μηχάνημα βρίσκεται πρώτο σε πωλήσεις με απόσταση από τον ανταγωνισμό, το αν δεν σε νοιάζει δεν σημαίνει οτι το γεγονός είναι αμελητέο.
Όσο για τiς τιμές το Minerva ήταν στα 2700 και το DAC-1 στα 950.
Εξ άλλου εγώ δεν έχω δει πελάτες παραμυθιασμένους, ή και να ήταν στην αρχή, σχεδον όλοι ή τα είχαν ήδη ακούσει ή τους τα δάνειζα στο σπίτι τους. Μην ανησυχείτε λοιπόν τόσο πολύ για τις υπερβολές των διαφόρων. Τυφλά δεν αγοράζει κανείς σοβαρός.
Κι αν αγοράσει DAC-1 διαβάζοντας αυτό το τεστ τον νομίζετε εξαπατημένο? , ή διαβάζοντας ενώ ήταν έτοιμος να αγοράσει Medea δεν θα το κάνει?

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.257

Λοιπόν, άκου! Όταν ξεκίνησε την καρριέρα του ο DAC1, δούλευε με ΝΕ5532. Με τον καιρό, καταλήγοντας ο Burdick στον DAC-1HDR, πέρασε ολοκληρωτικά στον 49710 - 4562 της National. Δεν έχει άδικο ο παππούς Πήτερ να γράφει αυτά που γράφει, καθώς αυτός ο τελεστικός είναι πραγματικά το κάτι άλλο, κάτι εξ-αι-ρε-τι-κό. Αλλά έχω μια απορία. Απ' ό,τι μου έχουν πει μερικά πουλάκια, δεν ξέρω, μπορεί να κάνω λάθος, αλλά απ' ό,τι μου έχουν πει, ο Burdick εξακολουθεί να δουλεύει τους τελεστικούς αυτούς στο ανώτατο όριο, με ±18V. Γιατί; Χάλασε ο κόσμος να τους δούλευε ξεκούραστους, με ±12V;

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.028
Απάντηση: Re: DAC-1HDR - "Audio Critic" review

τι σημασια εχει? ακουσα, μου αρεσε, ημουν και λιγο τυχερος και το πηρα.
edit εαν εννοεις εαν το ειχα διαβασει σε ριβιου κλπ, οχι δεν ειχα διαβασει τιποτα για το συγκεκριμενο ντακ.
αφου το πηρα και μου αρεσε, αρχισα να διαβαζω...
Παρατηρώ ότι εκτός των προσωπικών προτιμήσεων,υπεισέρχεται και ο παράγων ΄΄τύχη΄΄.Εάν δηλαδή ετύγχανε να σ'αρέσει ο συνδυασμός επαγγελματικού DAC-αυτοενισχυομένων ηχείων,΄΄άλλη΄΄ ιστορία θα γραφόταν...:126:

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: DAC-1HDR - "Audio Critic" review

Λοιπόν, άκου! Όταν ξεκίνησε την καρριέρα του ο DAC1, δούλευε με ΝΕ5532. Με τον καιρό, καταλήγοντας ο Burdick στον DAC-1HDR, πέρασε ολοκληρωτικά στον 49710 - 4562 της National. Δεν έχει άδικο ο παππούς Πήτερ να γράφει αυτά που γράφει, καθώς αυτός ο τελεστικός είναι πραγματικά το κάτι άλλο, κάτι εξ-αι-ρε-τι-κό. Αλλά έχω μια απορία. Απ' ό,τι μου έχουν πει μερικά πουλάκια, δεν ξέρω, μπορεί να κάνω λάθος, αλλά απ' ό,τι μου έχουν πει, ο Burdick εξακολουθεί να δουλεύει τους τελεστικούς αυτούς στο ανώτατο όριο, με ±18V. Γιατί; Χάλασε ο κόσμος να τους δούλευε ξεκούραστους, με ±12V;
πολυ ενδιαφερον. εγω ηξερα πως εχουν διαφορα προς το καλυτερο οι νεοτερες εκδοσεις του dac1. Η πρωτη να οδηγει κατευθειαν τα ενεργα μου δεν μου αρεσε. την hdr δεν την εχω ακουσει στο δικο μου συστημα...

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: DAC-1HDR - "Audio Critic" review

Παρατηρώ ότι εκτός των προσωπικών προτιμήσεων,υπεισέρχεται και ο παράγων ΄΄τύχη΄΄.Εάν δηλαδή ετύγχανε να σ'αρέσει ο συνδυασμός επαγγελματικού DAC-αυτοενισχυομένων ηχείων,΄΄άλλη΄΄ ιστορία θα γραφόταν...:126:
ενεργα με class D δεν ειχα? ειχα και απο αυτα!
οσο για το επαγγελματικο dac ενα Lio8 μολις πιασουμε κανα φραγκο θα μπει στα πλανα...

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.304
Αφου εχω οποτε το καλυτερο DAC ακομη κ με δεκαπλασιες τιμες + ,
θα δεχτω (με βαρια-βαρια την καρδια μου, πετρα.....) ανταλλαγες με MEDEA η ΕΣΤΩ Prism η ΕΣΤΩ Μetric Halo ...... κ θα το σκεφτω...

D

deleted user 10898

Guest
Αφου εχω οποτε το καλυτερο DAC ακομη κ με δεκαπλασιες τιμες + ,
θα δεχτω (με βαρια-βαρια την καρδια μου, πετρα.....) ανταλλαγες με MEDEA η ΕΣΤΩ Prism η ΕΣΤΩ Μetric Halo ...... κ θα το σκεφτω...
:143::143::143:
(δεν σε εχω ξεχασει...)

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: Re: DAC-1HDR - "Audio Critic" review

Δεν είχες. Παθητικά αυτοενισχυόμενα είχες - αν θυμάμαι καλά.

ναι ο ανόητος...

έχει και κάτι βλακείες για τα ενεργά γραμμένες στο site του.

ας του πει κανας χριστιανός να τις κατεβάσει, ο αδαής!
Άμα δεν είναι δουλειά του τα crossover, τι ασχολείται ο άσχετος;!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.028
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: DAC-1HDR - "Audio Critic" review

Δεν είχες. Παθητικά αυτοενισχυόμενα είχες- αν θυμάμαι καλά.
Άμα δεν είναι δουλειά του τα crossover, τι ασχολείται ο άσχετος;!
Εφόσον παρατηρείται διάσταση,γιά ποιά ακριβώς ηχεία γίνεται λόγος;
Επί τη ευκαιρία,ο Mr. Linkwitz είναι "χαϊεντάς" ή "αντιχαϊεντάς"(kατά την κοσμοθεωρία πάντα);:126:

Reaction score
685

μα γιατι αλλαξε τελεστικους ?
τι κακο ειχε ο NE5532? ασε που βγαινει και σε καλη τιμη...

περα απο την πλακα και εγω την πρωτη εκδοση ειχα (με τον ΝΕ5532) και ηταν χαλια μαυρα... μεγαλο equalizer...
μακαρι τα καινουργια να ειναι σωστα...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.657
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: DAC-1HDR - "Audio Critic" review

Επί τη ευκαιρία,ο Mr. Linkwitz είναι "χαϊεντάς" ή "αντιχαϊεντάς"(kατά την κοσμοθεωρία πάντα);:126:
Στο κυνήγι της θεωρίας και των μετρήσεων (που πολλοί αποφεύγουν όπως ο διάλος το λιβάνι), ο Linkwitz είναι γνωστός και σα "δάσκαλος", ενώ στο κυνήγι των "χροιών" είναι τελευταίος και λαχανιασμένος.

Οπότε, τα συμπεράσματα είναι νομίζω προφανή...:126:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: DAC-1HDR - "Audio Critic" review

Εφόσον παρατηρείται διάσταση,γιά ποιά ακριβώς ηχεία γίνεται λόγος;
Απλά δε θυμάται καλά ο vet.. :116:
Tα ML Purity είχε. :126:

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.257

Για DAC μιλάμε, πάλι στις μπαλκονόπορτες το ρίξατε... :114:

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: DAC-1HDR - "Audio Critic" review

Για DAC μιλάμε, πάλι στις μπαλκονόπορτες το ρίξατε... :114:
εγω διαβασα στους διπλα οτι ηθελες να φτιαξεις ηχεια σαν τα cav! για το highend show...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.028
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: DAC-1HDR - "Audio Critic" review

Απλά δε θυμάται καλά ο vet.. :116:
Tα ML Purity είχε. :126:
Άρα λοιπόν άπαξ και δεν άρεσαν τα συγκεκριμένα,τα εξισώνουμε με όλα τα καθαρόαιμα ενεργά ηχεία και ΄΄καθαρίσαμε΄΄ (όσον αφορά το ακουστικό μας αισθητήριο);

D

deleted user 10898

Guest
οχι φυσικα, τα ml επαιζαν πολυ καλυτερα απο τα καθαροαιμα focal solo 6 που ηταν στημενα και με ιδιαιτερη προσοχη στον χωρο της εκθεσης.
εκει απαγοητευτηκα απο τα ενεργα και πηρα παλι παθητικα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.519
Members
38.569
Νεότερο μέλος
2xwria