DAC-1HDR - "Audio Critic" review

Reaction score
685
Απάντηση: Re: DAC-1HDR - "Audio Critic" review

οχι φυσικα, τα ml επαιζαν πολυ καλυτερα απο τα καθαροαιμα focal solo 6 που ηταν στημενα και με ιδιαιτερη προσοχη στον χωρο της εκθεσης.
εκει απαγοητευτηκα απο τα ενεργα και πηρα παλι παθητικα.
συμφωνω και εγω για τα Focal. Δε ξερω εαν εφταιγε το μουσικο προγραμμα που ακουγοταν οταν μπηκα μεσα στο δωματιο αλλα δεν ακουσα αυτο που περιμενα να ακουσω απο αυτα τα ηχεια. Βεβαια υπηρχαν και τα απαισια Adam με το ξυραφο-ribbon που μπορω να πω οτι απλα ολοκληρωσαν την καταστροφικη παρουσια των ενεργων ηχειων στην εκθεση....

μου αρεσει που τα πουλανε και για monitor ηχεια τρομαρα τους...
αυτες ειναι μηχανες παραμορφωσης με ολη τη σημασια της λεξης...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.657
Απάντηση: Re: DAC-1HDR - "Audio Critic" review

οχι φυσικα, τα ml επαιζαν πολυ καλυτερα απο τα καθαροαιμα focal solo 6 που ηταν στημενα και με ιδιαιτερη προσοχη στον χωρο της εκθεσης.
εκει απαγοητευτηκα απο τα ενεργα και πηρα παλι παθητικα.
να μου επιτρέψεις να τροποποιήσω λίγο το παραπάνω που έκανα bold, ως εξής:

τα ml μου άρεσαν πολυ περισσότερο απο τα focal solo 6
διότι, για να αποδείξεις ποιό "παίζει καλύτερα", χρειάζεσαι συγκεκριμένη μεθοδολογία και μετρήσεις με ακριβό εξοπλισμό (βλέπε τεστ Σταματάκου), κι όχι "άποψη" που σχημάτισες με τα αυτάκια σου.

Αυτή η "άποψη" σεβαστή μεν, αλλά εκφράζει ΜΟΝΟ το τι σου "άρεσε" στις συγκεκριμένες συνθήκες και με το συγκεκριμένο μουσικό πρόγραμμα των συγκεκριμένων εταιριών κατασκευής CD που άκουσες, με τον συγκεκριμένο "ήχο" που αυτό το υλικό είχε. Και να μην αρχίσουμε πάλι να μιλάμε για καλώδια, οκ?

Τα όμοια ισχύουν και για το "τα απαισια Adam με το ξυραφο-ribbon ...ου τα πουλανε και για monitor ηχεια τρομαρα τους...
αυτες ειναι μηχανες παραμορφωσης με ολη τη σημασια της λεξης.." του gpol. Διότι με "άποψη" δε πουλάς κάτι σα "μόνιτορ". Λάθος αντικείμενο. Με "άποψη" πουλάς μόνο κάτι ως hi-end. Για να ξέρουμε τι λέμε δηλαδή...

Για περισσότερα περί της θεωρίας του "έχω χρυσά αυτιά", μπορείς να απευθυνθείς στον μπούτια, θα σε ...αποτελειώσει.:143::138::135:

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.257
Απάντηση: Re: Απάντηση: DAC-1HDR - "Audio Critic" review

εγω διαβασα στους διπλα οτι ηθελες να φτιαξεις ηχεια σαν τα cav! για το highend show...
Στο τέλος θα με καταντήσετε να μη ξέρω το όνομά μου... :116:

- Πώς σε λένε αγοράκι μου;
- Αααα - βα - βα - βααααααβ...

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: DAC-1HDR - "Audio Critic" review

Για περισσότερα περί της θεωρίας του "έχω χρυσά αυτιά", μπορείς να απευθυνθείς στον μπούτια, θα σε ...αποτελειώσει.:143::138::135:
ελα ρε κωστα δεν βαρεθηκες το ιδιο τροπαριο?
για τα δικα μου αυτια και οπως βλεπεις και για αρκετους ακομα εδω μεσα τα ενεργα στην εκθεση και σε φροντισμενους χωρους δεν επαιζαν. μου φτανει και μου περισευει ωστε να μην αγορασω τα συγκεκριμενα που ακουσα.
δεν αγνοω τις μετρησεις. τα ηχεια μου εχουν τις καλυτερες μετρησεις απο ολα τα παθητικα ηχεια βασης. ταπαμε ομως, οποιος αγοραζει ηχεια με βαση τις μετρησεις καλα να παθει. ολο το gearslutz συζηταει ποιο μονιτορ "Ακουγεται" καλυτερα, τα ιδια λεει και ο κΘεμης για την ακροαση, εμεις εδω τον ιδιο χαβα...
καλα κανεις και τα λες αλλα τουλαχιστον στα ηχεια εκτος απο τις μετρησεις χρησιμοποιω τα επιχρυσα αυτια μου.
οσο για τον μπουτακια δεν τον τσαντιζω γιατι τωρα εχω αρχισει να μετραω τον χωρο μου και θελω βοηθεια...

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: DAC-1HDR - "Audio Critic" review

Στο τέλος θα με καταντήσετε να μη ξέρω το όνομά μου... :116:

- Πώς σε λένε αγοράκι μου;
- Αααα - βα - βα - βααααααβ...
ο σκαλουμπακας δεν εισαι?
γιατι με μπερδευεις?

Reaction score
10

ελα ρε κωστα δεν βαρεθηκες το ιδιο τροπαριο?
για τα δικα μου αυτια και οπως βλεπεις και για αρκετους ακομα εδω μεσα τα ενεργα στην εκθεση και σε φροντισμενους χωρους δεν επαιζαν. μου φτανει και μου περισευει ωστε να μην αγορασω τα συγκεκριμενα που ακουσα.
δεν αγνοω τις μετρησεις. τα ηχεια μου εχουν τις καλυτερες μετρησεις απο ολα τα παθητικα ηχεια βασης. ταπαμε ομως, οποιος αγοραζει ηχεια με βαση τις μετρησεις καλα να παθει. ολο το gearslutz συζηταει ποιο μονιτορ "Ακουγεται" καλυτερα, τα ιδια λεει και ο κΘεμης για την ακροαση, εμεις εδω τον ιδιο χαβα...
καλα κανεις και τα λες αλλα τουλαχιστον στα ηχεια εκτος απο τις μετρησεις χρησιμοποιω τα επιχρυσα αυτια μου.
οσο για τον μπουτακια δεν τον τσαντιζω γιατι τωρα εχω αρχισει να μετραω τον χωρο μου και θελω βοηθεια...

Eντάξει, μεταξύ τους λένε πλέον.

-Μπράβο Κώστα μου
-Αχ Αλέξη μου τι ωραία που τα λες!
-Δεν είμαστε μοναδικοί?
-Τι να μας που οι χαλιεντάδες τώρα...
-Δεν είναι υπέροχο να είσαι πανέξυπνος?

Και άλλα τέτοια ωραία.

Εν τω μεταξύ δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι αλλά εσείς ασχολείστε διαρκώς με τους "κακούς" χαιεντάδες αλλά δεν έχει μείνει και κανένας εδώ μέσα καταφέρατε και τους διώξατε όλους.

Τα ίδια και τα ίδια.

Βλέπεται ότι ουσιαστική ανταπόκριση δεν έχουν αυτά που λέτε, αλλά εσείς εκεί - να περάσει το δικό σας.

Reaction score
777

Εν τω μεταξύ δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι αλλά εσείς ασχολείστε διαρκώς με τους "κακούς" χαιεντάδες αλλά δεν έχει μείνει και κανένας εδώ μέσα καταφέρατε και τους διώξατε όλους.

Τα ίδια και τα ίδια.
Αμ όταν τους τά λεγα εγώ στην τότε κρίση αντιδρούσαν...:137:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.657
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: DAC-1HDR - "Audio Critic" review

-Μπράβο Κώστα μου
-Δεν είμαστε μοναδικοί?

Και άλλα τέτοια ωραία.

Τα ίδια και τα ίδια.

Βλέπεται ότι ουσιαστική ανταπόκριση δεν έχουν αυτά που λέτε, αλλά εσείς εκεί - να περάσει το δικό σας.
:143::138::135:

μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι! :142:

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.257

για τα δικα μου αυτια και οπως βλεπεις και για αρκετους ακομα εδω μεσα τα ενεργα στην εκθεση και σε φροντισμενους χωρους δεν επαιζαν.
Ονόματα; Επίσης, ποιος είχε δωμάτιο με φροντιμένο χώρο, και τί είχε κάνει για να τον φροντίσει; (Σοβαρά ρωτάω, δεν πήγα σε όλα τα δωμάτια)...

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: DAC-1HDR - "Audio Critic" review

μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι!
Kαι μένα μου αρέσει ο δικός σου, αλλά αφήστε ρε παιδιά χώρο να πει κανένας άλλος την ταπεινή του άποψη. Και ας είναι άποψη. Και ας μην έχει καμία βαρύτητα. :137:

Τα είπατε μία, τα εξηγήσατε δύο - δεν είναι ανάγκη να συζητάμε συνέχεια για ενεργή ενίσχυση με behringer, ας πάμε παρακάτω λίγο.

Παρείτσα κάνουμε δεν γίναμε AES. :126:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.657
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: DAC-1HDR - "Audio Critic" review

Kαι μένα μου αρέσει ο δικός σου, αλλά αφήστε ρε παιδιά χώρο να πει κανένας άλλος την ταπεινή του άποψη. Και ας είναι άποψη. Και ας μην έχει καμία βαρύτητα. :137:

Τα είπατε μία, τα εξηγήσατε δύο - δεν είναι ανάγκη να συζητάμε συνέχεια για ενεργή ενίσχυση με behringer, ας πάμε παρακάτω λίγο.

Παρείτσα κάνουμε δεν γίναμε AES. :126:
ναι, προφανώς δεν είμαστε AES, αλλά στην "παρείτσα" μας η έλλειψη επιχειρημάτων δεν μπορεί να αντικατασταθεί ούτε με παράπονα, ούτε με ανοησίες, ούτε με προσπάθεια απαξίωσης αυτών που έχουν επιχειρήματα σε όσα λένε.:137:

Τα σύκα σύκα, κι η σκάφη σκάφη.

Να λες την άποψή σου ελεύθερα, αρκεί να εκφράζεσαι σωστά. Δηλαδή να λες ότι αυτό σου "αρέσει".

Εσύ καλά κάνεις και γουστάρεις μηχανές παραμόρφωσης. Δικαίωμά σου.
Και χαίρομαι να μας λες τις "απόψεις" σου.

Αλλά δείξε κ τον απαραίτητο σεβασμό σε αντικειμενικά θέματα, όπως πχ στα θέματα που αναλύει η AES.

Διότι, όπως πολύ καλά ξέρεις, μπορεί να υπάρξει και σκληρός αντίλογος-διάλογος στο ίδιο επίπεδο με το δικό σου, όπως αυτό που εμφάνισες στα περί "Κωστάκη και Αλέξη". Και δε σε συμφέρει, μπιλίβ μι...:144:

Αν πάντως, αυτά είναι τα επιχειρήματά σου, επαναλαμβάνω και συμπληρώνω: μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι (και τα επιχειρήματά σου).

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: DAC-1HDR - "Audio Critic" review

ναι, προφανώς δεν είμαστε AES, αλλά στην "παρείτσα" μας η έλλειψη επιχειρημάτων δεν μπορεί να αντικατασταθεί ούτε με παράπονα, ούτε με ανοησίες, ούτε με προσπάθεια απαξίωσης αυτών που έχουν επιχειρήματα σε όσα λένε.

Τα σύκα σύκα, κι η σκάφη σκάφη.

Να λες την άποψή σου ελεύθερα, αρκεί να εκφράζεσαι σωστά. Δηλαδή να λες ότι αυτό σου "αρέσει".

Εσύ καλά κάνεις και γουστάρεις μηχανές παραμόρφωσης. Δικαίωμά σου.
Και χαίρομαι να μας λες τις "απόψεις" σου.

Αλλά δείξε κ τον απαραίτητο σεβασμό σε αντικειμενικά θέματα, όπως πχ στα θέματα που αναλύει η AES.

Διότι, όπως πολύ καλά ξέρεις, μπορεί να υπάρξει και σκληρός αντίλογος-διάλογος στο ίδιο επίπεδο με το δικό σου, όπως αυτό που εμφάνισες στα περί "Κωστάκη και Αλέξη". Και δε σε συμφέρει, μπιλίβ μι...
Eγώ Φίλε Κώστα δεν έχω πρόβλημα με κανένα εσείς είστε αυτοί που με τον τρόπο σας διώχνετε πολύ κόσμο. Και πολλές φορές εσκεμμένα....:126:

Εγώ απλά δεν μπαίνω να διαβάσω κάτι αν δεν με ενδιαφέρει, δεν μπαίνω να ειρωνευτώ. Γιατί εκτός από το "Εγώ τεκμηριώνω ενώ εσύ όχι" υπάρχει και κάτι άλλο που λέγεται ευγένια που ως αγαθό έχει μεγαλύτερη αξία από τη γνώση. Believe me. :144:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.657
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: DAC-1HDR - "Audio Critic" rev

Eγώ Φίλε Κώστα δεν έχω πρόβλημα με κανένα εσείς είστε αυτοί που με τον τρόπο σας διώχνετε πολύ κόσμο. Και πολλές φορές εσκεμμένα....:126:

Εγώ απλά δεν μπαίνω να διαβάσω κάτι αν δεν με ενδιαφέρει, δεν μπαίνω να ειρωνευτώ. Γιατί εκτός από το "Εγώ τεκμηριώνω ενώ εσύ όχι" υπάρχει και κάτι άλλο που λέγεται ευγένια που ως αγαθό έχει μεγαλύτερη αξία από τη γνώση. Believe me. :144:

πολύ ωραία, συμφωνούμε. προφανώς με ξέρεις αρκετά και είμαι βέβαιος πως είσαι σίγουρος πως κι εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανένα, αλλά και κανένα συμφέρον.

αλλά ευγένεια και ειρωνεία όπως καταλαβαίνεις δε παν πακέτο. και τη γκάφα σου την έκανες. Δις. :144:

και για να σου απαντήσω και στο θέμα του "διώχνετε πολύ κόσμο": όποιος δεν "αντέχει" τα αντικειμενικά επιχειρήματα κ φεύγει (δε συμμετέχει δηλαδή στο φόρουμ, δε φεύγει...) γιατί δε μπορεί να περάσει ως θέσφατο ή ως επιχείρημα την "άποψή του", δε δικαιούται να λέει ότι τον "διώξανε" και να μυξοκλαίγεται δεξιά-αριστερά.... :114:

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: DAC-1HDR - "Audio Critic"

πολύ ωραία, συμφωνούμε. προφανώς με ξέρεις αρκετά και είμαι βέβαιος πως είσαι σίγουρος πως κι εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανένα, αλλά και κανένα συμφέρον.

αλλά ευγένεια και ειρωνεία όπως καταλαβαίνεις δε παν πακέτο. και τη γκάφα σου την έκανες. Δις. :144:

και για να σου απαντήσω και στο θέμα του "διώχνετε πολύ κόσμο": όποιος δεν "αντέχει" τα αντικειμενικά επιχειρήματα κ φεύγει (δε συμμετέχει δηλαδή στο φόρουμ, δε φεύγει...) γιατί δε μπορεί να περάσει ως θέσφατο ή ως επιχείρημα την "άποψή του", δε δικαιούται να λέει ότι τον "διώξανε" και να μυξοκλαίγεται δεξιά-αριστερά.... :114:
Δεν σε ειρωνεύτηκα, το είπα και το έχω ξαναπεί ότι σε θεωρώ Φίλο. Τέλος πάντων...

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: DAC-1HDR - "Audio Critic" rev

Εγώ απλά δεν μπαίνω να διαβάσω κάτι αν δεν με ενδιαφέρει, δεν μπαίνω να ειρωνευτώ...
Εδώ ειρωνεύεσαι όμως...

-Μπράβο Κώστα μου
-Δεν είμαστε μοναδικοί?

Και άλλα τέτοια ωραία.

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: DAC-1HDR - "Audio Critic"

Εδώ ειρωνεύεσαι όμως...
Πωπω, η παρασοβαρέψατε ή παραγεράσατε ή και τα δύο. :116:

Πλάκα θα το ονόμαζα εγώ ή ακόμα και πραγματικά γεγονότα.

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Απάντηση: DAC-1HDR - "Audio Critic" review

...

Τα ίδια και τα ίδια.

Εγώ απλά δεν μπαίνω να διαβάσω κάτι αν δεν με ενδιαφέρει, δεν μπαίνω να ειρωνευτώ. Γιατί εκτός από το "Εγώ τεκμηριώνω ενώ εσύ όχι" υπάρχει και κάτι άλλο που λέγεται ευγένια που ως αγαθό έχει μεγαλύτερη αξία από τη γνώση.
Διώχνουμε κόσμο;
Εσκεμμένα μάλιστα;
Επιμένουμε για να "περάσει το δικό μας", χωρίς να υπάρχει ουσιαστική ανταπόκριση σε αυτά που λέμε;

Είσαι σίγουρος γι' αυτά που έγραψες;
Άλλωστε το συγκεκριμένο thread δεν το άνοιξε κάποιος "κολλημένος με τα ενεργά" αλλά ο vastsar μετά και από σχετική απαίτηση του Βλάσση.
Είναι και αυτοί "μέλη της κλίκας";

Νομίζεις ότι ο λόγος που διαθέσαμε ώρες πασχαλιάτικα γράφοντας "σεντόνια", αντί να βγούμε καμια βόλτα, ήταν για να "αυτοθαυμαζόμαστε";
Νομίζεις ότι είναι εύκολο να προσπαθείς να συμπτήξεις σε λίγες μόνο σελίδες, έναν όγκο γνώσης που έχεις κατακτήσει μετά από χρόνια ενασχόλησης, προσπαθώντας παράλληλα να μη γίνεις κουραστικός ή ακατανόητος, αλλά ούτε και υπέρμετρα απλουστευτικός;

Μήπως μηδενίζεις, με περισσή μάλιστα ευκολία, την παραπάνω ανιδιοτελή προσφορά υποβιβάζοντάς την σε ναρκισσισμό σε βαθμό αυτισμού;

Όσο για το αν έχουν ή όχι ανταπόκριση αυτά που γράφουμε, επί του συγκεκριμένου ζητήματος θα ήθελα να τοποθετηθούν και άλλα μέλη.
Πάντως μην είσαι και τόσο σίγουρος ότι δε βαριόμαστε κι εμείς να γράφουμε "σεντόνια".
Ο μόνος λόγος που το κάνουμε είναι από διάθεση προσφοράς σε άλλους ανθρώπους, τους οποίους μάλιστα ενδέχεται να μην έχουμε δει ποτέ από κοντά.
Εγώ μάλιστα δεν έχω γνωρίσει από κοντά, τουλάχιστον εν γνώσει μου, κανένα από τα μέλη του avsite.
Αυτό δε με εμποδίζει να θεωρώ αρκετούς από εδώ μέσα φίλους μου.

Τέλος, επέτρεψέ μου να σου πω, πως η σημαντικότερη παράμετρος της ευγένειας είναι το να προσέχεις πραγματικά τι λέει (ή γράφει) ο συνομιλητής σου, και να απαντάς επί της ουσίας.
Είσαι σίγουρος ότι το τηρείς αυτό;
Πάντα;

Reaction score
10
Re: Απάντηση: DAC-1HDR - "Audio Critic" review

Διώχνουμε κόσμο;
Εσκεμμένα μάλιστα;
Επιμένουμε για να περάσει το "δικό μας", χωρίς να υπάρχει ουσιαστική ανταπόκριση σε αυτά που λέμε;

Nαι σε όλα.

Είσαι σίγουρος γι' αυτά που έγραψες;
Άλλωστε το συγκεκριμένο thread δεν το άνοιξε κάποιος "κολλημένος με τα ενεργά" αλλά ο vastsar μετά και από σχετική απαίτηση του Βλάσση.
Είναι και αυτοί "μέλη της κλίκας";

Δεν χρησιμοποίησα εγώ τέτοιες λέξεις. Κολλημένοι και εγωπαθείς ναι, αλλά μέχρι εκεί.

Νομίζεις ότι ο λόγος που διαθέσαμε ώρες πασχαλιάτικα γράφοντας "σεντόνια", αντί να βγούμε καμια βόλτα, ήταν για να "αυτοθαυμαζόμαστε";
Νομίζεις ότι είναι εύκολο να προσπαθείς να συμπτήξεις σε λίγες μόνο σελίδες, έναν όγκο γνώσης που έχεις κατακτήσει μετά από χρόνια ενασχόλησης, προσπαθώντας παράλληλα να μη γίνεις κουραστικός ή ακατανόητος, αλλά ούτε και υπέρμετρα απλουστευτικός;

Όχι είναι πολύ δύσκολο, εγώ βαριέμαι να το κάνω.

Μήπως μηδενίζεις, με περισσή μάλιστα ευκολία, την παραπάνω ανιδιοτελή προσφορά υποβιβάζοντάς την σε ναρκισσισμό σε βαθμό αυτισμού;

Δεν άνοιξα εγώ θέμα γράφοντας 10 σελίδες μόλις με μπάναραν, τα περί ναρκισσιμού εκεί που πιάνουν τόπο. Εγώ έχω δηλώσει άσχετος και κουφός. Απλά αντί να πηγαίνω για ψάρεμα ακούω μουσική.

Όσο για το αν έχουν ή όχι ανταπόκριση αυτά που γράφουμε, επί του συγκεκριμένου ζητήματος θα ήθελα να τοποθετηθούν και άλλα μέλη.
Πάντως μην είσαι και τόσο σίγουρος ότι δε βαριόμαστε κι εμείς να γράφουμε "σεντόνια".
Ο μόνος λόγος που το κάνουμε είναι από διάθεση προσφοράς σε άλλους ανθρώπους, τους οποίους μάλιστα ενδέχεται να μην έχουμε δει ποτέ από κοντά.
Εγώ μάλιστα δεν έχω γνωρίσει από κοντά, τουλάχιστον εν γνώσει μου, κανένα από τα μέλη του avsite.
Αυτό δε με εμποδίζει να θεωρώ αρκετούς από εδώ μέσα φίλους μου.

Δεν διαφωνώ ότι υπάρχει ΚΑΙ διάθεση προσφοράς. Για ποια ανταπόκριση μιλάς? Είδες κανένα να αγοράζει ενεργά? K&H μήπως που το συζητάμε 2 χρόνια? Είδες κανένα να πηγαίνει σε ενεργή πολυενίσχυση?

Τέλος, επέτρεψέ μου να σου πω, πως η σημαντικότερη παράμετρος της ευγένειας είναι το να προσέχεις πραγματικά τι λέει (ή γράφει) ο συνομιλητής σου, και να απαντάς επί της ουσίας.
Είσαι σίγουρος ότι το τηρείς αυτό;
Πάντα;
Τουλάχιστον προσπαθώ αγαπητέ Αλέξη, ειλικρινά δεν έχω καμία διάθεση να ξανασυζητήσουμε χιλιοειπωμένα πράγματα απλά σκέφτηκα δυνατά που λένε και οι φίλοι μας οι Αγγλοσάξονες Ελπίζω τουλάχιστον αυτό να μου το επιτρέπετε.

Καλό Απόγευμα!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845
Απάντηση: DAC-1HDR - "Audio Critic" review

Και επειτα σου λενε οτι η μουσικη εξημερωνει τα ηθη.
Κια το αστειο ειναι οτι το θεμα ειναι ενα DAC.Αν ηταν καλωδιο θα ειχαμε κρεμαστει μεταξυ μας.:125:
Με την καλη εννοια βεβαια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.028

...
Kατ'αρχάς δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.Όσα έχω να γράψω επί της Ανατομίας Ακουστικής,θα το κάνω οτιδήποτε κι αν έχεις να μου πεις.It takes a little more...:612:
Γιά να κάνουμε στο μεταξύ έναν απολογισμό στα λεχθέντα:Επειδή λοιπόν τα purity σου άρεσαν περισσότερο από τα ενεργά focal,κατέληξες με τα αξιοσέβαστα kef...Τα οποία με τη σειρά τους έχουν τις καλύτερες μετρήσεις απ'όλα τα παθητικά ηχεία βάσης,αν και βέβαια όποιος αγοράζει ηχεία με βάση τις καλές μετρήσεις,΄΄καλά΄΄ παθαίνει...:140:
Η αναφορά στο παρελθόν γιά τα benchmark που οδηγούσαν γνωστά ενεργά ηχεία,από ποιό βίωμα ακριβώς προέκυψε;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.519
Members
38.569
Νεότερο μέλος
2xwria