Denon avp a1hd- poa a1hd

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Denon avp a1hd- poa a1hd

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια εκ των πρωτέρων.
Τι καλα λογια βρε συ?:137:
Αν δεν δω δεν πιστευω:136:
Σε ελευθερη μεταφραση:(βαλε την πεθερα να ετοιμασει και αλλο
βυσινο)
Ασε που ο κοινος μας γνωστος λυσσαξε αμα εμαθε τι καναμε το
Σαββατο πρωι.
Τωρα λαθροδιαβαζει αλλα το μεγαλο αφεντικο του εχει απαγορεψει
την ενεργο συμμετοχη γιατι λεει δεν προλαβαινει να πλυνει τα πιατα:142:

Reaction score
29.555
Απάντηση: Re: Denon avp a1hd- poa a1hd

Αφου είσαι εσύ χαρούμενος λίγη σημασία έχει τι πιστεύουν οι άλλοι. Αλλά μάλλον ξέρω τι περιμένεις; την Denon να βγάλει προβολέα.
Καλά κορόιδευε εσυ, αλλά αν βγάλει και είναι καλός?Τι θα κάνεις?

Reaction score
150
Ε τι θα κάνω? Ας βγάλει αυτή και θα τον δούμε.

Εδώ θα πάρω SONY που τη σιχαίνομαι στην Denon θα έχω πρόβλημα.

Reaction score
29.555

A σωτήρη μου δεν ξέρω , μπορεί να ζηλεύεις που δεν εχεις avp-poa, άσχετο , αλλά λέμε καμιά μ@λακί@ να περνά η ώρα.

Reaction score
150
Καλά για τον AVP αλλά για τον POA τι να ζηλέψω που είναι πιο ελαφρύς από την μπροστινή τριάδα τελικών μου? Γιατί απο ρεύματα.....δε με κάνει μάτια μου:142:

Reaction score
29.555

Γιατί ρε ? τον μέτρησες ? και δεν σου κάνει? παλιοσωτήρη- ε παλιοσωτήρη.................
Τι να σου κάνω που δεν μπορώ να τον κουβαλήσω απο κει , να δεις τι γέλια εχουμε να ρίξουμε......................
Με τους μεγάλους τους δικούς σου.40-55amperes μάνα μου δεν είναι λίγα.

Reaction score
150
40-55???? Μπα δεν μου φτάνει! Για δες εδώ τι βγάζει το κάθε μονομπλόκι!

Technical specifications

All measurements are made at 120V / 240V //50Hz /60Hz

Amplifier section

Clipping point of the preamplifier is set to a level where total harmonic distortion (THD) is 0.2%

Input Impedance (Fixed) 330 kohm
Output Impedance (20 Hz-20kHz) < 0,009 Ohm

Frequency response (DC - 65 kHz) - 0.4 dB
Input level for rated output 1 V RMS
Max.peak current >150 A
THD(measured at 1 kHzhalf power,8W) <0,001 %
THD(measured at 1 kHz -1 dB, 8 W) <0,0015 %

Noise 400Hz - 30 kHz : 150 µV
(measured with both inputs shorted) DC - 30 kHz : 200 µV
Damping factor (20 Hz - 20 kHz) > 850

Rated output power

8 ohms 600 W
4 ohms 1200 W

Power consumption
(no load or signal) 230 W

The NEMO is DC coupled from input to output

Dimensions

Width 514 mm / 20.2 inches
Depth 470 mm / 18.5 inches
Height 288 mm / 11.3 inches
Weight 41kg. / 90.2 lbs.

Reaction score
29.555

Σωτήρη αγόρι μου είπαμε να λέμε καμιά μακακία να περνά η ώρα. Δεν πιστεύω να το χάβεις αυτό για τα 150 Α , γιατί αν το χάβεις είσαι ΧΑΝΟΣ. Γιατί κανένας ενισχυτής ισχύος δεν μπορεί να δώσει πιο πολλύ ρεύμα απο όσο καταναλώνει , που να βαράμε τον κώλο μας κάτω,.Φυσικά τα 150a ΑΝΑΦΈΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΚΌΛΗΣΗ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΝΙΣΧΥΤΗ.
Γιατί ούτε σε ενα msec , δεν μπορεί να δώσει αυτήν την ισχύ -ρεύμα και ας εχει και ενα farad , χωρητικότητα και μάλλιστα φορτισμένο.
Αυτές οι υπερβολές του εκάστοτε κατασκευαστή μόνο γέλια προκαλούν , τουλάχιστον σε όσους ξέρουν. Εδω εγω έγραψα ενα νούμερο που είναι ήδη υπερβολικό και το πετυχαίνει ο ενισχυτής μόνο σε δικάναλο πρόγραμμα και αυτό πάλι στιγμιιαία , πόσο μάλλον τα 150 Α που λέει ο δικός σου, που δεν πρόκειται να βγούν ποτέ , γιατί αν ήταν έτσι οι τύποι θα ήχαν ανακαλύψει το αεικίνητο.Ας χαλαρ'ωσουμε λιγάκι και ας βάλουμε την λογική να δουλέψει πριν γράψουμε η αναπαράγουμε την όποια βλακεία διαβάζουμε.
Τα 600 watt πολύ θα ήθελα να ήξερα πως τα μετράει ο μάγκας. Γιατί ως γνωστόν υπάρχουν μετρήσεις και μετρήσεις , αν τα μετράει όπως τα 150 Αmperes , εχει πολύ γέλιο η ιστορία.
Για την ιστορία γενικά ν α σου πω οτι δεν υπάρχει πηνίο η πηνία που να μπορούν να καταναλώσουν 150 amperes, απλά έτσι , για να μην νομίζεις ότι κάποιοι ενισχυτές βγάζουν ρεύματα ενώ οι άλλοι βγάζουν μπουγάτσες.
Ολοι βγάζουν ρεύματα και οι πολύ καλοί βγάζουν στην καλύτερη περίπτωση όσο τραβάνε , δλδ αν τραβάνε 2 kw τότε τόσο μπορεί και να δώσουν στην έξοδό τους , αν είναι κορυφαίοι , που τέτοιο μηχάνημα δεν υπάρχει , ακόμα, στην κλάση ΑΒ.
Τώρα το τι λέει η electrocompaniet και η κάθε εταιρία μένει να το καταλάβει ο κάθε ασχολούμενος ......................
Αυτά τα ολίγα προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.

Reaction score
29.555

Συγνώμη αν ήμουν λίγο επιθετικός στο προηγούμενο ποστ , αλλά , αν δεν κατανούμε τι εστί ηλεκτρισμός και τους νόμους που τον διέπουν , ε, ας ψαχτούμε λίγο παραπάνω , απλά για να μην γινόμαστε φαιρέφωνα του κάθε τυχάρπαστου ο οποίος με κάθε τρόπο μανιπιουλάρει το κοινό με τα γραφόμενά του.

Reaction score
29.555

Ξέρω εχει ήδη ειπωθεί πολλές φορές εδω μέσα , αλλά δεν είναι δυνατόν ενισχυτής audio , να βγάζει πιο μεγάλη ισχύ απο όση καταναλώνει.-
Αν ήταν έτσι το εν λόγω κτήνος θα είχε στην καλύτερη περίπτωση κατανάλωση 34,5kw , p=vxi , ο νόμος του ohm .

Reaction score
150
Βρε Γιάννη τιιιιιιι λέεεεεεεεες? Τι 33,5KW κατανάλωση?

Μα είναι δυνατόν τα 150AMP να τα υπολογίζεις με 220V! Αυτό είναι το input voltage?

Εσύ σε λίγο θα βγάλεις όλες τις εταιρείες ενισχυτών μαμακες και άσχετους μόνο και μόνο επειδή βγάζουν και πιο καλά μηχανήματα από την Denon.

Άστο Γιάννη γιατί εκτός της Denon δεν δέχεσαι καμία εταιρεία και κάνουμε ανόμοιες συγκρίσεις τελείως διαφορετικών προϊόντων. Άλλο μονομπλόκ και άλλο 10καναλος Home Cinema ενισχυτής - πως να το κάνουμε δεν κάνει για όλες τις δουλείες ούτε μπορεί να οδηγήσει όλα τα ηχεία σωστά σε στάθμες αναφορας (100-110db+). Αν το έκανε δεν θα είχε μόνο 7,000 χιλιάρικα και μερικοί από εμάς θα κερδίζαμε πολλά λεφτά.

Reaction score
29.555

Oxι Σωτήρη δέχομαι και παραδέχομαι πολλές εταιρίες , , απλά τις highendάδικες που χρεώνουν ενα σκασμό λεφτά δεν παραδέχομαι , και που λάνε φύκια για κορδέλες.
Θες λοιπόν οτι τα 150 amperes είναι σε rail , των 85volt rms στην έξοδο του τελικού.,
Με μέτριο υπολογισμό βγαίνει 85χ150=12750watts...Xixixi.
Δεν εχω δει καμιά σοβαρή εταιρία όπως accuphse , bryston, krell, mark levinson , nurmester , να ανακοινώνουν τέτοια χονδροειδή νούμερα.

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Denon avp a1hd- poa a1hd

Oxι Σωτήρη δέχομαι και παραδέχομαι πολλές εταιρίες , , απλά τις highendάδικες που χρεώνουν ενα σκασμό λεφτά δεν παραδέχομαι , και που λάνε φύκια για κορδέλες.
Θες λοιπόν οτι τα 150 amperes είναι σε rail , των 85volt rms στην έξοδο του τελικού.,
Με μέτριο υπολογισμό βγαίνει 85χ150=12750watts...Xixixi.
Δεν εχω δει καμιά σοβαρή εταιρία όπως accuphse , bryston, krell, mark levinson , nurmester , να ανακοινώνουν τέτοια χονδροειδή νούμερα.
Α)

Ήθελα να 'ξερα από που βγάζεις αυτούς τους αριθμούς (out of your as....?_). Τι 85V και 120 και κολοκύθια? Γιατί όχι 15V δηλαδή? Σου φαίνεται δύσκολο να καταλάβεις ότι είναι θέμα σχεδιασμού?
Από τα αυτοκίνητα μέχρι τα τροφοδοτικά των PC και διάφορες άλλες υλοποιήσεις (Π.χ. ηλεκτροκόλληση) έχουμε αμέτρητα παραδείγματα high current design.

Δεν σημαίνει ότι θέλουμε υποσταθμό της ΔΕΗ για να πάρουμε 150amps!

B) Το ότι δεν έχεις δει σοβαρή εταιρεία να ανακοινώνει τέτοιους αριθμούς είναι διότι αυτές που αναφέρεις συνήθως δεν ανακοινώνουν ΚΑΝ αριθμούς? Και θες και τα φύκια?????? Μας δουλεύεις ή θες να ανοίξουμε το ποινικό μητρώο της Mark Leninson που μόλίς έπιασε τον παππά από τα αρ... ξεκίνησε τα κιόσκα με τα φύκια?

Θες παραδείγματα high current amplifier design από σοβαρές εταιρείες?

Πάμε
1) MUSICAL FIDELITY TITAN

Output: Power 1000 Watts per channel into 8 Ohms (30dBW),
Voltage 90 Volts rms 20Hz to 20 kHz
254 Volts peak to peak
Current limited to 100A peak to peak
Damping factor 250
Output devices 20 per side
Thermal cut out (internal temp) 70 ºC

Κατέβασε το PDF

2) MARANTZ MA-9S2 Reference Monaural Power Amplifier

• 300 Watts into 8 Ohms, 600 Watts into 4 Ohms
  • >150 Amps Peak Current Supply
  • Custom HDAM® SA Modules
  • Full Current Feedback Amplifier Stage
  • Double Shielded Low noise Toroidal Transformer
  • Fully Balanced Amplifier Design
  • Choke Input System Power Supply
  • Custom Extruded Aluminum Heat Sink
  • Heavy Gauge Internal Wiring
  • All Copper Plated Chassis and Double Layered Bottom Plate
  • Dual WBT® Speaker Outputs
3) B&K
Reference 200.1

http://www.bkcomp.com/products/amplifiers/?tx_ttproducts_pi1[backPID]=14&tx_ttproducts_pi1[product]=7&cHash=16c62a4be0

150amps

4) PLINIUS SA REFERENCE AMPLIFIERS

Power: 300 watts RMS per channel into 8 Ohms, 450 watts RMS per channel into 4 Ohms. 1000 Watts per channel into 8 Ohms in bridged and true balanced mono modes. Both channels driven from 20Hz to 20kHz.
Frequency Response: 20Hz to 20kHz ± 0.2dB. 0dB at 0Hz and -3dB at 70kHz
Distortion: Typically < 0.05%
THD at rated power. 0.1% THD and IM worst case prior to clipping
Current Output: 100A short duration peak per channel

Δες κι εδώ για να μαθαίνεις αν θες γιατί σου ακούγονται απίθανα τα 150amp

http://www.bcae1.com/hcvsnohc.htm

Και όσο για τη Bryston επείδή τυχαίνει να έχω έναν 14BSST απλά σου λέω ότι δεν είναι ότι πιο high current design κυκλοφορεί αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κακός απλά είναι σχεδιαστική επιλογή.

Στα ηχεία μου O Bryston κλιπάρεις σαφώς πιο εύκολα από τους NEMO και ο λόγος είναι ότι οι NEMO παρέχουν περισσότερα amp.

Αν νομίζεις ότι ο POA θα οδηγούσε καλύτερα τα 800D ευχαρίστως να δοκιμάσουμε αλλά για να σε βγάλω από τον κόπο ξέρω από άλλους ότι ΔΕΝ!

Να μην σου πω τι θα πάθει με 2 800D, ένα HTM1D και 4 803D...έτσι επειδή έχει 10 κανάλια.

Τέλος για τα φύκια που λες, σου αναφέρω ότι τα πούλαγε - πουλάει και η Denon και αν δεν ήταν η Onkyo θα τους έβαζε και πέρλες - αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα. (Π.χ. το 2500 Blu-Ray player).

Reaction score
29.555

Ήθελα να 'ξερα από που βγάζεις αυτούς τους αριθμούς (out of your as....?_). Τι 85V και 120 και κολοκύθια? Γιατί όχι 15V δηλαδή? Σου φαίνεται δύσκολο να καταλάβεις ότι είναι θέμα σχεδιασμού?
Από τα αυτοκίνητα μέχρι τα τροφοδοτικά των PC και διάφορες άλλες υλοποιήσεις (Π.χ. ηλεκτροκόλληση) έχουμε αμέτρητα παραδείγματα high current design.

Δεν τα βγάζω καθόλου out of my ass, σωτηράκη, τα 85 Volts/ rail είναι συνήθης τιμή για voltage τελικού.Τελικός που βγάζει 600w με 15 volts δεν υπήρξε ποτέ ούτε και θα υπάρξει, με 150 volts / rail μπορεί.Τα τροφοδοτικά εχουν ορισμένους κανόνες υλοποίησης που προφανώς αγνοείς , για τα αυτοκίνητα δεν εχω δει τροφοδοτικά, τι να σου πω? Για τα pc , τα τροφοδοτικά είναι συνήθως , εως και πάντα διακοπτικά, μιας και τα pc , εχουν εντελώς άλλες ανάγκες τροφοδοσίας απο ενα ν ενισχυτή.
Προφανώς και δεν κατέχεις το άθλημα των ηλεκτρονικών και καλά κάνεις κιόλας , αλλά μην επιχειρείς να με πείσεις για τις highend;aδικες μπούρδες, του κάθε απατεώνα γιατί δεν πρόκειται.Αν εσυ πείθεσαι καλά κάνεις.Οσο για τον poa δεν σου είπα αν μπορεί η δεν μπορεί , να οδηγήσει τα 800d, και το hm1d, και τα άλλα που αραδιάζεις, απλά μπές και κοίτα στο στο avsforums , υπάρχει ειδικό thread avp-poa owners , και κοίτα κάποια κορόιδα που εχουν avp-poa με 802d htm2 805 για πίσω και πες τους πόσο κορόιδα είναι.
Οσο για τον Musical fidelity , διάβασε οτι το currnet είναι limited στα 100amper peak to peak , δλδ στα 50 ampere,, +50 , - 50 ,απλά για να ξέρεις για τι πράγμα μιλάς.
Τώρα για το αν η denon πουλάει φύκια αυτός είναι δικός της λογαριασμός.Είναι όμως τεελιως άσχετο με την onkyo , Που και καλά αν δεν υπήρχε , θα έβαζε και πέρλες επάνω.
Ο καθένας εχει τις απόψεις του , και εσύ και εγώ τις δικές μας , αλλά όταν βλέπω τέτοιου είδους χονδοειδή νούμερα , δεν ξέρω ρε παιδάκι μου κάτι με πιάνει .
Κάπου εδω μέαα υπάρχει ενα thread με τεχνικά περί ενισχυτών , και κάποιο που λ΄'εγεται αγπημένο μου βατ, ρίχτου μια ματιά για να δείς και να κατανοήσεις πως λειτουργούν τα ηλεκτρονικά και οι ενισχυτές , ετσι να πάρεις και καμιά ιδέα για το τι φύκια πουλάνε οι highendάδες.

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=50738

Reaction score
150
Γιάννη δυστυχώς δεν έχω το χρόνο και ούτε με απασχολεί να για περισσότερες λεπτομέρειες στα ηλεκτρονικά.

Αν θεωρείς την Electrocompaniet high-endaδικη με φύκια με γειά σου με χαρά σου - εγώ την θεωρώ ΠΟΛΥ τίμια σε σχέση με άλλες για το τι χρεώνει. Και ειδικά στη δική μου περίπτωση πάει πολύ στα ηχεία μου μιας και σχεδιάστηκε για αυτά (τα 800Ν για την ακρίβεια) και τις ανάγκες τους σε ρεύματα.

Αν θες να διαβάσεις πως πετυχαίνουν τα amperes ψάξε το

"FTT (Floating Transformer Technology) power supply, which is capable of delivering twice as much current as conventional power supply designs".

Σου παρέθεσα κάποια λινκς με παραδείγματα ανάλογης σχεδίασης καθώς και το πως υπάρχει δυνατότηα ηλεκτρικά πάντα για να γίνει κάτι τέτοιο κι εσύ απαντάς με υφος 10 διδακτορικών περί του τι γίνεται και τι δεν γίνεται. Θέλεις να πιστέυεις ότι είναι "φυκάδες" δεκτό αλλά μην προσπαθείς να πείσεις ότι είναι όλοι λάθος και χωρίς στοιχεία παρά μόνο με αυθάιρετα "Θεωρήματα".

Μου είπες για σοβαρές εταιρείες κάποιες που έχουν και μάυρες βούλες ενώ αυτές που σου παρέθεσα δεν τις δέχεσαι.Λες για τη Musical Fidelity για peak-to-peak κάτι που μάλλον ισχύει και για τις άλλες απλά αλλάζει η διατύπωση.

Με λίγα λόγια ότι θες μπορείς να λες αλλά χωρίς λινκς τα πάντα θεωρήματα είναι για τον καθένα.

Τέλος σχετικά με το νήμα του POA στο AVS το ξέρω και καλά μάλιστα.

Σχετικά με τα 802D, άλλο 802 κι άλλο 800D μην τα μπερδεύεις αλλά επίσης είδα ότι αυτος ο κύριος πήρε δυο POA (και τον ξέρω από άλλο φορουμ) για να κάνεις διπλές γέφυρες και διενίσχυση.

Γιατί να κάνεις όλη αυτή την ιστορία και να παίζεις με 20 κανάλια is beyond me!

Και για να τελειώνουμε άσε με να ξέρω τα ηχεία μου καλύτερα για το τι θέλουν και τι όχι μιας και τα έχω σπίτι και σου λέω πως οι μισοί από αυτούς που τα έχουν συνήθως τα κακο-δηγούν και χαμπάρι δεν παίρνουν για το τι κάνει το ηχείο.

Αν θες να απαντήσεις με στοιχεία κάνε το και αν έχεις έστω και ένα λινκ που να υποστηρίζει τα φυκια της Electrocompaniet επίσης δώσε το για να ξυπνήσουμε κι εμείς γιατί εγώ έχω δέκα που λένε τα αντίθετα.

Χωρίς στοιχεία μην μπεις στον κόπο να μου απαντήσεις καν κι ας αλλάξουμε θέμα που λένε ή πάμε να φάμε καμιά μπριζόλα καλύτερα!

Reaction score
29.555

Σωτηράκη μου μην μου συγχίζεσαι και πάθεις τίποτις , η elevtrocompaniet είναι καλή εταιρία , απλά εμένα δεν μου πάει , τώρα όσο για το με τι και ποσους poa οδηγούν τα ηχεία τους τα μέλη του av sforoums ουδόλως με απασχολεί.
Τώρα οσο αφορά στο ftt της electro , ε ασε να εχω ιδιαίτερη άποψη , μιας και προ ημερών επισκεύασα ενα και είδα τι ακριβώς είναι.
Φυσικά και σου απαντώ με ύφος 10 καρδιναλίων όταν ξέρω πως σε δουλεύουν ψηλό γαζί και εσύ το χάυεις.
Τα ηλεκτρονικά δεν έχουν ούτε καρδινάλιους λεβέντη μου ούτε τ΄τιποτα.
Είναι ξερά μαθαηματικά , είτε μας αρέσει είτε όχι.
Κατάλαβέ το εαν εσυ θες να κάνεις την κ@υλα σου δικαίωμά σου αλλά τα ηλεκτρονικά δεν αλλάζουν , επειδή έτσι έκλασσε η ELECTROCOMPANIET.//////////////////////////////
Πάρτο χαμπάρι οτι οι νόμοι του ηλεκτρισμού ισχύουν για όλους. Πως να το κάνουμε δλδ ?πρέπει σώνει και καλά να πάρουμε όλοι nemo?
Δεν με νοιάζει για τι σχεδιάστηκε ο nemo, μπορεί να σχεδιάστηκε να πάει στο φεγγάρι , ε και?πήγε?
Οσο πιό γαμάτο τροφοδοτικό έχει ενας τελικός τόσο καλύτερα πηγαίνει? συμφωνείς?
Γιατί λοιπόν οι γαμάτοι electro δεν φοράνε μεγάλο πυκνωτικό φίλτρο που να εξασφαλίζει αυτό που υπόσχεται τα 150amperes? Δεν εχω δει κανένα σοβαρό τελικό με σοβαρό πυκνωτικό φίλτρο , πλην των accuphase, kai παλαιότερα των sansui.
Σε παλαιό sansui εχω δει 2χ25000μf σε υλοποίηση 2χ80wrms.
Θέλω να πω ότι οι χωρητικότητες παλιά έμπαιναν με το κιλό. Ενω τώρα που στοιχίζουν με το γραμμάριο.
Τώρα που ξανακοιτάω τα γραφόμενά σου βλέπω οτι όντως δεν υπάρχει περιοχή που να τα βρούμε εμείς οι δυο . Αποκλείεται/.

Reaction score
29.555

Συνεχίζω όποιοις θέλει ας δώσει όσο πιο πολλά ευρώ του περισεύουνε .
Τον καλύτερο ήχο που θα πάρει δδδδεν ξέρω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis