Disney+

minas

Πισιά
Μηνύματα
3.907
Reaction score
3.700
Ένα επιπλέον πρόβλημα του Disney+ είναι οι ασυγχρόνιστοι υπότιτλοι σε πολλές σειρές, ενώ κάποιοι αναφέρουν και λάθος υπότιτλους (που ανήκουν σε άλλα επεισόδια ή ακόμα και σε άλλες σειρές).
Και η μέτρια ποιότητα των σωστών υποτίτλων, ακόμη και στα Αγγλικά....
 

Diylover

Φτιάχτε ενεργά!!!
Μηνύματα
676
Reaction score
1.979
Καλό το Disney+, λίγο έχω ξεμείνει από ταινίες φρέσκιες, αφού έχω δει σχεδόν όλες τις υπόλοιπες. Κάποιες σειρές ίσως τις πιάσω κάποια στιγμή, δύσκολα με τραβάνε οι σειρές οπότε από τις νέες ταινίες δω αν θα το ανανεώσω.

Το μόνο που με ταλαιπωρεί και στα 2 nvidia shields που έχω (17-19), είναι ότι κολαει και δεν φορτώνει ποτέ, πολύ συχνά στην οθόνη download και δεν φτιάχνει με απλό restart από το μενού. Θέλει μπριζα οξω, δηλαδή το καλό το παλιό το reset. Μόνο αυτό δεν μου δουλεύει σωστά, ίσως κάποια στιγμή να ελεησουν να το φτιάξουν.
 





Μηνύματα
18.923
Reaction score
13.302
Αυτό, έτσι που το πάνε.. σταματήσαμε οι περισσότεροι το κατέβασμα (ή το πολύ μεγάλο κατέβασμα) με την έλευση τέτοιων υπηρεσιών σε προσιτή τιμή. Σιγά σιγά οι τιμές γίνονται όχι_και_τόσο_προσιτές, αν λάβει κάποιος υπόψη ότι μπορεί να ειναι συνδρομητής σε περισσότερες από μία για να έχει ένα καλό πακέτο περιεχομένου. Και με τις οικονομικές δυσκολίες και αυξήσεις της εποχής, τι είναι αυτό που θα φύγει πρώτο;
 

xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
35.627
Reaction score
83.106
Τα 'χουμε πει τόσες φορές. Οι εταιρείες δεν μπορούν να ρυθμίζουν τη συνδρομή υπό την απειλή της πειρατείας. Νόμιμη εταιρεία vs παράνομη θέαση. Κατανοώ την πραγματικότητα σε χώρες όπως η Ελλάδα αλλά το σκεπτικό αυτό είναι λάθος.

Είναι σαν να λέει κάποιος, σιγά μην δώσω 2€ το κιλό για λεμόνια αφού στο δίπλα οικόπεδο κόβω από τα κλαδιά που βγαίνουν στον δρόμο. Δεν είναι επιχείρημα για να αντιμετωπίσουμε τις τιμές του μανάβη.

Θέλω να πω ότι δεν στέκει ως "απειλή" η παρανομία επειδή είναι ατιμώρητη. Ούτε μπορούμε να καθορίσουμε ένα κοινώς αποδεκτό ποσό που αποτρέπει την πειρατεία. Το τζάμπα είναι πάντα προτιμότερο.
 

Μηνύματα
18.923
Reaction score
13.302
Δεν είναι πραγματικότητα μόνο στην Ελλάδα, εξάλλου οι διακοπές συνδρομών του περίπου 1.000.000 του netflix δεν αφορούν την Ελλάδα, αλλά άλλες χώρες, όπως ακόμα κι η Μ. Βρετανία. Ακριβώς αυτό έπαθαν οι καλωδιακές εταιρείες, με το cable cutting, ανέβαζαν, ανέβαζαν την συνδρομή και έχασαν πόσους πελάτες... ε κάπου χάνεται η ισορροπία, του ποσού που είναι διαθετειμένος να πληρώσει ο πελάτης για αυτό που θα πάρει, με το ποσό που χρεώνουν οι εταιρείες. Και δεν αφορά αυτό φυσικά μόνο το streaming, αλλά οτιδήποτε. Η παρανομία αυτού του τύπου δεν είναι απειλή, είναι απλά το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας.

Όσο το ποσό είναι/ήταν "αποδεκτό", νομίζω φάνηκε καθαρά πόσο είχε πέσει η πειρατεία. Ακόμα και στην Ελλάδα. Δεν ξέρω πόσους συνδρομητές έχει πχ τώρα το Netflix (δεν ανακοινώνει τέτοια νούμερα ανά χώρα), αλλά σίγουρα από το 2016 που ξεκίνησε εδώ πρέπει να έχει αποκτήσει μια αρκετά σημαντική βάση, μεγάλο μέρος από αυτούς που ήταν "πειρατές" πριν.

Και στην τελική... δεν βλέπω τίποτα.. πάω για καφέ! :roflmao:
 

alexis

Reticular Activating System
Μηνύματα
14.399
Reaction score
27.687
Αν κρίνω από μένα, υπάρχει και ο κόσμος που δεν θα φύγει από κάποια υπηρεσία για οικονομικούς λόγους αλλά για ποιοτικούς.
Δηλαδή, τι να την κάνω την φθηνή συνδρομή αν μέσα έχει σαβούρα, ή τέλος πάντων, αδιάφορο υλικό. Επίσης, υποστηρίζω πάντα το λίγο και καλό παρά πολύ και .... άγευστο.
 

Μηνύματα
18.923
Reaction score
13.302
Κι αυτό παίζει, και είναι η άλλη πλευρά, το περιεχόμενο που προσφέρεται για δεδομένη τιμή, και μάλιστα αυξανόμενη.
 

xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
35.627
Reaction score
83.106
Το θέμα αυτό είναι μύλος.

Οι υπηρεσίες αυτές επιβιώνουν μόνο με τη συγκέντρωση πολλών συνδρομητών. Οι πραγματικοί σινεφίλ είναι το μικρότερο ποσοστό. Εννοώ αυτούς που μέχρι πρότινος θα πήγαιναν τουλάχιστον μία φορά τη βδομάδα στον κινηματογράφο ή θα νοίκιαζαν DVDs σε μεγάλη συχνότητα. Γι' αυτούς τα 10-20€/μήνα είναι γελοίο πόσο (συγκριτικά).

Οι υπόλοιποι είναι δύο μεγάλες κατηγορίες:

1. Αυτοί που θα ήθελαν κάτι παραπάνω από τη free TV, με προτεραιότητα όμως το μηδαμινό κόστος. Δεν είναι σταθεροί πελάτες ούτε ασχολούνται με το θέαμα βαθύτερα. Μοιράζονται συνδρομές και πηγαινοέρχονται. Για τις εταιρείες είναι κάτι ανάλογο με τους φτωχοτουρίστες. Καλύτεροι από το τίποτα αλλά λεφτά δεν μαζεύονται έτσι.

2. Αυτοί που βλέπουν συγκεκριμένα είδη οπότε η βιβλιοθήκη των παροχών υποπολλαπλασιάζεται και φαντάζει ελλιπής. Όπως έγραψε ο Alexis και συμφωνώ μαζί του.

Η χαρά των εταιρειών θα ήταν να βλέπουν όλοι κουλτουριάρικα και αισθηματικά/κοινωνικά, που έχουν μικρό κόστος παραγωγής και γυρίζονται εύκολα και γρήγορα.

Χαμηλή συνδρομή και πολλές ακριβές παραγωγές δεν γίνεται. Όσο κι αν αυξηθούν οι πελάτες που ήδη έχουν κορεστεί και μοιράζονται στα διάφορα δίκτυα.
 

Ndis

Titika
Μηνύματα
1.849
Reaction score
4.594
Κουράστικα, 20+ χρόνια με αγγάρευαν φίλοι και γνωστοί με ότι μαλακια τους ερχόταν στο κεφάλι...

Με λιγοτερο απο 50 ευρώ το μήνα τα έχεις όλα, παιζουν σε κάθε συσκευή, δε σου ζαλίζει κανένας τον έρωτα για downloads και υπότιτλους. Περιμένω και το HBO+ για να μη ασχοληθώ ποτέ ξανά. Τα 50 ευρώ μέσω vpn μπορεί να φτάσει και κάτω απο τα μισά. Προσωπικά αν και πληρώνω διάφορα vpn κοντά στα 15 χρόνια βαριέμαι. Όποιος θέλει όμως μπορεί να το ψάξει 5-10 λεπτά και να το κάνει.

Στo video club δίναμε εύκολα 2 με 3 φορές περισσότερα αν συνυπολογίσεις τον πληθωρισμό. Στο μεταξύ το μπακλογκ που έχω μονο αυξάνεται. Οκ δεν είναι ταρκοφσκι, αλλά στη φάση που ειμαι δεν θέλω να δω ξανά, τέτοιες ταινίες.

Πχ το πόσο διασκέδασα με τη 3η σαιζόν του the boys δεν λέγεται, ακομα και το μποργκεν που δεν αρεσε στον φίλο xfader ήταν μια χαρά. Μεγαλώσαμε με κάτι δυναστείες, ντάλας, μας, τσιρς, ιπποτες της ασφάλτου, μορκ και μίντι και νομίζουμε οτι βλέπαμε κάτι συγκλονιστικό. Κάντε μια αποπειρα να τα δείτε ένα επεισόδιο απο αυτά σήμερα. Αν αντέξει κάποιος 10 λεπτά χωρίς να πιάσει κινητό, να μου το πει να του πω μπράβο!

Δε γυρίζω πίσω παιδιά, ας το ακριβύνουν. Πάλι τσάμπα θα είναι. Δεν θέλω να ασχοληθώ ξανά. Εχω κορυφαίο ήχο χωρίς να κάνω τίποτα, η ποιότητα του streaming θα βελτιώνεται διαρκώς. Metadata για το σύμπαν, τα πάντα ολα.

Με μία λέξη, πολιτισμός.
 

xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
35.627
Reaction score
83.106
Με μία λέξη, πολιτισμός.
Γι' αυτό αξίζει η κάθε συνδρομή.

Ακόμα κι εγώ, ο δύσκολος, προτιμώ να δω μια ταινία δεύτερης επιλογής (για μένα) τη στιγμή που τη θέλω με ένα κλικ, παρά να ψάχνω πότε θα βγει η "καλή" σε πειρατική, να ψάχνω τις εκδόσεις, να κατεβάζω, να μεταφέρω, να ανοίγω players κλπ. Κατάσταση ΙΚΕΑ...

Στο τέλος πάντα κερδίζει η ευκολία.
 

alexis

Reticular Activating System
Μηνύματα
14.399
Reaction score
27.687
προτιμώ να δω μια ταινία δεύτερης επιλογής (για μένα) τη στιγμή που τη θέλω με ένα κλικ, παρά να ψάχνω πότε θα βγει η "καλή" σε πειρατική, να ψάχνω τις εκδόσεις, να κατεβάζω, να μεταφέρω, να ανοίγω players κλπ
Ακριβώς αυτό....
 


Zizik

Chauncey Gardiner * tl;dr *
Super Moderator
Μηνύματα
42.346
Reaction score
74.445
 

xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
35.627
Reaction score
83.106
Όσοι είχαν συνδρομή μέσω Τουρκίας από την περασμένη Παρασκευή τρώνε ακύρωση χωρίς προειδοποίηση με refund όλης ή μέρους της συνδρομής που είχαν.

Είχα ξεχάσει ότι έχω δύο συνδρομές, μία ετήσια Ελληνική που είχα κάνει με την περσινή προσφορά και μία ετήσια Τουρκική για τα πειράματα που κάνω. Στο Shield είχα την Τουρκική και η σύζυγος μου είπε το Σάββατο ότι δεν μπορεί να μπει. Μετά από ένα σύντομο search ανακάλυψα ότι το φαινόμενο είναι μαζικό.

Το Google Pay μού έκανε refund όλο το ποσό της συνδρομής που είχα πληρώσει πριν 10 μήνες (έληγε τον Ιούνιο). Η οποία κόστισε 349,9 τουρκικές λίρες αλλά με τη συνεχή πτώση το refund ήταν μειωμένο από τα 19,49€ που είχα πληρώσει τότε στα 16,58€. "Έχασα" ~3€ ή αλλιώς τόσο μου κόστισε η συνδρομή 10 μηνών.

Από τη νέα χρονιά η τιμή της ετήσιας συνδρομής στο Τουρκικό Disney+ πήγε από 349,9 στις 649,9 λίρες ( ~31€ ). 85% αύξηση αλλά και πάλι τζάμπα συγκριτικά.

Διάβασα ότι οι περισσότεροι δεν μπορούν να ξανακάνουν συνδρομή είτε με τον ίδιο λογαριασμό είτε ανοίγοντας καινούργιο. Από περιέργεια έκανα τη δοκιμή. Ενεργοποίηση της συνδρομής μέσω του ίδιου με πριν Τουρκικού μου Google account. Το δέχτηκε με την πρώτη χωρίς κανένα έξτρα κόλπο (VPN, proxy κλπ).

Μέχρι τώρα κανείς δεν ξέρει σίγουρα με ποια κριτήρια ακυρώνουν συνδρομές αφού δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση ούτε από τη Disney ούτε από την Google που κάνει το refund.

Να δούμε την εξέλιξη του νέου πειράματος...

www.jpg


dis.png
 


xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
35.627
Reaction score
83.106
Disney+: Έχασε 4 εκατομμύρια συνδρομητές (secnews.gr)

Η υπηρεσία streaming Disney+ της εταιρείας The Walt Disney Company έχασε τέσσερα εκατομμύρια συνδρομητές στο δεύτερο τρίμηνο, που έληξε στις 1η Απριλίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η είδηση γίνεται γνωστή μια περίοδο κατά την οποία η εταιρεία ετοιμάζει ένα νέο γύρο απολύσεων.

---------------------------------

Έχουμε και αυτά... Σε κάποιες παιδικές σειρές/ταινίες βγάζει προειδοποίηση! :roflmao:

Παράδειγμα από το ...Aladdin με τον "αρνητικό αντίκτυπο":

1.png
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.310
Μηνύματα
2.858.145
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top